Нова влада

d324co

Well-Known Member
Янукович поздравил Зеленского
Беглый экс-президент Украины Виктор Янукович поздравил Владимира Зеленского с лидерством на выборах президента-2019.
You must be registered for see images

1
Обращение прессе передал пресс-секретарь Януковича Юрий Кирасир, передает
«Уважаемый Владимир Александрович! Я искренне поздравляю Вас с избранием на пост Президента Украины. Украинцы доверили Вам этот пост в тяжелейший для нашей страны момент истории. Миролюбивый украинский народ расколот и радикализирован как никогда ранее», – написал бывший глава государства.
Кроме того, по мнению Януковича, «братоубийственная война на Донбассе каждый день уносит жизни украинцев и уничтожает когда-то процветающий край».
В своем письме Янукович винит Петра Порошенко в страданиях украинского народа, выбор которого 21 апреля называет «мудрым».
«Сейчас перед Вами стоят нелегкие задачи. Главные – принести нашей стране мир, объединить и примирить украинский народ. Восстановить законность и справедливость. Улучшить благосостояние украинцев… Я хочу низко поклониться мудрому украинскому народу, который не дал себя обмануть, не поддался на провокации и ложь, а сделал осознанный выбор. Украинцы доверились Вам и надеются на то, что Вы вернете нашему народу мир и процветание. Не подведите их», – говорится в письме Януковича.

Источник:
 

rfvgy

Ukrainian
В Ростов Клоун не поїде .
Тільки Тель-Авів , без варіантів .
 

d324co

Well-Known Member
Може й так, але після того, як українці переїдуть до поляччини.
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
22.04.19 14:09 "Обіцяти це було неможливо і не можна", - в команді Зеленського заявили, що зараз "немає можливості" швидко закінчити війну на Донбасі.
У команді Володимира Зеленського заявили, що найближчим часом "немає можливості" закінчити війну на Донбасі.
Як інформує , про це у вчорашньому ефірі каналу сказав політконсультант кандидата Дмитро Разумков.


"Насправді, це дійсно найважче питання, тому що, за великим рахунком, у країні тривають дві війни: одна на сході, і там українська армія справляється, і друга - всередині країни, це війна з корупцією ... Якщо ми повертаємося до війни, це тривалий процес. Ніхто, на жаль, не має можливості закінчити війну завтра. Обіцяти це було неможливо і не можна", - сказав він.
Разумков додав, що нормандський формат залишається ключовим механізмом врегулювання конфлікту на Сході. Також Мінські угоди - від них відходити не можна.

"До Мінська підв’язані всі ті ключові санкції, які на сьогодні здійснюються стосовно РФ. Потрібно більш концептуально взаємодіяти з Британією як з державою, яка підписувала Будапештський меморандум, і з США. Не менш важливим залишається внутрішнє питання - щодо реформ, боротьби з корупцією, економічного розвитку держави", - наголосив консультант Зеленського.
Нагадаємо, під час "дебатів" на НСК "Олімпійський" Зеленський ставив чинному Президенту України Петру Порошенко в провину те, що він не закінчив війну Росії проти України.
 

arnisumy

Well-Known Member
22.04.19 12:33 Разумков про зниження тарифів на комуналку: Це не прерогатива президента і це не відбудеться "через день-два". ВIДЕО
Зниження тарифів на комунальні послуги - не в компетенції глави держави.
Як інформує , про це заявив в інтерв'ю політичний консультант Володимира Зеленського Дмитро Разумков.


"Це не зовсім прерогатива президента. Якщо ми говоримо про корупційну складову, яка часто лежить в основі тарифів, - то позиція президента багато в чому може вплинути на процес", - сказав він.
За його словами, не можна обіцяти, що це "відбудеться через день-два": "Це процес, який буде непростим, цей процес доведеться пройти і Зеленському, і його команді, і українському народу".

Нагадаємо, раніше соцдослідження, які проводив КМІС, показали, що найбільше від нового президента українці очікують зниження тарифів на комунальні послуги.
 
Зверху