Война...

rfvgy

Ukrainian
СБУ: Рубан не має повноважень для обміну полоненими
Субота, 16 січня 2016

You must be registered for see images

Служба безпеки України не надавала керівнику громадської організації «Центр обміну полонених» Володимиру Рубану повноважень для ведення переговорів щодо звільнення громадян України.

Відповідну заяву опублікувала .

«Останнім часом такий собі громадянин В. Рубан поширює заяви, що начебто він, як представник СБУ, проводив якісь переговори з можливого звільнення громадян України в Мінську та начебто обговорював там вірогідність їхнього обміну на російських військовослужбовців. СБУ офіційно наголошує, що В. Рубану не надавалися жодні доручення чи повноваження вести будь-які переговори щодо звільнення громадян України», – йдеться в заяві.

Також СБУ спростувало інформацію щодо військового звання Володимира Рубана.

«Тривалий час він безпідставно називає себе «генералом» спецслужби… Це також не відповідає дійсності», – зазначили в Службі безпеки.

В той же час, «пан Рубан міг побувати у Мінську як приватна особа, але він ніколи не брав участі в офіційних перемовинах чи зустрічах».

В свою чергу, відреагував на заяву СБУ, розмістивши у Facebook фото документу, у якому зазначено його повноваження.

Нагадаємо, адвокат російського спецпризначення Олександра Александрова Юрій Грабовський заявив, що спілкувався з переговорником Володимиром Рубаном про можливий обмін затриманих російських військових на українського режисера Олега Сенцова, активіста Олександра Кольченко або українську льотчицю Надію Савченко.

Пізніше Рубан і зазначив, що «в Росії погодились на обмін Сенцова та Кольченка на військових Александрова та Єрофеєва».

sokoloff

...Честь и Совесть...

"Киборг - Легенда, Анатолий Свирид, позывной «Спартанец».
О нем много сказано, написано, снято. Наверное, нет смысла повторяться. Лишь отдельные цитаты.
«Я профессиональный военный, бывший спецназовец. С шести-семи лет точно знал, что буду военным. Шел к этой цели, готовился».
«Сейчас я смотрю, что нет у меня в жизни такой значимой цели, какая была тогда. Может война повлияла так. Может, еще ее найду».
«Аэропорт той зимой был не местом для неопытных, даже самых мотивированных».
«При всем моем опыте, не понимаю, как мы могли там выжить. Я несуеверный, но после этого во что-то веришь».
«Самое страшное на войне - слышать крики твоих умирающих товарищей и знать, что ты не можешь им ничем помочь. К остальному можно приспособиться».
«Ночью мне предложили уходить. Мол, если останемся, нас убьют. Для меня об этом не могло быть и речи. А вот около десяти человек ушли. Я никак не хочу это комментировать…».
«Каждый командир должен до конца бороться за своего бойца, живого или мертвого. Все эти ребята, погибшие там - герои».
«После обрушения терминала, единственным способом как-то нам помочь, было договариваться с противником о коридоре. Чего скромничать - каналы связи есть и всегда были. Об этом я и сказал руководству при связи 20-го вечером».
«Ночь была еще тяжелее дня. Ночью несколько человек умерло. Так и застыли в том положении, как лежали, бедные».
«Ребята были уже на выходе. Это по лицам всегда видно, когда человек уже на грани. Была цель - спасти тех, кого еще можно было».
«В плену сепары приходили поглядеть на меня через прутья: «Ууу, смотри, волчара, глаза бешеные».
«В плену мне было легче. Я знал, куда шел, было хорошо подготовлен психологически. Молодым ребятам было тяжело».
«Неожиданно я попал в список на обмен. Так для меня закончилась оборона ДАПа».
«Семья, конечно, многое пережила, и жена, и сын. Ему сейчас девять, гордится мной. Как и я, ими с женой очень горжусь. Семья – самое дорогое, это правда».
«Есть и еще одна проблема – жизнь после войны. Мои побратимы – взрослые, с семьями, детьми – вернулись домой. А молодые парнишки погибли».
«У меня характер сильный. Но даже мне после возвращения из плена, после бесконечных госпиталей, после бюрократии, не хочется выходить из дома, не хочется видеть людей. Но мне, по крайней мере, есть на кого опереться. А если нет у человека личного тыла за спиной? Сопьется, застрелится…».
«Не только армия, но и все общество должно сделать выводы из того, что произошло и происходит. Пока этого осмысления я не вижу. Посмотрим, сколько нам еще придется за него заплатить…».

