Замена паспорта

tangeros

New Member
Заранее извиняюсь, если подобная тема была.

30 августа расписался со своей женой. Ей поставили штамп в паспорте, о том, что необходимо в течении месяца его поменять. 4 сентября жена пошла в местный паспортный стол, чтобы написать заявление на замену паспорта. Паспортистка выдала ей все необходимые документы и форму заявления. У жены прописка в другом городе. Живет у меня больше года. Живем в Севастополе, а прописка жены во Львове. После заполнения всех форм жену направили к начальнику. Тот же не глядя на документы отправил жену менять паспорт в отделение по месту прописки.

Подскажите пожалуйста.. Может ли моя жена менять паспорт по месту жительства, а не по месту прописки? И что для этого необходимо?
 

Shakall

Member
Ну вот что мешает зайти на и прочитать всю инфу:
Обмін паспорта громадянина України у зв’язку зі зміною прізвища, ім’я, або по батькові

Підстави для отримання послуги

Зміна (переміна) прізвища, імені або по батькові.

Як отримати послугу

Зібрати необхідні документи.
Подати заяву разом з необхідними документами до територіального підрозділу ДМС України за місцем проживання.
Отримати паспорт у територіальному підрозділі ДМС України за місцем проживання.


Вартість послуги та пільги

Оплату послуги не передбачено!!!!

Подача заяви

Подається заявником особисто.

Необхідні документи

заява про видачу паспорта;
паспорт, що підлягає обміну;
дві (або три – у разі одержання втраченого паспорта в іншому територіальному підрозділі) фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см із зображенням, яке відповідає досягнутому віку (фотокартки, що подаються для оформлення паспорта, мають бути виконані з одного негатива, із зображенням обличчя виключно анфас, без головного убору, виготовленими на тонкому білому або кольоровому фотопапері без кутика; для громадян, які постійно носять окуляри, обов'язкове фотографування в окулярах);
документи, що підтверджують обставини, на підставі яких паспорт підлягає обміну;
платіжний документ з відміткою банку про сплату державного мита або оригінал і копію документа про звільнення від сплати державного мита.
Отделения в , начинаются "посылания" - просите дать письменный отказ и при них же звоните на горячую линию по городу (0692) 59-46-67, а лучше сразу на всеукраинскую линию 0-800-301-200 (с мобильного бесплатно).
 
Зверху