Как получить загран паспорт за законные деньги

ImMortal

IT-нечисть
Народ, а в какие дни можно забрать уже готовый паспорт ?
 
задоволено позов активіста кампанії «стоп свавілля в паспортних столах» Олександра Гашпара. У постанові суду встановлено, що:
1. У Державної міграційної служби України відсутнє право визначати як обов’язкову плату за бланк паспорта громадянина України для виїзду за кордон 120,00 грн., оскільки його вартість покривається за рахунок сплаченого державного мита – 170,00 грн..
2. У Державної міграційної служби України відсутнє право визначати як обов’язкову плату за бланк проїзного документу дитини для виїзду за кордон 24,00 грн.
3. У Державної міграційної служби України відсутнє право вимагати як обов’язкові платежі за
надання послуг із:
3.1. оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон – 87, 15 грн.
3.2. оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон на заміну втраченого – 73,32 грн.
3.3. оформлення та видачі проїзного документа дитини для виїзду закордон–30,35 грн.
Зазначені вище послуги не мають обов’язкового характеру та надаються лише за бажанням особи, на підставі поданої неї письмової заяви.
Суд повторно константував, що сплата установленого державного мита у розмір 170,00 грн. покриває вартість витрат, пов’язаних із учиненням ДМС дій щодо видачі громадянам України закордонного паспорта на право виїзду за кордон (у тому числі й вартість бланка). Отже, вимога повторної оплати тих самих дій (послуг) на підставі іншого нормативно-правового акта є протиправною.
Постанова суду, яка прийнята відносно Державної міграційної служби України має загально – обов’язковий характер, поширюється на всю територію України та набула законної сили 25.03.2014 р

 

Babylka

New Member
Всем добрый вечер. Сегодня ходила на Холодногорскую. Без участия Документ паспорт оформлять никто не желает. Все называют мифические суммы. В кабинете 10, на табличке которого указаны специалисты гос. миграционной службы тоже сидит Документ. Что за окупация? Кто-то пробовал обращаться с жалобой по телефону горячей линии? Образцов заявлений тоже нет, что является прямым нарушением...
Читала выше о 8 кабинете, который и должен принимать документы за нормальную сумму, этот тот, который при входе за пластиковой перегородкой после Документ?
 

Kolikono

Member
Скажите пожалуйста, а где можно продлить загран паспорт иногороднему человеку. Срок действия заканчивается 18,02,2015, прописана в Краснополье? Где это можно сделать и сколько это будет стоить?
 

Glucker

Здесь был статус
Скажите пожалуйста, а где можно продлить загран паспорт иногороднему человеку. Срок действия заканчивается 18,02,2015, прописана в Краснополье? Где это можно сделать и сколько это будет стоить?
Загранники не продляют, их меняют. Более того, консульства многих стран делают акцент что они н епринимают продленные паспорта при оформлении визы.
 

Kolikono

Member
Понятно, спасибо за ответ. Так а где менять? Я так понимаю, что на Кирова уже всё и нужно платить 650 грн.
 

Kolikono

Member
Вопрос остаётся в силе, где теперь в Сумах иногороднему поменять загранпаспорт?
 
Зверху