Намечается большая гулянка - Сорочинський Ярмарок!

_Братишка_

романтик
З 19 по 23 серпня в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Сорочинський ярмарок, в рамках якого пройде фестиваль народної творчості і відбудуться виступи Руслани, Михайла Поплавського і його команд, Кузьми "Скрябіна" і групи "ТІК". Про це повідомляють організатори ярмарку.

У новій культурній програмі візьмуть участь не лише професійні виконавці, а й більше ніж 60 самодіяльних колективів, у тому числі 10 дитячих, зі всіх областей України і з інших країн. Зокрема, очікується участь двох колективів з Сахаліну (Росія), одного з Азербайджану і п`яти з Латвії.

Порадують гостей і учасників ярмарку вечірні концерти. 20 серпня виступить Кузьма "Скрябін", 21 серпня яскраве свято "Ярмаркових вечорниць" влаштує М. Поплавський і його команда, 22 серпня заспіває переможниця "Євробачення-2004" Руслана, а 23 серпня, під час урочистого закриття ярмарку, о 12:00 на сцену вийде група "ТІК".

Безпосередньо на ярмарку свої експозиції розмістять Грузія, Азербайджан, Угорщина, Узбекистан. Відвідувачі зможуть продегустувати і придбати грузинські, азербайджанські вина і коньяки, угорське токайське, різноманітні східні прянощі і солодощі, скуштувати кухню народів світу.

Цього року Національний Сорочинський ярмарок проходитиме під знаком святкування 200-ліття з дня народження Миколи Гоголя. Офіційне відкриття ярмарку відбудеться 19 серпня об 11:00. Очікується, що 18-20 вересня Сорочинський ярмарок відбудеться також у Москві.

Бажаючі поїхати є??
 
Останнє редагування модератором:

Glucker

Здесь был статус
Чем можно туда доехать? Я так понимаю, регулярных рейсов без пересадок туда не существует? В прошлом году некоторые турфирмы предлагали такой вариант, но это стоило ощутимо дороже чем добираться самоходом.
 

WalkMan

"Непоседы"
Чем можно туда доехать? Я так понимаю, регулярных рейсов без пересадок туда не существует? В прошлом году некоторые турфирмы предлагали такой вариант, но это стоило ощутимо дороже чем добираться самоходом.
Раньше ходила маршрутка до Миргорода (как сейчас, не в курсе). В пути 5 часов. Оттуда каждые 10 минут ходят автобусы до ярмарки. В этом году две турфирмы (на "Вашем Шансе" гляньте объявления) предлагают поездку на 22 число. Цена - 100 грн.
 

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
звонила на фирму которая находится в "Миолане".Выезд 22 числа в 7-00,в поездку включена экскурсия в какую-то церковь(забыла в какую),потом ярмарка.Выезд обратно в 18-00.Знать бы во сколько выступление артистов:)
 

_Братишка_

романтик
_Братишка_ вообщем раз ты задал вопрос,значит ты и организовываешь нам поездку.Мы бажаем!!!
:) :) :)
отлично!
1)значит каждый день ходит автобус на полтаву 7:15, 13:20 ,18:00, ет так что помню, цена билета с автовокзала 42 гр ( была в начале лета)
2) каждых пол часа ижёт маршутка на Миргород с автовокзала, цена около 20гр.
3) маршут есть осталась проблема с жильйом :( я незнаю что и как там снимать (не был ) возможен вариант с палатками!,екскурсию я вам сам устрою!!
4) что я вам обещаю так ето весёлую кампанию и ПАТИ до утра каждый день(говорили было так в том году)
 

YUPI

Подполье
Модератор
я возможно тоже поехал бы...
 
Зверху