Представництво в судах кваліфікована допомога юристів

LexJure

legalist
Кваліфікована допомога юриста (представництво в суді)

Надаю юридичну допомогу з господарських, цивільних,сімейних, житлових, трудових правовідносин. Участь адвоката у кримінальних провадженнях.

Консультації :

Усні консультації в моєму офісі, з виїздом в офіс замовника, до вас додому, чи у зручному для вас місці та у підходящий час.(оплата почасово, не менше 150 грн за консультацію)

Письмові консультації ( особиста думка, аналіз, витяги з нормативних актів) Від 500 грн

Складання процесуальної та іншої документації

Складанням позовних заяв ( цивільне ,житлове,трудове, сімейне , земельне право).(Ціна від 450 грн)

Складання розписок, договорів, контрактів, внутрішнього трудового розпорядку. (Ціна від 500 грн)

Оформлення права на спадщину. Займаємось складанням позовних заяв з цих правовідносин.Консультації щодо спадкування. Представлення інтересів в суді з цих правовідносин. (за домовленістю).

Ліцензії та дозволи

Отримання ліцензій (будівельна, транспортна, туристична, на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами та інші)

Комлексні послуги щодо отримання документів дозвільного характеру, юридичний супровід отримання документів дозвільного характеру ,консультації стосовно отримання документів дозвільного характеру.

Будь-ласка звертайтесь , прийнятні ціни відмінна якість, зверніться і переконайтесь.
По всіх питання , що вас цікавлять звертайтесь за телефонами:050-984-25-51; 099–486-99-70; та надсилайте свої пропозиції та запитання на e-mail: lexjure@meta.ua


Ми знаходимось за адресою м. Суми , вул. Петропавлівська, 62, оф.1 2 поверх Працюємо з понеділка по суботу, з 9:30 - 17:00. Про зустріч домовляйтесь по телефону!!!!!!

Реєстрація та ліквідація ФОП І ТОВ

Сімейні спори

Вартість послуг розраховується для кожного клієнта індивідуально і залежить від змісту проблеми, її складності та фактично затраченого часу на її вирішення.
 
Останнє редагування:

LexJure

legalist
Кредитні спори


1. ЗМЕНШЕННЯ КРЕДИТНОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ ЧЕРЕЗ ПРОЦЕДУРУ БАНКРУТСТВА (ДЛЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ)

2. Оскарження дій виконавчої служби в суді та ініціювання судового розгляду

3. Пропоную консультації з приводу схем збереження майна від стягнення не пов’язаних з відчуженням, з приводу переоформлення кредиту та заміни сторін кредитного договору, повернення депозитів, консультації з питань отримання кредиту, тощо.

4. Якщо Ви є поручителем за кредитним договором, то при дослідженні судової справи можливо настали певні обставини, при яких договір поруки припиняє свою дію (є реальна можливість припинити договір поруки).

5. СПОРИ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ВІДСОТКОВОЇ СТАВКИ.

6. Розробка комплексних схем протидії банкам.

7. Списання неустойки ефективне тоді, коли вона занадто завищена і перевищує або майже дорівнює сумі боргу, оскільки відповідно до законодавства, розмір неустойки не може перевищувати загальну заборгованість за кредитом

8. Супроводження реструктуризації заборгованості. Багато банків пропонують реструктуризацію, але насправді, вона такою не є, оскільки в кредитних договорах прописують так, що погашається частина боргу (неустойка на штрафи), а не тіло кредиту. Супроводження вказаної процедури дозволить убезпечити Вас від цього.


В моєму провадженні зараз знаходиться більше 10 справ з кредитних правовідносин, більшість з них йде до стадії мирової угоди, або винесення рішення з більш позитивним результатом для клієнта, ніж він того чекав.
 

Вкладення

Останнє редагування:

LexJure

legalist
Державна реєстрація підприємств і підприємців

Допомога в реєстрації фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб(повне консультування , роз'яснення з даного питання, етапи реєстрації, документація). Ціна від 300 гривень.Їх ліквідація від 700 грн. Безкоштовно відкриваю рахунок в банку для ФОП,ТОВ,ПП,як для зареєстрованих мною,так і для новостворених, звертайтесь,буду радий допомогти вам!!!!

