Фашизм и антифашизм

Stein

Well-Known Member
Відповідь: фашизм и антифашизм

"Антифашизм" чи українофобія?

--------------------------------------------------------------------------------

Вбивство українського студента Максима Чайки в Одесі в Страсну п’ятницю сколихнуло Україну та остаточно й безповоротно розставило крапки над "і" у багатьох питаннях. Ілюзія крихкого спокою та стабільності, куплена нинішньою владою ціною багатьох компромісів та поступок, зруйнована безжальною реальністю: на фоні постійних завивань про "толерантність" та "багатонаціональний народ України" в нашій державі цинічно вбивають українців лише за те, що вони люблять свою Батьківщину. Маски скинуто, декорації розставлено: настає ера відкритого терору проти українців.

Не секрет, що багатьом в Україні та поза її межами все українське не подобається. На те вони й українофоби. Незалежно від того, чи це свиноподібні елітні депутати різних рад, чи кремлівські маріонетки, чи "ефективні менеджери" поцуплених в українців заводів, чи гламурні телеведучі халдейської зовнішності, або просто декласований вуличний набрід, знахабнілий від своєї безкарності. Ненависть до всього українського у поєднанні з комплексом перманентної неповноцінності набуває конкретних обрисів і переростає в антиукраїнський терор різноманітних масштабів і проявів.

Вбивство Максима Чайки стало проявом побутово-вуличної українофобії, дбайливо виплеканої організаціями із серйозною фінансовою базою, кадровим потенціалом луб’янківського вишколу та довготривалими політичними планами, які дивовижно комфортно відчувають себе в незалежній Україні. Такі випадки, на жаль, стають непоодинокими.

Зазвичай нападниками виступають духовні та кровні нащадки "героїчних" чекістів - стахановців розстрільних підвалів НКВД - які натягнули футболки із зображенням кубинського революціонера-невдахи та уявили себе борцями з "українським фашизмом". За "дивовижним" збігом обставин, усі самопроголошені "борці" за сумісництвом є палкими захисниками російської мови від неіснуючої загрози "примусової українізації", що за найменшої нагоди виливається в тотальне паплюження української мови та культури в цілому. Окрім цього, войовничі пушкінознавці з бурхливим ентузіазмом займаються такими корисними справами, як захист наркоманів, нелегальних мігрантів і сексуальних збоченців від адекватних дій чинного законодавства і нормальних людей.

Проте це, так би мовити, субкультурно-маргінальна верхівка айсберга, який підживлюється глибинною українофобією набагато серйозніших масштабів. Можна пригадати криваве побиття кримінальними елементами на очах міліції учасників мирної української акції в Одесі проти встановлення помпезного пам’ятника російській імператриці Катерині ІІ ( ), масові антиукраїнські шабаші партії "Родіна", регулярні "п’ятихвилинки ненависті" в одеських ЗМІ, спрямовані на підрив самої ідеї національної державності, і багато інших епізодів.

Об’єднує україноненависників всіх видів, окрім страху та ненависті до українців, фіговий листок так званого "антифашизму", яким вони за першої-ліпшої нагоди розпочинають вимахувати. Джерелом натхнення, як завжди, виступає агітаційна продукція кремлівських мудреців, за якими вітчизняні "антифашисти" слухняно повторюють завчені мантри. До джентльменського набору професійних "борців з фашизмом" входять туманні просторікування про те, що, оскільки їхні предки "врятували" (???) Європу від "фашистської чуми", вони мають безперечне право втручатись у внутрішні справи України та вчити українців, як їм слід жити. В екстазі боротьби проти "реабілітації нацизму, нацистських злочинців та їх посібників" до українських "фашистів", окрім Бандери, Шухевича, УПА та дивізії "Галичина" останнім часом зараховують навіть Симона Петлюру, Івана Мазепу, шведського короля Карла XІІ та учасників гайдамацьких повстань. Незабаром, очевидно, слід очікувати звинувачень у "фашизмі" на адресу Тараса Шевченка, Івана Франка і Святослава Хороброго та чергової порції доблесного стукацтва в міжнародні організації з вимогою, наприклад, позбавити Україну права приймати чемпіонат Європи з футболу через наявність великої кількості пам’ятників цим "нетолерантним" постатям.

Насправді ж має місце елементарна підміна понять та розвішування ярликів, що експлуатують стереотипи московської комуністичної пропаганди.

