О ценностях: советских, демократических, христианских

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
Lion3D.cg? что делать?
Для начала проверить достоверность якобы произошедшего (репосты в каких СМИ есть, отзывы каких-то свидетелей или очевидцев) , а то глупо как-то вы выглядите с вопросом на это словоблудие, которое даже при беглом прочтении отдаёт бредом с первых фраз.

Три страницы "высокоинтеллектуальных" комментариев на мегааворитетном сайте , в которой только к концу хоть кто-то таки высказался, что это всё фейковый бред.

и заметка на заборе с ворованым скином некогда популярного сайта варезника NoNaMe

Вот это да.. достоверные источники...
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
23.08.18
"Що мені тепер - здохнути!?" - сусіди довели до сліз спортсменку паралімпійської збірної України Пашкову, виступаючи проти встановлення пандуса в під'їзді.
У Харкові член паралімпійської збірної України з фехтування, бронзова медалістка Чемпіонату світу Анна Пашкова не змогла встановити пандус у під'їзді свого будинку через те, що деякі сусіди були проти. Увага! Ненормативна лексика!

Як повідомляє спортсменка розмістила на своїй сторінці в соцмережі розмови з сусідами, які звинувачували її в тому, що вона намагається зіпсувати під'їзд заради того, щоб раз на день кудись виїхати з квартири.
На записі одна з жінок обурювалася, що пандус зіпсує привабливість її житла для здавання в оренду і пропонувала дівчині переїхати в інший будинок, де вже встановлено пандуси.
You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
На Архієрейському соборі Константинопольської церкви у Стамбулі сьогодні, 2 вересня, єпископи розглянули питання про те, наскільки Константинопольська церква уповноважена без згоди інших церков надавати автономію, автокефалію церкві, яка про це просить.
Про це повідомляє .

"Відповідь, яку ухвалили єпископи за результатами цього обговорення ствердна — "так, Константинопольський патріархат може надавати автокефалію без будь-яких узгоджень", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Вселенський патріарх Варфоломій у доповіді на відкритті Архієрейського собору Константинопольської церкви у Стамбулі перелічив численні приклади московського самоуправства щодо Київської митрополії починаючи з XV століття.

 

d324co

Well-Known Member
Много чего давно надо , но не с нашим менталитетом ))))
You must be registered for see images attach
 
Зверху