В чем заключается национальная идея Украины!?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: В чем заключается национальная идея Украины!?

Stein-е ви ігноруєте питання з приводу ваших героїв.
Я не знаю людей, яких по праву можна було б назвати українськими героями. Я не знаю подій, якими б Україна гідно могла пишатись.
Вся українська історія переповнена зрадниками, невдахами, поразками, приниженнями, поневоленням. Я намагаюся згадати щось славне, величне, гідне... не можу. Можливо ви знаєте?

ВіЙ сказав(ла):
Приклад подібної ідеї в студію!
На рахунок історії - не судіть інших по собі.
Та сама тема УПА за радянських часів.

aranax

Сумчанин
Давайте всё называть своими именами! Был в составе СС, предатель! Перешёл на сторону Карла, тоже предатель! А когда детям объяснять что эти люди не совсем плохие, даже скорей хорошие, то кого мы тогда хотим воспитать, бендер, мазеп!

vadimv

Well-Known Member
Давайте всё называть своими именами! Был в составе СС, предатель! Перешёл на сторону Карла, тоже предатель! А когда детям объяснять что эти люди не совсем плохие, даже скорей хорошие, то кого мы тогда хотим воспитать, бендер, мазеп!
Ну так Гитлер тоже был не совсем плохой, любил живопись, животных, вегетарианцем был...

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Давайте всё называть своими именами! Был в составе СС, предатель! Перешёл на сторону Карла, тоже предатель!
А чому це служба в СС є зрадою? І чим вона відрізняється від служби в радянській армії? І то і то - окупанти. Яка різниця кому служити?

aranax

Сумчанин
Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

А чому це служба в СС є зрадою? І чим вона відрізняється від служби в радянській армії? І то і то - окупанти. Яка різниця кому служити?
Ну всё, доболтались!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: В чем заключается национальная идея Украины!?

Ну ви ж висуваєте якесь твердження - тож будьте ласкаві обгрунтувати свою позицію.

vadimv

Well-Known Member
Re: Відповідь: Re: В чем заключается национальная идея Украины!?

Вот и я говорю - основная национальная идея - "кому б отдаться"

aranax

Сумчанин
Re: Відповідь: В чем заключается национальная идея Украины!?

Ну ви ж висуваєте якесь твердження - тож будьте ласкаві обгрунтувати свою позицію.
Украина была Киевской русью, потом Российской империей, потом Советским союзом! Надеюсь объяснять не надо в чём разница межу служившими в Красной армии и в СС!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: В чем заключается национальная идея Украины!?

Украина была Киевской русью, потом Российской империей, потом Советским союзом! Надеюсь объяснять не надо в чём разница межу служившими в Красной армии и в СС!
Ні, ви все ж спробуйте.

Щодо України - то до складу СРСР вона була включена НАСИЛЬНО. Шляхом ОКУПАЦІЇ її території російською Червоною армією. Україна - то УНР. А УРСР чи Райхскомісаріат Україна - то лише адміністративні назви завойованих територій у складі держав-окупантів. Треба також зазначити що територія Райхскомісаріату була значно більшою за територію УРСР.
Тож поясніть мені будь-ласка, чим воювати на боці окупантів, що прийшли в 20-му чи 39-му краще ніж на боці окупантів 41-го?

Зверху