Жалоба от 21h на сообщение

  • Автор теми 21h
  • Дата створення

21h

Вернулся
Пользователь пожаловался на сообщение.

Причина:
Сообщение:
Раздел: Політика. Історія. Суспільство
Список модераторов: KOCTa, Ravenne

Автор сообщения:
Текст сообщения:
Ага, а ти маєш виключно слов'янський нік :lol:, Джаггер, Річардс чи як ще тебе там.

Хотілося б побачити ці слова, тим більше, що тоді я балакав не з тобою, а з таким собі "відмороженим" Зенітом, з наркошою-котиком на аватарці. Чи може все таки визнаєш, що то була твоя іпостась після чергового роздвоєння твоєї особистості? :mrgreen::lol:
Що стосується "Smokie" ,то я ще раз скажу, що група чудова, варта поваги. І це думка не лише моя. А те, що її намагається запаскудити "недокритик, недомузикант" джаггер, лише підтверджує це.

Достатнього того, що її не підтримало таке хамло, як джаггер, щоби зробити висновки про те, що "помаранчева революція" була позитивною подією.

Ага, людна, яка присвячувала свої музичні твори УПА напевно підтримувала донецьких. Таке твоє розуміння.:lol:

І хто це сказав? Чувак, який не бачить відмінностей між мелодією польського і українського гімнів? Той, хто з кількох років музичної школи виніс для себе лише "до-ре-мі-до-ре-до"? Чувак, який з усіх недоліків на перше місце ставив дупу Кріса Нормана? Нічого перед тобою розсипати перли, бо ти просто брудний збоченець. "Давай, до свіданья" (с)

Більше того - завжди в ньому сидів, і завжди залишатимешся.

А чому я буду вибачатися? Я когось обматюкав? Ні!!! Слова ці були написані ні на когось конкретного, а взагалі, половина з них - в складі цитати. Плюс до того, подобається тобі чи ні, це не відверта матерщина, коли вона завуальована. І знову тобі, телепню пригадаю літературні твори, що вивчалися в курсі шкільної програми. І наплювати мені на те, що ти вважаєш. Як ти засвоїв шкільну програму - видно з твоїх "пісьмєнов", тому знову не бачу підстав сипати перед тобою перлами, щось доводячи.
А з приводу ВУПів чи іншого, то наскільки пам'ятаю, ти сам став перший фантазувати про мою персону, називаючи мене то філологом, то, взагалі, жінкою. Так що не бачу підстав щось тобі наводити, чи, тим більше, вибачатися перед відомими хамлом і грубіяном.
І нарешті, злив знову не зараховано. Лінк, де я казав, що в мене немає сім'ї, я побачу, а, містере тріпло???

Ти помиляєшся. Коли твої предки по черзі ставили один одного на чотири точки (і продовжують ставити), то мені якось байдуже. А ось що в результаті народжувалися ось такі джаггери, що живуть на цій землі і на неї таки паскудять - то в цьому для мене немає ніякої втіхи.
И это все на что способен Мистер Трепло? Очередное пррррррр в лодошку и швыр? :lol: Трепач! Фанат оскороносных гомосеков и тупой культуры потребления в виде смоки.
 
Зверху