Святкування 9 травня

У Львові оголосили жалобними днями 8 і 9 травня і заборонили використання радянської символіки

Львівська міська рада оголосила 8-9 травня днями жалоби за загиблими у Другій світовій війні і жертвами тоталітарного режиму і заборонила використання в ці дні радянської, нацистської і комуністичної символіки. Про це йдеться в рішення сесії.

За словами свободівця Любомира Мельничука, Львів як європейське місто має вшановувати загиблих у Другій світовій війні відповідно до європейської практики.

Міськрада вирішила 8-9 травня вивішувати у Львові державні прапори з чорними стрічками, не проводити розважальних та святкових заходів, а також вимкнути святкову ілюмінацію.

А також заборонила використання в ці дні на території міста радянської, нацистської і комуністичної символіки. Мельничук мотивував дану ініціативу тим, що прийняття даного рішення не допустить провокацій у місті.

У Львові заборонили використання радянської символіки 9 травня
Можна брати приклад!
п.с. Ветеранам подяка і шана, але агіт фашистська СССР треба забороняти, як ПР та Комуняк
 

Glucker

Здесь был статус
Орест Лютий написав гарну пісню за мотивами пісні "Дєнь побєди":
You must be registered for see medias
Пропоную зібратись 9 травня у центрі міста і пройтись маршем з цією піснею. Як вам така ідея?

П.С.: також у жодному разі не закликаю зневажати ветеранів, але комуняцька символіка повинна бути однозначно заборонена.
 

Dragline

Железяка
Колорадские бабульки и дедульки будут в ярости. Я предлагаю, в ночь с 8-го на 9-е водрузить флаг Украины на мече памятника воину-освободителю. Нужен, собственно стяг, древко, проволока, и бригада альпинистов (как вариант - коленчатый подъёмник).
 
  • Like
Реакції: Aiir

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
А не почтить ли просто память погибших в той войне,без всяких визуальных эффектов.Подарить цветы ветеранам,по петь Катюшу и Землянку...Не хрен превращать этот праздник в балаган.Вот когда все ветераны помрут,тогда и будете шабаш устраивать.Я лично того,кто испортит памятник и праздник урою,хоть я и против коммунистов и прочей левоты...
 

Stein

Well-Known Member
Колорадские бабульки и дедульки будут в ярости. Я предлагаю, в ночь с 8-го на 9-е водрузить флаг Украины на мече памятника воину-освободителю.
Вот это дельная идея! Анальные боли коммунистов будут гарантированы. :D
 

Life-ua

+ плюс - минус
Я лично того,кто испортит памятник и праздник урою,хоть я и против коммунистов и прочей левоты...
если что я готов присоединится , будем бить вместе . ;) (подписываюсь под каждой буквой)
 
Зверху