Re: 31 октября - День освобождения Сум от минаевщина
печально(Ну да, конечно. Так и есть. Во всём микрорайоне
печально(Ну да, конечно. Так и есть. Во всём микрорайоне
Мда уж, вы хоть телевизор иногда смотрите. Тогда бы вы увидели, как Минаев целовался в засос с Регионалами и читал им стишки, о том, что ему "нравилась девушка в белом а теперь в голубом". А то, что сегодня Минаев грызется с Чмырем, так это просто наше городское бабло не поделили. И только.Не сподівайтесь! Наступним мером буде Мінаєв. Один з небагатьох, хто не здав себе "регіонам"
Ваші знайомі складають 80% населення міста?А вы шутник. Хотя я понимаю, эти 35% не вы выдумали, а нас некоторые товарищи социологи хотят убедить в нашей любви к этому барыге во власти. Лично я не знаю ни одного своего знакомого, который будет голосовать за Минаева в этот раз.
Якби ви бачили те, що бачив я - ви б ставились до Мінаєва так само. А судити про стан речей у місті лише з опусів Положия - не зовсім коректно.Пане Stein, а ось така напускна і показова ненависть до Мінаєва то чергове втілення в життя гасла "Проти всіх" чи фараон Діма і досі товаришує з Януковичем.
Які ремонти вулиць? Позасипали дірки камінням і це називається "ремонтом вулиць"? По багатьох вулицях і проїхати не можна, за то біля будівлі Виконкому виклала новий шар асфальту поверх старого, який був в ідеальному стані, щоб Геннадію Михайловичу зручніше було ставити свій Фолькс під ялиночкою.Але коли вже мова зайшла за Мінаєва, то він за всіма досягненнями (ремонти вулиць, колекторів, полігони для сміття, повернення контролю над "Сумитеплоенерго", загальноміські проекти) він дасть фори ВП1 та ВП2 на багато очок вперед.
За то здав БЮТівцям. А в чому різниця?Наступним мером буде Мінаєв. Один з небагатьох, хто не здав себе "регіонам"
І де вона "чиста"? Чи може ви не на ту "Чешку" ходите?за чистую Чешку
Як вірно відмітив один з депутатів:Тоже мне еще, нашли принципиального Минаева, который сдал уже всех кого можно только сдать, в том числе и свой "Ночной Дозор".
Нові контейнерні майданчики - це умова конкурсу по якому тут працюють Грінко і А-Муссон. І будується все це на наші з вами кошти, на наш тариф. І нічого тут надприроднього немає - це їхні робота.но походу ему надоело видеть у себя под домом свалку вот и поставил урн больше да еще и площадки поделал, а вот в других районах ужасные свалки и контейнеров раньше было 8-10 шт., а час 4 шт. и то один поломаный
Ей Богу, ну поумничай)) Даже проголосуй за донецкого.. Только тогда будешь еще вспоминать времена Минаева.... Помним мы методы работы донецких...Ваші знайомі складають 80% населення міста?
Цифри цілком реальні, нажаль...
Якби ви бачили те, що бачив я - ви б ставились до Мінаєва так само. А судити про стан речей у місті лише з опусів Положия - не зовсім коректно.
Які ремонти вулиць? Позасипали дірки камінням і це називається "ремонтом вулиць"? По багатьох вулицях і проїхати не можна, за то біля будівлі Виконкому виклала новий шар асфальту поверх старого, який був в ідеальному стані, щоб Геннадію Михайловичу зручніше було ставити свій Фолькс під ялиночкою.
Який колектор? На колектор гроші зібралися вчергове зідрати з народу підвищивши тарифи на водопостачання вдвічі.
Який полігон? Вивівши гроші за захоронення з тарифу і на кошти мешканців він там щось зробив (хоча так і не відомо що саме) - то це його "заслуга"?
Яке Теплоенерго? Сумитеплоенерго вже не в комунальній власності, чи може він "повернув контроль" собі та тим хто його годує?
Які проекти? Назвіть що такого видатного зробив Мінаєв для міста.
За то здав БЮТівцям. А в чому різниця?
І де вона "чиста"? Чи може ви не на ту "Чешку" ходите?
Чому саме? Як лежав смітник з боку СКД - так він і лежить. Як заросла третина озера болотом років 20 тому - так вона і є болотом... Що змінилося?приятно удивился
Ну да, бачили ми як він взимку сніг чистив. І гори льоду на зупинках, і по полосі снігу на дорогах... Чудово він "щось робить"...По крайней мере Гена хоть что-то делает.
І що? Один міст побудували, а всі інші дороги як лайно. За то міст є...Кстати, по поводу дорог - съездь на Роменку и на мост глянь
Про воду улыбнуло. Забыли как сидели полностью без воды?Я Минаеву благодарен за "грузинку", за Барановку, за воду в кране
Ув. Киберфокс. Перекурил наверное ты. У меня есть свои мнения на этот счет. Хотелось бы услышать мнения других форумчан.перекурил???
лучше все равно не будет. а вот хуже - запросто.
хотя, какая разница......
все равно скоро война!