Окупація Криму.

rfvgy

Ukrainian
ЮНЕСКО відмовилася визнавати захоплений музей-заповідник "Херсонес Таврійський" російським
You must be registered for see images


You must be registered for see images


Організація Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) не визнає, що музей-заповідник "Херсонес Таврійський" знаходиться під відповідальністю Росії. Про це заявила постійний представник РФ при ЮНЕСКОЕлеонора Митрофанова, повідомляє .

"На сьогоднішній день ЮНЕСКО не визнає. Було голосування в ООН, поки що Крим не визнаний російським у міжнародно-правовому розумінні цього питання", – сказала Митрофанова в ході відеомосту Москва – Париж у четвер.

"Україна виходить з того, що цей об'єкт культурної спадщини належить Україні, жодні російські закони там не діють, що де-факто не так", – сказала вона.

Вона розповіла, що з переходом під юрисдикцію Росії заповідник отримав гроші, і там проводиться реставрація. Крім того, директор заповідника регулярно направляє в ЮНЕСКО звіти.

Раніше повідомлялося, що археологічний , що в окупованому Криму, може бути додано .

Крім того, екс-голова так званих "Законодавчих зборів" СевастополяОлексій Чалий стверджує, що нинішній "глава" міста Сергій Меняйлорозпорядився на території музею-заповідника "Херсонес Таврійський" на більш сучасну.

Заповідник "Херсонес Таврійський" – велике музейний та науково-дослідна установа. Його загальна площа становить близько 500 га. Основа національного заповідника – музей, експозиція якого відображає дві історичні епохи – античний Херсонес і середньовічний Херсон. До складу заповідника входять давнє городище, ділянки унікальної сільської території міста, так звана хора, а також середньовічні фортеці Чембало і Каламіта.

Музейне зібрання нараховує близько 220 тис. музейних предметів основного фонду та близько 20 тис. предметів науково-допоміжного фонду, які перебувають в сховищах музею. У 2013 році об'єкт "Стародавнє місто Херсонес Таврійський та його хора" внесено до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

 

I{eI{C

Well-Known Member
Я сначала подумал что это говнофейк недолугого Минстеця.. НО! Это таки правда!

Вобщем, родился - плучи бирочку.
You must be registered for see images attach
 

goool

Well-Known Member
Энергомост в Крым не строят из-за "неизвестной цивилизации"


You must be registered for see images
Фото: Энергомост в Крым не строят (vesti-ukr.com)02 марта, 2016 |


Пользователи соцсетей в недоумении: чего только не придумают российские строители, чтобы не работать
В Краснодарском крае пришлось временно приостановить работы по возведению энергомоста в оккупированный Крым из России после того, как была сделана "уникальная находка".

Как пишет "Российская газета", на глубине шести метров в окрестностях поселка Ильич на Тамани якобы обнаружен комплекс по сбору питьевой воды.

"Это сооружение может стать неоспоримым доказательством того, что на Кубани далекие предки владели искусством строительства гидротехнических сооружений задолго до древних греков", - считают российские ученые.

По предварительным данным, находка относится к VII-VIII векам до нашей эры, и исследователи полагают, что это, не исключено, дело рук догреческого населения или даже неизвестной науке цивилизации.

Остановка строительства энергомоста из-за "сенсационной" археологической находки стала поводом для шуток среди пользователей социальных сетей.
 

abyrvalg

Well-Known Member
Интервью комбрига который вывел свою авиацию из Крыма. Все по полочкам. Все как было. Верю каждому слову. Так сдавали Крым. Так сейчас сдают Украину.

 
Зверху