Сепаратизм/Держзрада

Loner

Well-Known Member
Портрет главнокомандующего террористической днр (гражданина РФ): гремучая смесь фсб-шника, монархиста и фашиста.

Любознательные следопыты изучили ряд сообщений полковника фсб в отставке гиркина на форуме марковцев , где он теоретически готовил свои реконструкции (и заодно делился взглядами «на жизнь»)

О СССР:

Цитата:
Я присутствовал при распаде союза во вполне дееспособном (20 лет) возрасте.
Уже тогда я был сознательным монархистом, но, при всем антисоветском настрое, меня одолевали противоречивые чувства. С одной стороны, было удовлетворение от того, что на глазах рушится антихристианское, антирусское, античеловечное в своей основе государство. С другой — понимание того, что оно именно - рушится…

О крахе россии:

Цитата:
Вы настолько наивны, что полагаете, что она, эта пенсия, будет иметь место? Я не уверен, что 9 оставшихся мне на службу лет продержится само государство… А про пенсию я не думаю вообще

О «грозных» кадыровцах:
Цитата:
вайнахи только в собственных легендах героические, среди кадыровцев (которые, по сути, все поголовно предатели-перебежчики из бывших боевиков) людей, готовых головы класть, нету. Стрелять в спину и из засады они хорошо умеют, но оказаться в такой же ситуации самим им категорически не понравится. В случае реального сопротивления они тут же на все плюнут и пойдут ювелирные магазины грабить

О выборах в россии:
Цитата:
В систему «ГАС-выборы» в компьютер заранее закладывается результат, согласно которому «фавориты» просто не могут получить меньший процент, чем заложен. ЕР должна получить не менее 60 % — и она их получит, даже если во всей стране за нее проголосуют только Вован и Димон

О путине:

Цитата:
В связи с интересами запада выступления против путина не прекратятся. Они будут продолжаться по нарастающей. Значит ли это, что нам надо поддерживать Путина? Конечно, нет! Вернее, его можно было бы поддержать — при кардинальной смене им курса, отказе от компрадорского и насквозь проворовавшегося окружения. Но вероятность, что он пойдет на это, ничтожно мала. Вся его политика — это «качели», он пытается и Западу угодить, и на патриотов опереться. Типичная политика латиноамериканского диктаторчика, дорвавшегося до власти и никому не желающего ее уступать.

Об уважении к фашистам:

Цитата:
Я неоднократно расписывался в уважении к Русскому Корпусу в Югославии
You must be registered for see images

О «Белом деле»:

Цитата:
Даже то, что сейчас есть, колеблется на грани коллапса. И коллапс этот может произойти в ближайшие годы. И, если его не удастся каким-то чудом предотвратить — обязательно произойдет, похоронив под собой остатки всего привычного Русского Мира, коими мы по сей день окормляемся, стараясь не замечать того, что происходит вокруг. Чтобы спасти ситуацию, в России нужно ПРИНЦИПИАЛЬНО НОВОЕ Белое Дело

О демографической ситуации в москве:
Цитата:
Согласно прогнозам демографов, всего через 10-15 лет во ВСЕХ московских школах таджики, узбеки, киргизы и казахи будут составлять от половины до 2/3 учащихся. Еще четверть составят азербайджанцы и прочие кавказцы. Русские учащиеся составят 10-15%. Уже сейчас в младших классах многих школ (не понаслышке знаю, друг — завуч в одной из таких) кавказцев и азиатов больше, чем русских.

Loner

Well-Known Member
По поводу 72-ой бригады, не знаю или скидывали.

Мешканці Луганщини розповіли, що насправді трапилось із 72-ю бригадою

Українські громадяни – мешканці території, яку тимчасово окупували російські найманці-бойовики,
захищають бійців 72-ї бригади. Згідно зі ствердженнями мешканців міста Свердловськ (Луганська об
ласть), терористи шантажували українськіх військових знищенням цього міста біля російського кордо
ну. "Ми вдячні хлопцям з 72-ї, які взяли на себе відповідальність і відступили з кордону (з Росією – Ред.).
Після добового обстрілу з боку дружньої країни: міномети, гранатомети, гармати і танки, якими просто
нищіли будинки та вулиці, на наше місто було направлено 40 "градів" - з хутора Васецький і Павлівки
(Росія – Ред.). Дали три залпи на попередження і поставили ультиматум: або пацани здаються або нашо
го міста не буде. Вони нас врятували. І це не відступ-це ГЕРОЇЗМ", - написала на своїй сторінці у
Facebook 7 серпня місцева мешканка Олена Степова (псевдонім – Ред.).
"По 72-й я готова виступити перед будь-яким судом, просто виїхати зараз не зможу. Я навіть готова від
крити своє справжні прізвище, ім'я .... вони справді нас закрили собою. … тут було місиво. 265 залпів
(з російського боку – Ред.), це те, що ми нарахували тільки з мінометів. Нас просто перетворювали на
пил. Нам осетини так і сказали - вас не буде. Хлопців шантажували нами", - повідомила місцева мешкан
ка зі Свердловську. Як відомо, командира одного з батальйонів 72-ої бригади Збройних сил України та
чотирьох офіцерів цього ж військового підрозділу узяли під варту у Росії.

