Відповідь: Re: Куда интегрироваться Украине?
Не в этой, в этой другие приоритеты - "под мАскву не ляжем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Но, на простой встречный вопрос: - А под кого?, начинают плести что там медведи на балалайках играют... И всё...
Точно. Лише на 180 градусів навпаки.
Коли Україна говорить про європейскі стандарти, то лаптєноси "начинают плєсті": - "Так у ніх жє підарасьі".
Їм: "В Європі справді борються з корупцією".
Вони: "Зато уніх підараси!"
Їм: "У них вищий рівень життя!"
Вони: "Зато у ніх підараси!"
Їм: "У них краща система охорони здоров'я!"
Їм: "У них літні люди соціально захищені. Пенсіонери їздять не на городи, а в туристичні подорожі".
Вони: "Зато у ніх підараси!".
Їм: "У них розвинені промислові технології і набагато ефективніше за наше сільське господарство".
Їм: "У них чиновники відкриті для народу, не відгороджуються від громадян екскортами з охороною і блимавками на автівках".
Їм: "У порівняно з нашою досконала юридична система, немає вибіркового правосуддя".
...
РФ уже пять лет работает над политикой замещения импорта, весьма успешно, переиграли почти непредсказуемых партнёров. Южный полигон рулит, огромных бабок вытянул бы его русский клон. Но и тут на другой стороне весов АЭС, топливо и остатки, труба, то что в неё качают и т.д.
А так смешно до слёз, пройдёт.
Справді смішно до сліз. Почув про їх подвиги і одразу ж пригадав анекдот, про те, як вихователь розказує діткам, що в СССР повний добробут, тут люди всім забезпечені, тут кращі в світі умови, тут повні магазини, тут всі багаті і щасливі, тут кращі доктори і вчителя, кращі машини, одяг і взуття. Аж раптом бачить Вовочку, який зайшовся в істериці. Вона питає: "Вовочка, а чого ти плачеш?" А він: "Хочу жити в СССР!"
Зкономики переплетены, родня переплетена, сотни лет совместной истории (300 лет рАсия гнобила (в интерпритации псевдопатриотов))..., и вдруг младшенькой шлея под хвост попала! Пряника ей дать или звездюлей?
Через те, що у Вас там щось переплетено в родині я не збираюся натягати фофудью і какошнік з Вами за компанію
А про "младшенькую". Пардон, а хто "младшенькая"? Я вже скільки разів казав, що Київ був крупним християнським містом, в той час, як на місці майбутньої Ма-а-аскви ведмені лазили та вовки ногу піднімали, позначаючи свої території. А то, що ваша Московія сперла чужу назву не робить її автоматично "старшою". просто ще більше розкриває її "комплекс Наполеона". :lol:
А насчёт "в дела лезть"... Тут рядышком темка про assоциацию, ...
Коли пускаєте рекламу, то і я скажу: "Яка назва - така і темка". 100-відсотоква ass.
Саакашвили примерно так и думал, и?
І зустрівся зі "славою руССкава аружьія". РуССкіє "чудо богатьірі" в нєравньіх условіях горсткой бойцов состоящіх із нєсколькіх армій одєржалі гєроічєскую побєду над двумя батальйонамі грузінскіх головорєзовъ (а також над грузинськими золотими ложечками, килимами, автомашинами, офісною технікою та іншим знаряддям вбивства мирних осетинів)! Слава Крємлю! РоіССя - впєрдє!
P.S. До речі. Про збоченців. За одного такого сумського написано вже було багато. Навіть на ТВ потрпапив, хоча й після кончини. А ось ще один з церкви, перед якою, за Вашими словами, розкольники з КП мають довго каятися:
You must be registered for see links
Він часом не з вашої православної (РПЦ-ФСБ-МП) (с)раті?