Все просто й недвозначно, і правда, як завжди, незручна для патологічних брехунів і фахових провокаторів. В історичній перспективі та поточній реальності "антифашизм" - це таврування цілих народів "зрадниками", "колабораціоністами" і "запроданцями". "Антифашизм" - це мільйони українських смертей і ненароджених дітей. "Антифашизм" - це Голодомор і ГУЛАГ. "Антифашизм" - це остаточне вирішення "українського питання", Україна без українців на манівцях глобалізованого безнаціонального сміттєзбірника.

"Антифашизм" - це криваві прапори окупаційної Совєтської армії в скорботний день 9 травня над вгодованими бюрократами у вишиванках, які з таким самим ентузіазмом "вшановують" жертв Голодомору і Героїв Крут. Буває ще цікавіше - витонченіше та технологічніше. Розроблене винахідливими політтехнологами у відповідь на зростаючий попит розчарованих "помаранчевих" виборців. "Антифашизм" - це і толерантний "український Обама", який у разі обрання президентом обіцяє не вносити законопроект з питання визнання ОУН і УПА борцями за державну незалежність, бо це, виявляється, "складне питання".

"Антифашизм" - це неодмінне трактування кожного національно свідомого українця без шкідливих звичок і комплексу неповноцінності як "фашиста", "нациста" і "ксенофоба", особливо якщо йдеться про українську молодь. Варто відзначити, що прогнила й корумпована лжееліта, побоюючись недалекого часу, коли доведеться відповідати за свої злочини проти українців, небезпідставно бачить головну загрозу своїй гегемонії у свідомих та безкомпромісних молодих українцях. Перебуваючи на передньому краї боротьби за українську Україну, молоді патріоти наражаються на чимало серйозних небезпек, про що свідчить одеська трагедія. Але зло не залишиться непокараним, а справедливість довічно потоптаною.
 

mi][a

Человеку нужен человек
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

Шановний, ви ж чудово знаєте, що "антифа" - то звичайна політична організація, що фінансуться і керується цілком відомими людьми і служить вона цілком реальним політичним інтересам її "спонсорів". Годі прикидатись ефимерним "автономним мережевим рухом", люди не на стільки дурні щоб в це вірити.
"Автономність", "мережевість" і "відсутність організації" в "антифа"-русі яскраво доводить російське "антифа"-об'єднання "Наші". Чи скажете що "в нас не так", "в нас все інакше"? Чи у нас і "антифа" не "антифа"? ;)
:stupid: "наші" - це путінюгент (повністю офіційно єдиноросівська організація)
якщо, хтось захоче дізнатися де правда і брехня по цим питання, це здійснити не важко...
навіщо ви вводите в оману читачів форуму? зізнавайтеся, на кого працюєте?

"Антифашизм" чи українофобія?...
автор данної статті - Тягнибок, напевне готується до виборів, користуючись нагодою
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: фашизм и антифашизм

І не курять, і не п’ють — фашисти якісь

Донецька обласна рада під завісою намагання заборонити «фашистську ідеологію» хоче викорінити націоналізм

--------------------------------------------------------------------------------

На сесії Донецької обласної ради депутати спробували відшукати не тільки шляхи можливого протистояння фінансово–економічній кризі, а й розповсюдженню на території краю фашистської ідеології. Відтак з’явилася пропозиція створити спеціальну депутатську групу та звернутися до міського голови Донецька Олександра Лук’янченка з вимогою не допустити в місті реабілітації фашизму.

З ініціативою виступила депутат від Блоку Наталії Вітренко Наталя Білоцерківська, яка дуже стурбована тим, що у Донецьку останнім часом активізувалися націоналістичні організації на кшталт «Патріот України». Про це, за спостереженнями пильної депутатки, свідчать написи на парканах та будинках: «Смерть жидам!» чи «Росія — лайно!» Та й кількість самих «патріотів» стрімко збільшується: як каже Наталя Білоцерківська, колись їх було всього троє, а нині аж вісімнадцять. «Вони не п’ють, не курять, — обурюється депутатка, — а готують себе до боротьби з ворогом».

А ще на сесії згадали факельну ходу, яку організація «Патріот України» влаштувала в місті наприкінці січня до чергової річниці бою під Крутами. Мовляв, ці молоді люди «насмілюються виходити на акції і показують, що почувають себе вільно на Донбасі». Тому, переконаний депутат від фракції комуністів України Сергій Ільїн, подібне треба припиняти поки не пізно: «Інакше потім довгі роки з автоматом у руках це будемо відстоювати».

Голова обласної ради Анатолій Близнюк теж дуже обурений поширенням згаданої ідеології: «Фашистські молодчики кажуть: «Ми тут господарі і ми будемо робити, що вважаємо за потрібне й усіх змусимо так робити». Їх охороняли міліція і Служба безпеки, тому вдалося уникнути протистояння. Та й діюче законодавство дозволяє фашистським молодчикам так робити. А ми кажемо, що повинні створити таке законодавство, щоб нікому не дозволяло відроджувати фашизм».

