Коронавірус. Обговорення стану в місті.

• Автор теми VIB
  • Дата створення

Glucker

Здесь был статус
А поліцаї, які, в дусі савецких ментов демонструють, що можуть "до@батись до стовпа" ??

Карантинні обмеження прийняті з купою порушень і у них є багато дебільних моментів, які жодним чином не допомагають у боротьбі з коронавірусом, тому я не підтримую їх.
А ПДР треба дотримуватися. І є у нас так звані "активісти", які люблять сувати свого носа при оформленні таких постанов і заважають цьому процесу. Тому у даному випадку я не засуджую поліцейських за те що вони "відшили" велосипедиста, хоч і таким дебільним чином.

d324co

Well-Known Member
Карантинні обмеження прийняті з купою порушень і у них є багато дебільних моментів, які жодним чином не допомагають у боротьбі з коронавірусом, тому я не підтримую їх.
А ПДР треба дотримуватися. І є у нас так звані "активісти", які люблять сувати свого носа при оформленні таких постанов і заважають цьому процесу. Тому у даному випадку я не засуджую поліцейських за те що вони "відшили" велосипедиста, хоч і таким дебільним чином.
Дебільним? То ще легко сказано... Могли б і пакетик з "речовиною, схожою на наркотик" знайти. Бо мусорські традиції живі.
Якщо той "велосипедист" тільки знімав - він міг бути перешкодою тільки незаконним діям. Якщо ж він насправді заважав - на нього могли скласти протокол за "перешкоду законним діям поліції", це було б правильно і вже не 17тисяч...
А так, скоріш за все, він знімав якісь "договорняки", що мусора завжди не подобається.

Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
десь тиждень тому там були пісні та танці з шашликами.Поліціянтів не бачив
Саме тиждень тому , ще до посилення карантину , бачив в тому районі близько 10-15 піших та 4-х на авто , Можливо по закінченні зміни прохолоджувались напоями біля магазину .
Вони шоч і в масках , але в руки документи краще не давати , якщо у поліціянтів немає гумових рукавичок .

firefox

Well-Known Member
Вроде все приговоры публикуются на каком то сайте. Где можно убедиться что это правда?
в интернет через wap/gprs заходишь?Цена на интернет для семейного бюджета неподъемная?Пруф здесь опубликовать?Гугл яндекс тебе,Андрюша,в помощь:finger:

Останнє редагування:

Glucker

Здесь был статус
Підтверджую , сам був свідком подібного . В районі оз. Дурова троє поліцаїв ганяли відпочиваючих .
Ганяли чи складали протокол?
Взагалі треба буде глянути який саме статус у тієї території, чи має воно статус парку або скверу. Якщо не має, то на відстані 25 метрів від того озера можна знаходитися навіть згідно дебільній постанові Кабміну.

Зверху