Сепаратизм/Держзрада

AIDO

Member
Славянск захватили оккупанты из России.

You must be registered for see medias

І у кого є впевненість що прикордонники Луганського кордону під контролем Армії України і вірні присязі?
Якщо вже Альфа вибачте ссить проводити АТО без прикриття Армії...то я вже не знаю яку владі треба виявляти стурбованість та занепокоєння...
Аваков зрадник і брехун, як і ступорний Турчинов!!!

Ця людина не мент, не мусор. Це - міліціонер. Це він чинив збройний опір пєтухам у Горлівці при захоплюванні міськвідділку МВС. Це він, коли побачив, як пєтух зірвав український прапор та повісив триколор, виліз на дах та скинув колорада униз. Це його потім жорстоко побили "мірниє пратєстующіє". Це він зараз у реанімації. Це - міліціонер.

Ще 2-3 мічяці тому я не міг подумати, що буду поважати міліцію. Але ось доказ, що є ті, хто пам'ятає про присягу та честь мундиру. І де? Горлівка, Донбас.

Я не знаю, чи виживе він, чи не вб'ють його пєтухі, але ця людина заслуговує на те, щоб її запам'ятали.

Шанування.
You must be registered for see images

rfvgy

Ukrainian
Ця людина не мент, не мусор. Це - міліціонер. Це він чинив збройний опір пєтухам у Горлівці при захоплюванні міськвідділку МВС. Це він, коли побачив, як пєтух зірвав український прапор та повісив триколор, виліз на дах та скинув колорада униз. Це його потім жорстоко побили "мірниє пратєстующіє". Це він зараз у реанімації. Це - міліціонер.

Ще 2-3 мічяці тому я не міг подумати, що буду поважати міліцію. Але ось доказ, що є ті, хто пам'ятає про присягу та честь мундиру. І де? Горлівка, Донбас.

Я не знаю, чи виживе він, чи не вб'ють його пєтухі, але ця людина заслуговує на те, щоб її запам'ятали.

Шанування.
You must be registered for see images
Таких мало . Біда втому що більшість мусорів корумпована , й прикормлена кланом януковичів та ахмєтова .

vampirich

Well-Known Member
Почему то никто не захватит здание и не попросит помощь у Абамы. А надо бы. все ПОЧЕМУ ТО просят помощь у Вовы

Славянск захватили оккупанты из России.

You must be registered for see medias
все ссыкуны. Тока говорят... просрали крым и просрали украину.. А США всё сопли жуют

Останнє редагування:

igorlev

Active Member
далее варианты событий :
1) Украина наконецто зачищает эти территории с помощю спецсредств очень жостко , сепаратистов с тюрьмы в большом количестве , тогда может наступить спокойствие .
2) Украина не зачищает эти территории , при этом Россия не вводит свою армию , тогда на Донбассе начнётся хаос и бардак - дети в школы и садики не смогут ходить , бюджетники зарплаты получать и весь бизнес начнёт загибатся . А сепаратисты будут только продолжать вербовать продажных чиновников и ментов .
3) Россия вводит войска - тогда война , останется только считать жертвы с обох боков ...
Здесь надо понимать, что в случае варианта № 1 , сразу же вариант № 3

Зверху