Наразі депутати вирішили створити комісію, яка ретельно вивчить це питання і винесе його на розгляд на наступній сесії облради. Також, як запевнив Анатолій Близнюк, свої пропозиції щодо змін до законодавства донеччани передадуть до Верховної Ради.

«Відкритим» залишилося тільки одне питання. Чи розглянуть депутати на наступній сесії ще й дії тих «молодчиків» із пропитими фізіономіями, які постійно тирлуються посеред міста з прапорами сусідньої країни і відверто закликають як не відокремитися від України, так приєднатися до Росії?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:

"наші" - це путінюгент (повністю офіційно єдиноросівська організація)
якщо, хтось захоче дізнатися де правда і брехня по цим питання, це здійснити не важко...
навіщо ви вводите в оману читачів форуму? зізнавайтеся, на кого працюєте?
Так, навіщо ви вводите користувачів в оману?
«Наши» - Молодежное демократическое антифашистское движение.
 

-=alchemist=-

Забанен
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

Так, навіщо ви вводите користувачів в оману?
«Наши» - Молодежное демократическое антифашистское движение.
Партія "Родіна" - неофіційна філія.
 

mi][a

Человеку нужен человек
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

Так, навіщо ви вводите користувачів в оману?
«Наши» - Молодежное демократическое антифашистское движение.
а внизу сайту - банер єдиної россії
"наші", "родіна", партія Вітренки, кпу и тп називають себе "антифашистами" - це ще не робить їх "антифа"
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: фашизм и антифашизм

Доведена причетність Ігоря Маркова до вбивства Максима Чайки

У Службі безпеки підтверджується версія про причетність керівника партії «Родіна» Ігоря Маркова до організації вбивства одеського студента Максима Чайки і до фінансування об'єднання «Антифа», повідомляє Майдан.

Про це повідомила у вівторок на брифінгу в Києві керівник прес-центру СБУ Марина Остапенко.

«За результатами оперативно-розшукових заходів СБУ підтверджуються версії про організацію вбивства Максима Чайки, у тому числі основна, яка стосується розповсюдженої в електронних і друкованих ЗМІ інформації про причетність керівника партії «Родіна» до фінансування об'єднання «Антифа» і вбивства студента», — сказала Остапенко.

Вона підкреслила, що підозрюваний у вбивстві громадянин Довгань знаходиться на території Росії.

«У зв'язку з цим російській стороні підготовлений відповідний запит про розшук, затримання і передачу Довганя в Україну», — відзначила Остапенко.

Крім того, вона повідомила, що додатково СБУ вивчає канали фінансування партії «Родіна», зокрема незаконне надходження коштів через кордон. Для цього притягнуті можливості фінансових розвідок і спецслужб інших країн.
 

mi][a

Человеку нужен человек
Re: Відповідь: фашизм и антифашизм

...«За результатами оперативно-розшукових заходів СБУ підтверджуються версії про організацію вбивства Максима Чайки...
а чому ж тоді друзі Чайки заявили (зі слів учасника нападу), що вони перші напали на "антифа" ????
хто ж бреше.. друзі Чайки чи сбу? :mrgreen:
 

mi][a

Человеку нужен человек
СБУ и Президент повторяют нацистскую ложь

«Версия Президента Украины точь в точь повторяет пропагандистскую ложь неонацистов. СБУ, оглашает факты, основываясь только на словах Президента. Власть называет уличных расистов невиновными студентами», – так комментируют антифашисты развитие событий вокруг гибели лидера ультраправого движения Максима Чайки. В обращении движения «Антифашистська Дія» говорится, что «СБУ и нацисты работают в одном тандеме»: не предоставив общественности никаких доказательств, антифашистов называют преступной «экстремистской группировкой». Обстоятельства указывают на то, что если раньше власти замалчивали проблему неонацизма, то есть сейчас они активно защищают убийц-расистов. В своем обращении антифашисты требуют от МВД обнародовать доказательную базу – заключения экспертов и видео-съемку – именно они подтверждают факт нападения со стороны ультраправых. СБУ в свою очередь должно предъявить реальные доказательства «антиукраинской» сущности движения «Антифа».

