"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Хто там коментарів від мене хотів по відео "Что вам не покажут про Майдан". От вам того, що там відбувалось. Без навіваючого свою думку голосу поза кадром під час показу сумлінно підібраних частинок з повної картини.
На ютубі ролік обмежений віковим обмеженням, тому без авторізації не дасть передивитись.
Але про всяк випадок
You must be registered for see medias
Коментарі до відео ( не мої ):
С 2:55 минуты: расстреливают из калашей
с 12:30 расстреливают людей без огнестрельного оружия
с 14:00 минуты - расстреливают тех, кто пытается просто утащить раненных и мертвых
16:48 наповал
17:08 гора трупов просто гора
19:35 "Добрый день коллеги! Мы находимся на самом острие атаки экстремистов - с русским акцентом". Вокруг трупы, раненные. Экстремисты, б***дь
22:00 минута - убивают людей, явно без огнестрельного оружия. Явно не идущих вперед
с 29:00 минуты - контратака Майдановцев. И заметьте, снова ни одного выстрела со стороны протестующих
31:15 попадают в человека, который УБЕГАЕТ с передовой, метров за 30 от нее. Т.е. не нападает, не стреляет в ответ
31:50 протестующий с флагом на спине. Надпись на флаге: Днепропетровск. Бендеровец-фашист-западенец.
37:00 минута - медик поднимает руки, кричит: "Дайте перенести раненных!" и идет во весь рост вперед
37:45 священник с щитом и каской
37:55 повели этого медика. Похоже, раненного в шею. Мне кажется, я видел фото этого момента в анфас. Ранение в шею, но выжила
40:00 минута - люди, наконец, укрылись за дымом от горящих покрышек
40:55 захватили таки плацдарм. Но боже, какой ценой!
 
Останнє редагування:

igorlev

Active Member
Страна нуждается в обьединении
  • согласен 100%
А у нас,в Сумах,которые всю жизнь ненавидели Яныка и Рыгоналов и даже при их давлении проголосовавших 77% против такой дикий процент их защитников наблюдается. Не в обиду будет сказано,но явно попахивает засланными казачками ПР..
где здесь хоть один защитник яныка? здесь защитники правды. а правда в том, что произошел вооруженный захват государственной власти, ценой человеческих жизней. Зачем вообще законы, Конституция, скажите? да нах.. оно все, если можно собрать людей с оружием, и исполнять все, что угодно..
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Короткий зміст прес-конференції Януковича:
"Я ничего не понял".
-
Значіт сначала мнє нє хватіла сіли на стабільнасть, патом мєня абманулі і прєдалі, і я такой - вжжжж - в Харькав, а там фашисти - пищ пищ - па дарагоє абстрєлялі, і я такой гаварю: "Андрюша, брось мєня, лєті в Данєцк", і я такой - вжжжж - в Луганск, а там істрєбітєлі - піу піу, і я такой - гррррр - в Крим на машинє, а патом - тууу тууу - патріатічєскіє афіцери і я в старава друга, жду када Владімір Владміравіч саізволіт прінять в Бєлакамєннай.
-
я все ще Президент, бо я не підписував наказу про своє звільнення з посади.
-
нацисти під дулом автоматів примусили всіх голосувати проти мене
-

You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Более 60 стран поддержало почему то вооружённый:) Майдан и лишь Россия-бедного Януковича:) Не путайте тёплое с мягким...
 

rfvgy

Ukrainian
будем надеятся на лучшее, посмотрим :)
Куди посмотрім ? Вам ФСБешні методічки ненадійшли ?

You must be registered for see images


Таких тут добре видно ... Української мови не розуміють , на питання не відповідають , всі хто з ними незгоден фашист-бендеравец ...
 

igorlev

Active Member
Куди посмотрім ? Вам ФСБешні методічки ненадійшли ?

You must be registered for see images


Таких тут добре видно ... Української мови не розуміють , на питання не відповідають , всі хто з ними незгоден фашист-бендеравец ...
да там вообще о курсе гривны речь шла, но вы видимо на своей волне..
 

igorlev

Active Member
Более 60 стран поддержало почему то вооружённый:) Майдан и лишь Россия-бедного Януковича:) Не путайте тёплое с мягким...
никто ничего не путает. мне все равно кто там кого поддержал, я вижу что было, и что есть сейчас в моей стране, и выражаю свое личное мнение
 
  • Like
Реакції: AWAS

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 лютого 201417:29
"Приїхала група, людей 15-20, з пістолетами. Дали мені півгодини" - Коньков
You must be registered for see images

"Правий сектор" пообіцяв захистити Будинок Футболу. Фото: ffu.org.ua
Президент ФФУАнатолій Коньковпрокоментував збройне захоплення Будинку футболу, в якому розташований офіс Федерації, повідомляє .

