Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Дзвінкі голоси»

7 квітня 2011 року на Слобожанщині, у Сумах відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «ДЗВІНКІ ГОЛОСИ».
Організатори фестивалю-конкурсу: — Сумський державний педагогічний університет ім. А.С. Макаренка, Управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації, Український центр культурних досліджень, Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 29.
Фестиваль-конкурс пройде у межах Всеукраїнської відкритої науково-практичної конференції “Проблеми удосконалення професійної підготовки фахівців мистецьких дисциплін”, присвяченої пам’яті А.Ф. Кречківського.
Фестиваль-конкурс спрямовано на пошук та творче розкриття нових молодих талантів.
В конкурсі візьмуть участь академічні хорові колективи та вокально-хорові ансамблі. Це свято об’єднає дітей віком від 6 до 17 років.
Журі фестивалю-конкурсу буде очолювати заслужений діяч мистецтв України, професор Заболотний Іван Петрович.
Переможці фестивалю-конкурсу отримають дипломи лауреатів (І-ІІІ ступенів), дипломантів (І-ІІІ ступенів) та учасників конкурсу, а також спеціальні дипломи за найкраще виконання окремих творів та ГРАН-ПРІ.
 

Вкладення

Останнє редагування:
Зверху