Apple4
New Member
Рейтинги усіх партій ВР нестрімно падають. Але це і не дивно. Тому, що вони не предсталяють інтереси народу. Вони предсталяють інтереси олігархів,економічних групп впливу,Росії. Вони також можуть предсталяти інтереси кого завгодно у кого є $, але не простого українця. 23 роки нашої незалежності ми тупцюємось на місці і живем звиденно. Ми отримуєно одну з найнижчих з.п у Європі. Хоча наша земля є багатою і на копалини і на трудові, наукові ресурси. Точніше окрім газу, нафти ми маємо надзвичайно розумних,красивих,енергійних,добрих людей яким весь час доводиться постійно виживати. Так в чому проблема? Проблема в системі. Яку треба змінити. Кого не обирай в нинішню систему він все одно стає гвинтиком гнилої постсовкової корумпованої махіни.
Основним джерелом зла системи є корупція. А за рахунок чого живе ця корупція? За рахунок податків, які є результом нашої з вами діяльності. Від української податкової системи віє не лише совком, але також кріпацтвом і феодалізмом. Короче кажучи пора забить на персоналії. Треба просто відмінити 130+ податків, що є в Україні і залишити лише два. І тоді ми всі з вами дійсно станемо багатими. А олігархи буть такими як і всі. Бо зараз вони нічого не платять, а з нас знімають останню шкуру. І за наші ж гроші викручують нам руки.
Ідеологом відмини податків є не я. Я просто людина, яка хоче знім і вірить в ідею нової багатої країни. Автор ідеї Генадій Балашов. Його партія 5.10. Головна ідея Україна без податків. Залишити лише два податки 5% - з продажу товарів, 10 % - соціальний податок.
Більше інформації тут
Дякую за увагу.
Основним джерелом зла системи є корупція. А за рахунок чого живе ця корупція? За рахунок податків, які є результом нашої з вами діяльності. Від української податкової системи віє не лише совком, але також кріпацтвом і феодалізмом. Короче кажучи пора забить на персоналії. Треба просто відмінити 130+ податків, що є в Україні і залишити лише два. І тоді ми всі з вами дійсно станемо багатими. А олігархи буть такими як і всі. Бо зараз вони нічого не платять, а з нас знімають останню шкуру. І за наші ж гроші викручують нам руки.
Ідеологом відмини податків є не я. Я просто людина, яка хоче знім і вірить в ідею нової багатої країни. Автор ідеї Генадій Балашов. Його партія 5.10. Головна ідея Україна без податків. Залишити лише два податки 5% - з продажу товарів, 10 % - соціальний податок.
Більше інформації тут
You must be registered for see links
Дякую за увагу.
You must be registered for see medias