Война...

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see medias

Заголовок вообще не о чем, это отдельная тема.
Важное - с 35:30. !!!

Это официальные данные от Маляр и из них видно, в насколько катастрофических масштабах пИздят деньги ... ПизЯт нам и пИздят деньги...

Вот скриншот, на случай, когда видео удалят:
You must be registered for see images attach


Поделив деньги на зарплату вычисляется количество военнослужащих, как непосредственно воюющих, так и тыловых. Выводы не влезают никуда ..
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Той самий адристович...

Арестович побоюється переходу тактичного успіху окупантів у Луганській області в оперативний

Російські окупанти зуміли . Цей успіх тактичний, але він має всі шанси перерости в оперативний.
Про це заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Тепер він каркає над донеччиною...
Олексій Арестович розповів, що росіяни у районі Лисичанська та Краматорська вимотались. Зокрема він також пояснив, що не вірить, що окупанти можуть захопити всю Донеччину та пояснив причини.

Відповідну інформацію радник Єрмака розповів під час інтерв'ю. Це трапилось ввечері 24 червня.

 

d324co

Well-Known Member
У Міноборони повідомили про зрив спецоперації ЗСУ через повідомлення у соцмережах 25/06/2022

Українські захисники не змогли завершити спецоперацію у Сєвєродонецьку через повідомлення у соцмережах. Українців закликали не оголошувати деталі військових завдань.

За заступника міністра оборони Ганни Маляр, під час здійснення військових операцій паралельно організовуються декілька задач. Їх виконання повинно проходити таємно в умовах непублічності. Повідомляти про успіхи чи невдачі на фронті можна лише після офіційних заяв Генштабу ЗСУ чи Міноборони.

«Публічна демонстрація цивільними особами обізнаності щодо ходу військових операцій та повідомлення про це у соцмережах до офіційних заяв Генштабу почасти зриває військові операції – як це було вчора і позавчора щодо Сєвєродонецька. Коли просто не дали ЗСУ доробити заплановане», – заявила Маляр.
Вона закликала українців не розголошувати військові плани у соціальних мережах.
Раніше заступниця міністра оборони України Ганна можна писати у соцмережах деталі військових операцій наших захисників.
У Міністерстві оборони України нформацію про те, де і яку зброю використовують Збройні сили України.
"У Міністерстві оборони України нформацію про те, де і яку зброю використовують

пройшло пів-години

Залужный показал, как работают дальнобойные HIMARS по позициям оккупантов (видео)

Он опубликовал видео, на котором показал, как работают HIMARS по позициям оккупантов.

:) чи :( ??
 

d324co

Well-Known Member
Ось і все... маски скинуті. Принаймі з ОПи...
Україна не робитиме кроків для вступу в НАТО, оскільки розуміє безперспективність цих зусиль — заступник голови Офісу президента
25 червня, 23:42

В Офісі президента заявили про безперспективність кроків для вступу України до НАТО (Фото:U.S. Embassy Kyiv Ukraine / Facebook)
В Офісі президента заявили, що Україна не має намірів робити кроки щодо вступу до , оскільки розуміє безперспективність цих зусиль через позиції окремих країн північноатлантичного альянсу.
Про це сказав заступник глави Офісу президента України Ігор Жовква в інтерв'ю британському виданню

«Нам потрібна система гарантій безпеки для моєї країни. Коли наступного разу станеться агресія або [Росія] знову подумає про агресію, вони і ми повинні зрозуміти, як працює система», — зазначив представник Офісу президента.
Тобто вони налаштовані на якийсь "мирний договор" з росією, під фігові гарантії росії та одкб, та ще більш фігові гарантії макаронників та жабоїдів... І не пошлеш їх в *опу, бо вони і є ОПа
 

d324co

Well-Known Member
Угорщина вимагає від ЄС добиватися перемир'я в Україні – ЗМІ


Орбан закликає ЄС добиватися перемир'я в Україні.
Угорщина закликала негайно почати мирні переговори, щоб зупинити війну, яку Росія розв'язала проти України.

В Будапешті застерігають, що довготривалий конфлікт розпалює економічну кризу, яка може похитнути уряди по всій Європі, Financial Times

Політичний радник прем'єр-міністра Угорщини Балаш Орбан назвав перемир'я "єдиним шансом" уникнути рецесії. Він прогнозує, що уряди ЄС перейдуть від військової підтримки України до "раціональної". А війна, яку розв'язала Росія, закінчиться через кілька місяців.

Орбан сказав, що деякі країни ЄС надто прагнули вступити в сутичку з Путіним і таким чином втягнули континент в кризу. За його словами, Європі потрібно відмовитися від такої стратегії
 

d324co

Well-Known Member
Джонсон: Україну можуть змусити до укладання "поганого миру" з РФ
25.06.2022 22:56
Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон побоюється, що Україна може підписати "поганий мир" із Росією. Невигідний договір, вважає політик, може бути укладений через тиск світової спільноти на офіційний Київ.

Про це Джонсон сказав 25 червня під час візиту до столиці Руанди Кігалі, куди він прибув для участі у саміті Співдружності націй. Прем'єр вважає, що такий розвиток подій спричинив би довгострокову глобальну катастрофу, передає .
"Занадто багато країн кажуть, що це європейська війна, в якій немає необхідності... І тому тиск зростатиме, щоб спонукати – може бути, примусити – українців до поганого миру", – сказав Джонсон.
 
Зверху