Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

Andy

Well-Known Member
А вот и разъяснения вышли.
Нельзя ходить без маски только в общественных местах с полным перечнем этих мест. Так что по улице ходить можно.

 

d324co

Well-Known Member
А вот и разъяснения вышли.
Нельзя ходить без маски только в общественных местах с полным перечнем этих мест. Так что по улице ходить можно.

Роз'яснення у дусі нинішньої влади:
Але! Перелік громадських місць може бути розширений органами місцевої влади. Наприклад, у м. Києві до громадських місць відносяться також зупинки громадського транспорту та 50-метрова зона навколо них; церкви та 50-метрова зона навколо них; заклади торгівлі закритого і відкритого типів, зокрема торгові ряди та ринки; кінотеатри та прилегла до них територія; тощо.

Тому ми наполегливо рекомендуємо перебувати на вулиці в масці, оскільки у будь-який момент можете опинитись на території, яка підпадає під визначення «громадське місце»
Тобто вчора можна було ходити, а сьогодні з 14 годин - вже ні, бо "розширили" ))) і з вас штраф 17 тисяч)))
І так само в усьому… @#ь...
Продовольчі ринки не можна, ломбарди - будь ласка. Продавати мило можна, а мочалку не можна, бо то вже - промтовар.
Так само, як і лампочка, вимикач, праска...
 

skull19

Active Member
А как вам вот такое? Значит в Украине не хватает элементарных масок, антисептиков, парацетамолов, но на 400 камер, по 25 000 грн. (без ндс) у них есть. А это 60 миллионов гривен на хрень собачью. Я хренею с этого 95-го квартала. Вот где парад коррупции
 

Andy

Well-Known Member
Местный совет переплюнул верховный:

8) вихід із приміщень (помешкань) та знаходження в публічних місцях, у тому числі у громадському транспорті, без вдягнених засобів індивідуального захисту (медичної або респіраторної маски);

5. При виході на вулицю кожна особа повинна перебувати в засобі індивідуального захисту (медична маска, респіратор) та мати при собі документи, що посвідчують особу (для дітей – свідоцтво про народження, яке повинно бути у дорослої людини, з яким знаходиться дитина), і на вимогу працівників поліції зобов’язана пред’явити ці документи, а також повідомити своє місце проживання та мету, для якої вона вийшла на вулицю.[\quote]

Решение местного совета может както отменять решение верховного совета? Как эти решения стыкуются между собой? Потому что местные решения значительно жестче верховных.
 

skull19

Active Member
Решение местного совета может както отменять решение верховного совета? Как эти решения стыкуются между собой? Потому что местные решения значительно жестче верховных.
Ну там же на , они на это намекали. В общем как всегда, ничего не понятно, запутано и всё абсурдно. Вот мне например не ясно, понятия "громадське місце" и "публічне місце" - это разные вещи или одно и тоже?
You must be registered for see images attach
 
Останнє редагування:

skull19

Active Member
И ещё непонятно. Запрещается посещать парки, скверы, зоны отдыха, прибрежные зоны и т.п. А если у меня путь в магазин продуктовый\на работу, лежит через парк или сквер? Или нужно мне в вет. аптеку сходить в центр города, с 9-го микрорайона. Буду я идти пешком и прийдётся пересекать мост через Псёл. Это ведь тоже прибрежная зона. Везде получается я попадаю на 17к? Замечательно
 

VIB

vib : bash
Модератор
Сьогодні проходив мимо Троіцького собору: парадний вхід закритий наглухо, але з другого входу, з боку ЛСО натовп - без масок. Того контингенту, який згідно віку якраз найбільше вразливий до цього вірусу.
Навіщо такі обмеження для всіх, якщо шляхи розповсюдження не ліквідовано?

Сьогодні спілкувався зі знайомою з Латвії: каже, що зайшла до супермаркету, а там лише на одній касі приймають готівку - скрізь безготівка.
В Китаї готівку, принаймі, банки стерилізують. Чому міська влада не призупинить обіг готівки? Чи місцева влада може тільки обмежити конституційні права громадян, а власні "кишенькові" інтересі ні? Видання "декретів" без погодження з Києвом це можливо (чомусь в західних областях такі погодження направили), а інші, більш дієві заходи зась?
 

d324co

Well-Known Member
Стало известно, на каких улицах живут заболевшие коронавирусом сумчане
04.04.2020 20:12
Об этом в "Фейсбуке" сообщил мэр Сум Александр Лысенко. Как известно, на сегодня в Сумах три человека заболели коронавирусной инфекцией, еще 9 - под подозрением. По словам мэра, все эти люди сейчас проживают на ул. Набережной р. Стрелки и Засумской. В связи с этим завтра с 6.00 утра будет проводиться дезинфекция в районе Центрального рынка - ул. Набережной р. Стрелки, Засумской, Ильинской, Шевченко, пер. 9 мая..

 

VIB

vib : bash
Модератор
You must be registered for see medias
До речі, щодо супроводження дітей: тобто будь-яка група громадян, яка буде йти за дитиною (за умови надання дозволу батьків чи опікунів) є цілком легальна? Навіть з метою заявити про недолугість місцевої влади. ;)
 

petrikpytochkin

New Member
Что такое "прибрежная зона", в которой с понедельника запрещено находиться? Стоянка возле Мануфактуры в этой зоне? А пешеходная дорожка, которая идёт от Мануфактуры по левому берегу Псла?
 
Зверху