Loner

Well-Known Member
Konstantyn Zinkevych
Пост про зустріч волонтерів з Президентом України Петром Порошенком, або навпаки.

На зустріч поїхали ми втрьох- я, Валерій Шварцкоп з м. Рожища та Панасюк Олексій. Так як була
квота на вхід, то Олексій не потрапив до будівлі АП. Зате там були усі губернатори, в т. ч. Володимир
Гунчак з Волині. Були міністри, очільники відомств і купа генералів.
Волонтери з усієї України дуже насторожено підйшли до цього заходу. Вони «наїжачились» ще у
Фейсбуці напередодні. Тобто, якби були намагання з боку Президента провести захід з помпою і у
стилі а ля янукович, то зал би спротивився. Будь-яке намагання зробити з волонтерів адмінресурс не
пройшло би.
Виступив Президент, виступив Юра Бірюков, ще одна пані з Полтавщини, і… журналістів попросили
вийти із зали АП. Потім стало це зрозуміло, бо називалось багато фактів, прізвищ, конкретних дій,
що, можливо, попадало у категорію «держтаємниця».
Тоді почався відкритий, предметний і зовсім не експресивний діалог. Будь-хто із нас міг вийти на
трибуну і сказати усе, що вважає за потрібне. Мова кожної людини перетворювалась на діалог із
Президентом за жвавої реакції залу. Час від часу піднімались міністри, найчастіше- Міністр оборони,
який, дякувати Богу, у хорошій фізичній формі.
Волонтери говорили- Президент реагував. Тезисна інформація:
Лукашенко погодився продавати нам вантажні МАЗи за схемою «утром стулья, а послезавтра
деньги». Бо ж ми КАМАЗИ у країни-агресора купувати не можемо.
Так як багато медпрепаратів для армії завозиться в Україну волонтерами напівлегально, Міністру
охорони здоров"я Петром Порошенком дано було завдання протягом тижня «втрясти» усі документи,
щоб відмінити сертифікацію та реєстрацію ліків, які ввозяться для потреб Українського війська. А
зараз в Українському війську потрібні майже всі види ліків.
Взагалі-то, основним гаслом виступаючих було «Кращий друг волонтера- контрабандист».
Хлопець з Франківщини сказав, що за цю ніч 100 чоловік на митному переході перенесли на собі 100
шоломів для армії. Так як це досить марудно, то він попросив у Петра Олексійовича позичити для цих
цілей мікроавтобуси Міністерства закордонних справ із дипломатичними номерами. Відомо, що такі
автівки не підлягають митному догляду. Красава! Порошенку ідея сподобалась, але він сказав, що це
все-таки неправильно. Далі легенькі д----и… у підсумку яких Президент сказав: «Повідомте мені, де за
кордоном лежить вантаж для нашої армії,- я його заберу.» Ми так з хлопцями подумали… може, за
тиждень і проведемо експеримент. Хотів я виступити із пропозицією-ідеєю пана Jan Inij щодо
ввезення вантажівок в Україну для армії фірмами, з яких «призивають» до війська автомобілі. Але
Володимир Гунчик пообіцяв, що подасть її Президенту уже юридично сформовану та досліджену. Ну і
добре. Безпілотні літаки ми замовили вже в Ізраїлі на неймовірну суму. Боюсь кількість нулів
переплутати Мені це подобається ще й тому, що у телевізорі сказали, що Ізраїль припинив
постачання безпілотників до Росії. Сподобалось, що ми придбали у французів афігенні штуки- сферич
ні капсули для пілотів вертольотів на 23,5 млн. Євро. Правда, через колишнє втручання Пшонки і
призупинення цього контракту ми заплатили 2 млн. Євро штрафу.Сподобалось, що «зачепили»
питання оподаткування надходжень на наші волонтерські банківські картки. На це Порошенко:
«Робіть бігом подання- я внесу у Верховну Раду як пріоритетний законопроект.»Люди відверто
говорили про наболіле, висловлювали претензії до чиновників, до деяких командирів частин, а також
подавали документи до майбутніх кримінальних справ, які жваво приймав заступник голови
Адміністрації Президента.Петро Порошенко повідомив, що уже звільнив із посад двох начальників
департаментів Міністерства оборони. Дуже потішила заява Петра Олексійовича, що він розпорядить
ся ПРИПИНИТИ ТРАНСЛЯЦІЮ усіх російських каналів в усіх мережах телебачення. А хто із кабель
них операторів цього не зробить, то попросить котрийсь тербатальйон попросити оператора ще раз
Чуєте, Володимир-Волинський РАША TV? До речі, усю дорогу у рівненській маршрутці Київ-Луцьк
від «ВОЯЖ ЛЮКС» нудило російське мило у телевізорі. Після висадки у Луцьку я попросив водія
передати власнику маршрута прохання, щоб у його автобусах не «крутили» тупі російські фільми.
Тим більше, Президент був би невдоволений, якби дізнався… А той сказав: «Мені пофіг». Ну-ну…
Буде якось повертатись мій підопічний боєць зі сходу, побачить у твоєму телевізорі російський
прапор- роз…шить тобі його за 2 секунди. А загалом, зустріч із Президентом України пройшла
конструктивно і в постійному діалозі (до трибуни черга стояла), що якось і не думалось, що то
Президент. А схоже було на розмову із старшим другом. Пізно увечері Roman Sinicyn сказав, що
шкодує, що не прийшов на цю зустріч. Нічого, Рома, зате ти завантажив купу машин на схід, а ми все
одно на ніч усі до тебе і до George Tuka зійшлись і переповіли усе «в лицах и эмоциях» Наприкінці
2,5-годинної зустрічі Порошенко сказав: «Пробачте, маю заплановану розмову з Меркель, попро
щався та пішов». «Пабалтайте», пане Президенте з Анжелою во благо України! А ми ще довго-довго
знайомились, спілкувались, ідентифіковувались після Фейсбучних знайомств, обмінювались
нереальною інфою, порадами і послугами. Я навіть домовився про друк навчальних посібників для
військових.
Сподіваюсь, дієвими будуть і зустрічі влади і волонтерів. Користуйся, шановна Державо!