sokoloff

...Честь и Совесть...
Волонтеры-производители тролят диванных вояк))

• Like
Реакції: Haup

sokoloff

...Честь и Совесть...
Наверное сюда)
Мужской гардероб)

sokoloff

...Честь и Совесть...
Интересная заметка из ФБ.
"Основано на реальных событиях" )))
Фото в подтверждение)
Вчора з НовоїПошти забрали посилки наших двох бійців. Лише пізно ввечері привезли на передок.
Одразу почали просити видати їм. Причина: там м'ясо, там риба - зіпсується. На дворі -10.

Мені видалось це дивним. До цього ніколи посилки не вскривали, старались вірити. Але, впевнений на 99%, що хлопці обманюють і возять у тих посилках бухло.

Вскриваємо дві посилки. В одній з них 1,5 л спирту. Ховаємо у себе пляшку. Зранку прилітає боєць: "хто чіпав посилку?". До мене, дістаю пляшку, ставлю на стіл.
- це ваше?
- ні, я не знаю що це.
- добре, тоді ми це виливаємо.
- звідки я можу знати, що у тій пляшці??
- добре, ви вільні.
- а можете віддати?
- хто посилку відсилав вам?
- дружина.
- давайте телефон дружини.
- добре.... а нащо?
- спитаємо, нащо вона вам спирт відправляє.
- та не треба, це не вона, це подруга.
- яка подруга? хто посилку відправляв?
- дружина віддала м'ясо і рибу подрузі, а подруга відправляла через НП.
- то це подруга поклала?
- не знаю, може на НП під час пакування..
- працівники НП??
- ну я сам про це щойно дізнався.
- про що?
- коли побачив, що посилка вскрита, подзвонив подрузі.
- тобто це подруга поклала?
- так.
- і дружина не знає?
- ні, не знає. Командир, там жеш всього по 100 гр вийде, віддайте.
- чого ви нам не сказали, що їде бухло у посилці?
- не знав, сам щойно дізнався.
- чому ми маємо вам вірити?
- ну не вірте... А у магазин можна сходити?
- по що?
- пельменів хочемо..
- так вам жеш 5 кг м'яса прислали??
- ну пусти у магазин..
- ні, я вам не вірю. Ви готові брехати своїй дружині і командирам заради 1,5 л спирту?
- ми хотіли зігрітись, там всього по 100 гр буде..
- ні, ви сподівались, що проканає і ми не помітимо.
- ну мені раз на рік посилки присилають.
- а перед новим роком?
- ну то інша була... віддайте.
- під мою відповідальність (інший втручається), там по 100 гр.
- не по 100, а більше, це ж спирт, розбавляти треба.
Німа пауза. В очах одного відчай, у іншого - надія ще є.
- не виливайте.
- якби ви нам сказали, ми б вам видали трохи випити і зігрітись. А так - ні. (Виливаємо)
- ну віддайте, не виливайте...
- тепер всі посилки будуть отримуватись з досмотром при свідках, не треба було брехати.

Тепер виникне нова чутка, про ізверга-командира, який порушив закон, заліз у посилку, забрав майно, зіпсував його, ще й пообіцяв застосувати тиранію!! Гад! Нічьо, земля кругла, на гражданці ще зустрінемо.. Офіцерьйо.

Fil 74

Well-Known Member
имхо, можно было использовать в медицинских целях. Для дезинфекции, для компрессов или растирании при обморожениях и т.д. В бензин при морозах добавляют. Незамерзайка для омывателя стекол( добавить что-либо, чтоб невозможно было выпить). Буржуйку быстро растопить, в конце концов.

Зверху