Окупація Криму.

d324co

Well-Known Member
Новий викид на “Титані”: ІС заявляє, що кислотні відстійники засипали хлорним вапном
16.09.2018 15:11

Новий викид хімічних речовин на заводі "Титан" в Армянську, що в окупованому Криму, спровокували невмілі дії місцевих співробітників екстрених служб.
Про це повідомив на своїй сторінці у координатор "Інформаційного спротиву", народний депутат України Дмитро Тимчук.

"За інформацією групи ІС від наших джерел в Армянську, що працюють на заводі "Титан", причиною погіршення екологічної обстановки могло стати звичайне головотяпство місцевих чиновників окупаційної адміністрації і "надзвичайників" РФ. А саме - окупаційна влада дала команду засипати "чим завгодно" кислотні відстійники, щоб виключити розліт токсичного пилу. Виконуючи команду, місцеві умільці, серед іншого, використали для засипання хлорне вапно, яке вступило в реакцію з речовинами із відстійника, що призвело до виділення хлору", - написав Тимчук.

За його словами, окупанти починають просувати версію, що причиною погіршення екологічної обстановки міг стати " з території України".

Читайте також:
"Той факт, що в прилеглих районах Херсонської області немає жодного об'єкта, здатного становити хоча б найменшу загрозу, ігнорується. Людей підводять до думки, що Україна навмисне щось розпилила", - зазначив Тимчук.

Він додав, що тепер до сірчаного ангідриду в повітрі додався ще й хлор - теж отруйний газ. Але кримські колаборанти продовжують стверджувати, що життю і здоров'ю населення нічого не загрожує, а режим надзвичайної події - це бюрократична формальність.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Армянськ в анексованому Росією Криму у ніч проти 24 серпня сталися викиди невідомої отруйної речовини, що призвело до різкого погіршення здоров'я місцевих жителів.
Если это не фейк и там действительно такие дебилы - это ппц.
 

goool

Well-Known Member
5 Жовтня 2018
Окупаційна влада приховує аварію з газовими турбінами «SIEMENS», що завезені на територію АР Крим в обхід міжнародних санкцій

30 серпня 2018 року виявлено ознаки руйнування даху одного із виробничих приміщень Балаклавської ТЕС, що будується поблизу м.Севастополь на тимчасово окупованій території АР Крим. Ділянка покрівлі даху розмірами 10х20 метрів прогоріла, про що свідчить зовнішній вигляд зруйнованої покрівлі та характерне задимлення (див.фото).

You must be registered for see images

У зазначеному приміщенні встановлено газові турбіни «SIEMENS», які імпортовані в обхід міжнародних санкцій. Саме аварія стала причиною перенесення, вже втретє, запуску згаданої ТЕС в експлуатацію, а також обмеження енергопостачання на території АР Крим.
You must be registered for see images

За наявною інформацією, зазначена аварія сталася через порушення інженерних та будівельних норм персоналом ТЕС, а компанія «SIEMENS» не надала своїх фахівців для налагодження та запуску обладнання.
You must be registered for see images

Будівництво ТЕС здійснюється компанією «Тєхнопромекспорт» російської державної корпорації «Ростєх», яка перебуває під українськими та міжнародними санкціями. Природний газ, який планується використовувати для виробництва електричної енергії Російською Федерацією, незаконно видобувається із родовищ на українському шельфі Чорного моря за допомогою плавучих бурових установок «Сиваш», «Таврида», «Петро Годованець», «Україна» («Незалежність»).
Останні дані про роботу установок зафіксовані технічними засобами восени цього року, зокрема активність плавучої бурової установки «Сиваш» 22 вересня 2018 р., «Таврида» 29 вересня 2018 р. «Петро Годованець» (перейменована окупаційною владою на MODU Crimea 2 ) 02 жовтня 2018 р.
You must be registered for see images

Наразі, власник цих установок ДАТ «Черноморнафтогаз» та НАК «Нафтогаз України» звернувся до суду з позовом про відшкодування збитків, завданих незаконним захопленням Російською Федерацією активів в АР Крим та використання природних ресурсів України.
 

goool

Well-Known Member
Москва отомстит Киеву за водную блокаду Крыма
Судоходство по Днепру скоро может прекратиться. Если украинские власти не пойдут на компромисс с Россией по вопросу водоснабжения Крыма, они сами останутся на мели – в полном смысле этого слова.

У России есть несколько возможностей оставить главную артерию Незалежной без значительных объемов воды, РИА "Новый День". Как вариант – возвести дамбу и прорыть новый канал в Смоленской области. Именно там расположен исток Днепра.
 

Билли Бонс

Well-Known Member
Если не фейк,то ура,товарищи,ура!:rock:

You must be registered for see images attach
 
Останнє редагування:
Зверху