Loner

Well-Known Member
Сегодня в пригороде Донецка была обнаружена установка «Град» с расстрелянным
экипажем. Об этом сообщает InfoResist источник с места событий.

«Действия партизанских отрядов ни для кого уже не секрет, за ними давно ведут охоту боевики ДНР,
потому что они наносят реальный ущерб террористам. Сегодня стало известно, что одной из групп
партизанского отряда был расстрелян экипаж установки «Град». Брошенную установку нашли после
очередного обстрела города», — сообщил собеседник.
Также он добавил, что иного выхода у донецких патриотов не остается, кроме как брать в руки оружие
и отстреливать террористов малыми группами. По-другому бороться с обстрелами жилых районов и за
щитить своих родных просто невозможно.

Loner

Well-Known Member
Бійці добровольчого батальйону "Айдар" пройдуть переатестацію
і на його базі створять армійський спецпідрозділ для участі в АТО.

Про це заявив міністр оборони Валерій Гелетей на зустрічі з бійцями "Айдару", повідомляє МОУ.

Міноборони після розмови з керівниками і бійцями батальйону, Гелетей прийняв рішення про
інтенсивніше застосування батальйону при виконанні бойових завдань в рамках АТО.
Для цього підрозділу буде надано додаткове озброєння, в тому числі і військова техніка, а також
військові інструктори. Особовий склад має пройти переатестацію, в результаті якої будуть відіб
рані ті бійці, "які відповідають вимогам до військовослужбовців". "Це дозволить на базі доброво
льчого батальйону "Айдар" створити в подальшому регулярний підрозділ Збройних сил, що задію
ватиметься у проведенні спецоперацій у комплексі заходів АТО", - йдеться в повідомленні.

Українська правда
================================
------ зассали, что не могут придавить добровольцев. Поняли, что неприрученный Айдар может
олигархам и власти кровь попортить.

Loner

Well-Known Member
Украинские военнослужащие заняли еще два населенных пункта
и продолжают наступление, - СНБО

Силы АТО вошли в город Миусинск Луганской области и пгт Пантелеймоновка
Украинские военные заняли населенные пункты и продолжают наступление. Их уже не остановить.
Поэтому если террористы уже готовы сдаться - мы готовы принять их .Об этом на брифинге сообщил
спикер информационного центра СНБО Андрей Лысенко
Заняв Миусинск, силы АТО перерезали дорогу между городами Снежное и Красный Луч, а освободив
Пантелеймоновку - прервали сообщение между Макеевкой и Горловкой.

Источник:

Зверху