Война...

Loner

Well-Known Member
Сделал бы ПВО,а не сделал бы дороги-пиздели бы ,что,сука,не сделал дороги,нахуя нам то ПВО...Вам,блядям,что не сделай-все не так...
Расскажи об этом тем людям которые хоронят своих родных и близких погибших из за
отсуствия ПВО, расскажи что важнее дороги чем возможность защищаться от самолетов
с бомбами и ракетами, раскажи это тем кто среди зимы остался с малыми детьми без
квартир на улице, убеди их что постройка дорог была Украине значительно нужнее чем
возможность защищаться от нападения
 

d324co

Well-Known Member
Сделал бы ПВО,а не сделал бы дороги-пиздели бы ,что,сука,не сделал дороги,нахуя нам то ПВО...Вам,блядям,что не сделай-все не так...
Не только ПВО, за те месяцы, что с запада присылали снимки готовящихся к нападению отрядов, сколько построено дотов? дзотов? хотя бы блок-посты выставлены были????
Если бы орков начали пиzдить на подступах к городам, засев в укреплённых дотах - жертв среди мирного населения было бы куда меньше, а среди орков - куда больше...

Но говнокомандующие, сидящие в ОПе "не ожидали" (((
 

d324co

Well-Known Member
Запам'ятаємо цю дату і це звернення:

Стратегічного перелому у війні з РФ досягнуто — Зеленський
11 бер 2022, 15:44


У війні з Росією вже досягнуто стратегічного перелому



Однак спрогнозувати, скільки ще доведеться звільняти Україну від російських загарбників, наразі неможливо. Про це у новому відеозверненні сьогодні, 11 березня, заявив президент України Володимир Зеленський.
Об этом он заявил в обращении 11 марта
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Російські літаки здійснили удар по населеному пункту Копані в білорусі, залетівши з території України.
Як передає Укрінформ, про це командування Повітряних сил ЗСУ повідомило у .
"Сьогодні о 14.30 від ДПС надійшла інформація, що російські літаки вилетіли з аеродрому Дубровиця (білорусь), зайшли на територію України, розвернулись над нашими н.п. Городичі та Тумені, після чого нанесли вогневе ураження по населеному пункту Копані (білорусь)", - ідеться в повідомленні.
"Зараз 9 прикордонний загін спостерігає зайняття цього населеного пункту ворогом! Це провокація! Мета - втягнути збройні сили республіки білорусь у війну з Україною!", - наголошують українські військові.
Раніше міністр оборони України Олексій Резніков повідомляв, що російська авіація готується завдати провокаційного удару по ряду населених пунктів Білорусі.
«Звертаюся до білоруського народу. Друзі, за інформацією, в якій ми цілком упевнені і яку підтвердили, зараз командування російських окупаційних військ готує серію кривавих провокацій. Згідно з їх злочинним задумом, російська авіація готується завдати удару по ряду населених пунктів на території республіки білорусь, що знаходяться поблизу українсько-білоруського кордону. Зокрема, удару збираються завдати по н.п. Копані Столинського району Брестської області», - йдеться у повідомленні у .
Для маскування злочину росія має намір здійснити атаку з повітряного простору України.
«Мета провокації – змусити чинне керівництво білорусі до війни проти України. Москва намагається пов'язати вас кров'ю. Гарантую, що українська армія не планувала, не планує і не плануватиме жодних агресивних дій проти білорусі», - наголосив Резніков.
 

rfvgy

Ukrainian
... Москва намагається пов'язати вас кров'ю. Гарантую, що українська армія не планувала, не планує і не плануватиме жодних агресивних дій проти білорусі», - наголосив Резніков.
Прикро що у війну втягують білорусів ... :(
Але в цьому є й позитивний момент :
Далі суто моя особиста думка : Військові цілі на території Білорусі , з яких завдаються удари по Україні , тепер потрібно знищувати , не озираючись - кацапи там стоять , чи сябри бульбу копають ... :wait:
P.S. Прогнозую що наші будуть соплі жувать ...
 
  • Like
Реакції: Aiir

Zavhoz

Active Member
После 2 недель недоблицкрига ,пуйло начал подозревать шо его таки на""бала своя же разведка:

Исследователь спецслужб Солдатов сообщил о деле против сотрудников ФСБ, отвечавших за разведку в Украине

Руководителя Пятой службы ФСБ Сергея Беседы и его заместителя Анатолия Болюха поместили под домашний арест.«Среди причин репрессий — хищения средств, выделенных на подрывную и агентурную работу на Украине, а также заведомо ложная информация о политической ситуации в Украине»
 

Zavhoz

Active Member
А ктонить подумал что Лукаш может вторгнуться там где у нас мало войск....например на правобережной Украине за Житомирской областью......удар по тылам ?
Хотя много он войск не наскребет для захвата новых територий и городов ....максимум помощь русне под Киевом и Черниговом....бульбаши по идее воевать будут с ещё меньшим рвением чем срочники расейские так что отобьемся

Тут рассказывали про силы ОДКБ но кого там воевать пошлют? Казахи откажутся....500 армян и 300 таджиков?Армения и Таджикистан с узбеками захотят теже санкции что раше дали,сомневаюсь.
 
Останнє редагування:
Зверху