12 мая, во время брифинга с журналистами, руководитель пресс-службы СБУ Марина Остапенко заявила, что после проведенного ими расследования стала ясна связь между антифашистом Андреем Довганем, который на данный момент находится в розыске, и пророссийской партией «Родина». Также она добавила, что у Службы Безопасности Украины есть доказательства того, что Максим Чайка погиб вследствие спланированного нападения. Так же М. Остапенко заявила, что СБУ располагает фактами относительно того, что движение «Антифа» в Украине финансируется самим Марковым. Активисты движения «Антифашистська Дія» считают данную информацию неправдивой – «СБУ искажает реальность в том свете, как желает Президент». Никаких доказательств в подтверждении своих слов глава пресс-службы СБУ привести не смогла.

Уже на следующий день, 13 мая, на новостном портале «УНИАН» появилась статья «За що загинув Максим Чайка, або Хто насаджує фашизм в Одесі», в которой не только подтверждалось мнение СБУ, но и появилась попытка привести читателю факты, которые, по мнению автора Юрия Филенко, должны были внести ясность в события: Андрей Довгань, обвиняемый в убийстве Максима Чайки, фигурирует как «баркашовец» (неофашист) и пророссийский шовинист. «Антифа» отрицают любую связь с пророссийскими силами: «в России антифа-активисты нередко становятся жертвами неонацистских убийств (как известный антифашист Федяй) и страдают от государственных репрессий (недавно был вынесен суровый приговор антифашисту Сергею Бычину)».

Кроме того, «Антифа» не является организацией в общепринятом понимании. «Это международное движение, главной целью которого является борьба с проявлениями не только дискриминации людей по расовому или национальному признаку, но и отстаивание социальных прав, – утерждают антифашисты. – Мы отрицаем предлагаемый нам существующий принцип политической борьбы, в которой все продается и покупается. Мы – сеть безлидерных инициатив: антифашистских, экологических, феминистических, анархистских и других».

Ситуацию с партией «Родина», которая призывает очистить город Одессу от «бендеровцев» (украиноязычных граждан) «Антифа» ставят в один ряд с нацистскими идеями организации «Слава и Честь», к которой принадлежал погибший Максим Чайка. Организация «Слава и Честь», к которой и принадлежал Максим Чайка, входят в так называемую «Социал - Националистическую Ассамблею». У читателя может возникнуть вопрос, почему именно «социал-национализм», а не «национал-социализм», но это всего лишь игра слов. Как принято считать среди наци, гитлеризм не приживутся в украинском обществе, поскольку слишком свежа память о Второй Мировой.

Вот лишь фрагмент из программы «социал-националистов»: «Наш Націоналізм є расовим, соціальним, великодержавно-імперським, антисистемним (антидемократичним), самодостатнім, войовничим та безкомпромісним. Свою ідеологію Український Соціал-Націоналізм будує на максималізмі, національно-расовому егоїзмі, любові до свого, нетерпимості до ворожого та активізмі, здатному бути залізним тараном для розторощення чужої сили, що схоче стати на перешкоді Української Нації та Білої Раси».

Существует множество сводок о нападениях, которые оправдываются адептами «расовой чистоты». Мониторинг ситуации осуществляет сайт «Международной Амнистии» ( ) и украинских правозащитников ( ), которых беспокоят проявления ксенофобии в Украине, ведут постоянный мониторинг нападений на почве расизма. Лидирующими в данных списках являются Киев, Харьков, Львов и Одесса. «Сегодня власть выставляет нацистов жертвами, тем самым оправдывая их агрессию и те преступления, которые совершались на протяжении долгих лет», – говорится в обращении украинских «Антифа».

Активисты движения «Антифашистська Дія» уверены, что правоохранительные органы города Одесса располагают необходимой информацией, подтверждающей факт нападения со стороны нацистов 17 апреля. Это и видео-съемка инцидента и заключение медицинских экспертов, в котором говорится, что Максиму Чайке было нанесено ранение ножом, снизу вверх. Андрей Довгань наносил его в согнутом состоянии, так как нападающие его пригнули к земле. Кроме того, нацисты на своем сайте подтверждают, что именно они были зачинщиками драки: чего стоит фраза «Мы отошли в сторону и увидели невдалеке четырех наших друзей, проходивших мимо «книжки». Мы и попросили с нами «прыгнуть» на антифа».

«Следствие должно обнародовать перед общественностью реальную доказательную базу. Этим будет положен конец политическим спекуляциям и оправданию нацистского террора», – резюмируют антифашисты.
 

Sturmfuhrer

New Member
Re: фашизм и антифашизм

Антифашизм - крайне вредная, и опасная тенденция. Как говорится мир цветной, а не коричневый. Существует множество народов и культур. Разнообразие - это хорошо.
Если коротко, то антифашисты пропагандируют толерантность, межрасовые браки, гомосексуализм и прочую дрянь....
 
Зверху