Нещодавний вміст від Zlatovlaska

  1. Zlatovlaska

    Отношение к геям

    Абсолютно згідна з вами, особливо допомагають глянцеві журнальчики і виступи усяких заисників ображених. На мою думку, в Росії правильно зробили, коли прийняли закон проти геїв ...хоч трішки жорсткий, але буде контролювати цю напасть.
  2. Zlatovlaska

    Могут ли быть отношения на расстоянии

    Це було б занадто, ніякого відпочинку одне від одного, ніякої тобі "родзинки" в половинці :)
  3. Zlatovlaska

    Должен парень служить в армии?

    Якщо хтось голосує за службу в армії, то краще поставити себе на місце матері, яка повинна відпустити свого єдиного сина в ту убогу структуру, в якій бушлати носять по кілька років солдатики, жерти немає чого, а побиття дибілуватим сержантом - звична річ. І усе це заради того, щоб черговому...
  4. Zlatovlaska

    "Dexter" ("Декстер")

    Також дуже люблю цей серіал, але останній сезон якийсь занадто депресивний, таке враження, що усе котиться в пекло і герої скоро збожеволіють.
  5. Zlatovlaska

    Поиск серий/сезонов/сериалов

    Привіт. Хтось може сказати, де знайти 104 серію Великолепного века в онлайн, ато всюди в неті пише, що є, а знати саме відео не вдається.
  6. Zlatovlaska

    Ваши любимый фразы из фильмов

    — Дуду, успокойся! — Дуду? Милое имечко. Ты случаем не участвуешь в гей-параде? (13-й район: Ультиматум) -Ты ведь меня знаешь, Абдулла, я мзду не беру. Мне за державу обидно. -Аристарх! Договорись с таможней. (Белое солнце пустыни)
  7. Zlatovlaska

    Где можно смотреть фильмы online?

    Раніше дивилась на МайХіт.ру, але після того, як його закрили, усе частіше навідуюсь сюди - http://kinovegas.ru/ . Знаходжу багато цікавих передач і вітчизняних серіалів.
Зверху