РЕЄСТРАЦІЯ ПІДПРИЄМСТВ. ПЕРЕРЕЄСТРАЦІЯ ПІДПРИЄМСТВ
Реєстрація ТОВ( 7 днів)
Реєстрація філії юридичної особи(7 днів)
Реєстрація змін в установчих документах:
1. зміна місцезнаходження в тому ж районі
2. зміна місцезнаходження з переходом в інший район
3. зміна найменування
4. зміни формулювань в установчих документах
5. зміна керівника
6. примусове виключення Засновника
7. зміна видів діяльності
8. зміна складу Засновників
9. зміна розміру Статутного капіталу
10. зміни інших відомостей про юридичну особу
Резервування найменування юридичної особи
Реєстрація СПД( 3 дні )
Реєстрація змін по СПД
Реєстрація дочірнього підприємства
Реєстрація підприємства з іноземним капіталом
Реєстрація акціонерного товариства
Реєстрація представництва іноземної компанії
Реєстрація кредитного спілки
Реєстрація ломбарду
Реєстрація страхової компанії
ЛІКВІДАЦІЯ БАНКРУТСТВО:
Ліквідація ТОВ ПП
Ліквідація СПД


Послуги зі складання, аналізу, розірвання договорів:

- договори купівлі продажу майна, включаючи продаж нерухомості;
- договори дарування;
- договори про надання послуг;
- договори поставки;
- договори підряду;
- договори оренди, включаючи оренду з правом викупу, в тому числі нерухомого майна (будівель, споруд, підприємств), фінансової оренди (лізингу);
- трудові договори;
- договори перевезення;
- договори міни;
- договори про поруки, застави, інших способів забезпечення зобов'язань;
- договори позики;
- договори уступки права вимоги (цесії);
- шлюбний контракт;
-договори довічного утримання;
- договори доручення т
а комісії;
- договори зберігання;
 
Останнє редагування:

LexJure

legalist
Обращайтесь,задавайте свои вопросы, приходите пожалуйста, цены очень хорошие, останетесь довольны. Индивидуальный подход к каждому клиенту!!!! Будем рады вам помочь.

Величезне прохання, домовлятися про зустріч по телефону , через e-mail або через форум!!!!!

Працюємо з 9:30 до 17:00 з понеділка по неділю!!!

В рамках юридического сопровождения деятельности предприятия (аутсорсинга) предлагаю:

консультирование по вопросам соответствия требованиям законодательства внутренних документов Заказчика;

оказание помощи в подготовке и заключении договоров, заключаемых Заказчиком с иными предприятиями и гражданами, путем предоставления заключений по предполагаемой сделке;

оказание методической помощь в претензионной работе по материалам, подготавливаемым бухгалтерией Заказчика, включая подбор и составление документов в хозяйственный суд
предоставление консультаций, заключений, справок по вопросам, возникающим в деятельности Заказчика, в устной или письменной форме, посредством телефонной, электронной и иных средств связи, а так же непосредственно на территории заказчика;

консультации по кадровому документообороту на основе действующего трудового законодательства.
 
Останнє редагування:

LSV

New Member
Оказываете ли Вы услуги клиентам при покупке недвижимости(что в них входит),сколько это будет стоить?
 

Slarsat

Забанен
по поводу отключения от центрального отопления

как решается этот вопрос?
 

subarucom

Member
У меня в квартире лопнул стояк холодной воды.Жэк говорит,что он не меняет стояки.Как на него воздействовать или не стоит время тратить?
 

Rush1

A.C.A.B.
Профессиональный юрист за простую консультацию (то есть за несложную,имеется в виду) деньги никогда не берёт.

Вопрос!
Как у вас со связями в правоохранительных органах?Во время защиты подследственного это очень важно.И будьте любезны,укажите в теме номер вашей лицензии и название ЧП или конторы.По вашей ссылке,кстати - "Запрашиваемая страница не найдена".....
Интересует также возраст юристов (или юриста,если он один).Жду ответа желательно в теме (ну,если вам есть чего стесняться или скрывать???,то в ЛС)

p.s. Мой юрист сейчас уехал в Чехию,а вот сейчас как раз очень нужна помощь,поэтому мой интерес - это не просто так ,чтобы "докопаться".Я сам по образованию юрист,но мне нужен опытный адвокат,которого будут шарахаться менты,а не посылать.
 
Останнє редагування:

C2H5(OH)

Member
Всем доброго времени суток!Сталкнулись с проблемой.Теща взяла кредит в Супермаркет кредитов под мизерные проценты(уже должно насторожить) 20 тысяч.Убедили ее заплатить первый взнос 1300 грн. .Ни карточек нидали ничего вобщем.И теперь уже месяц звонит а ей отвечают то 15-го то 30-го числа будут перечисления вобшем завтраками кормят а должны были дать в течении 4-х дней..А каждый месяц платить взнос нужно(хоть пол года хоть год).Лохотрон на ровном месте да еще и около здания суда.Кто что думает по этому поводу.Просто не платить дальше и черт с ними с 1300 грн?Или надо договор идти разрывать?Ато получится денег они не дали а должны им останемся.Может кто сталкивался с этой конторой.
 
Зверху