Уважаемый, вообще-то я быстренько на "Вы" отредактировал, до того как Ваш пространственный опус появился.
"Ваащє-то" я нічого від себе не вигадував, взяв цитату поста і з нею працював, нічого не змінивши. А взагалі, цікава модель поведінки - перейти на відверте хамство, опісля чого звинувачувати інших. Браво, мсьє! Тільки треба людиною завжди залишатися, щоб не створювати ось таких конфліктних ситуацій. А сидіти вночі і чекати поки
You must be registered for see links
одумається і виправить пост - в мене бажання немає.
Мне этикет не позволил вмешаться с советами.
А ось тут ще раз. Мсьє не дає поради через норми етикету. І тут же маємо ці самі поради:
Вы бы, чтобы Вам не "абiдна" было, с толком бы попробовали постить - в "Майдан" о Майдане, в "Фейки" о фейках.
И отбросьте эмоции здесь, они Вам только мешают.
Амнезія? Буває.
PS Напомню, русский разведчик пишется именно так, даже профессиональными украинцами.
Ой, "кісо обідєлсо"? Особа, яка виливає безліч помиїв на мою країну, на її традиції і культуру, на її людей, особа, яка є чемпіоном по притягуванню на цей форум дебільних демотиваторів і роликів українофобського змісту, має нахабство ображатися і вимагає поваги до своїх регалій? Ага, щ'а!!!