"Сьогодні мені подзвонив Кочетов і сказав, що моєї відставки вимагає Майдан. Що це підтримано і санкціоновано Турчиновим. Що мені краще подати у відставку, щоб все пройшло безкровно. Це потрібно було зробити до вівторка. Раптово сьогодні близько першої години дня приїхала група, людей 15-20 в касках і бронежилетах. Кочетов провів їх у мій кабінет. Дали мені часу півгодини - написати заяву і прибрати людей з будівлі", - сказав Анатолій Дмитрович.

"Вони були озброєні, я бачив пістолети. Я відмовився - в країні є діючі органи влади, якщо є претензії, все має відбуватися в рамках процедури. Ми говорили близько години, все було мирно. Вони заявили, що вони ультрас "Динамо". Потім приїхали співробітники підрозділу Київ-Центр і всіх їх вивели", - зазначив він.

Після чого у президента ФФУ відбулася розмова з представниками "Правого сектора".

"Після цього мені подзвонили з "Правого сектору", заявили, що це самозванці і пообіцяли захист Будинку футболу. У відставку подавати не буду, звичайно", - говорить Анатолій Коньков.

Раніше повідомлялося про те , що офіс ФФУ активісти "Правого сектора".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

28 лютого 201417:13
Влада в Донецьку стримує сепаратистів, але радикалізація може захлеснути місто - секретар міськради
You must be registered for see images

Сьогодні, 28 лютого, депутати Донецької міської ради оприлюднили звернення до Верховної Ради України, до жителів України і міста Донецька.

Під час сесії вони зажадали від Верховної Рады врегулювання стосунків в суспільстві, відновити дію закону України "Про основи державної мовної політики", закласти основи бюджетного федералізму, припинити нав'язувати однозначне трактування історичних подій і не призначати керівників адміністративних і силових органів без урахування думки місцевих рад.

"Ці пункти на сьогодні ключові з того, що хвилює громадян і жителів Донецька, - прокоментував результати сесії для секретар Донецької міськрадиСергій Богачов. - Нас хвилює агресія, яка спостерігається в Киеве і ті силові методи, якими користуються представники колишньої опозиції по відношенню до структур влади. Радикалізм відносно національної і мовної культури. Нас тривожить те, що сьогодні не розглядаються питання економічної самостійності і економічного стимулювання наших регіонів, і тому ми говоримо про необхідність принципів бюджетного федералізму. Нас хвилює те, що руйнуються пам'ятники, і тому ми говоримо про необхідність враховувати культурні особливості - це стосується Великої Вітчизняної війни і усього радянського і пострадянського часу. Необхідно негайно роззброїти усі незаконні формування на території України. Це принесе нормалізацію і спокій в роботі державних установ, без чого не можливе спокійне життя в Україні. І нарешті - випадки можливих переслідувань і люстрації викликають велике обурення в регіонах. Міськрада відмічає вимогу не призначати керівників адміністративних і силових органів без урахування думки місцевих рад, щоб не нагнітати обстановку в регіоні. Сьогодні сталася радикалізація громадян і є серйозні побоювання, що ця радикалізація захлесне місто. Багато груп громадян і мітингуючих сьогодні з'являються у нас з вимогою не визнавати владою Верховну раду. У разі невиконання цієї умови звучить вимога про зміщення посадовців, що не приймають ці умови. Я б хотів застерегти і тих, хто нагнітає обстановку, вимагаючи люстрації, і тих хто вимагає відставки усієї влади, яка підкоряється Києву. Звертаюся до усіх жителів з проханням уникати крайніх проявів своєї думки, уникати масових акцій, які можуть спровокувати безлади. Ми сьогодні контролюємо ситуацію в місті, але є підстави для побоювань. Моїх друзів секретарів міськради в Чернігові, і інших, прийшли і викинули представники самооборони. А у нас небезпека така виходить від тих сил, які обурені націоналізмом і силовим варіантом захоплення влади в західних регіонах. Вони обурені нашою недостатньо радикальною позицією. Сьогодні Донецьк здійснює постачання і збут своєї продукції на территоторию України. Якщо хтось говорить про негайне від'єднання від України, це означає - свідомо штовхає наш регіон у бік розрухи, безгрошів'я, безробіття до хаосу. Це не наш шлях. Якщо радикалізм захлесне місто на пів-дня і ми розморозимо нашу систему опалювання, то потім, щоб відновити теплозабеспечення в місті, потрібно буде відновити сотні тисяч труб, які знаходяться під землею, - це вже неможливо. Це лише один приклад з багатьох можливих наслідків хаосу".

У різних містах Донецької області на вулицях зараз з'являються листівки із закликом завтра вийти на багатотисячний мітинг на підтримку автономії південного Сходу України. Завтра ж під Донецькою ОДА планується мітинг на підтримку Андрія Шишацького, який заявив про визнання легітимності Верховної Ради і виконання її рішень.
На сьогоднішню сесію Донецької міськради прийшов громадянин Павло Губарев, який заявив, що верховна Рада України і Кабмін є нелегітимні, в той же час голова Донецької ОДА Андрій Шишацький "перераховує гроші в Київ і фінансує державний переворот і нацистську озброєну кліку". Цей так званий командир місцевого ополчення висунув ультиматум до місцевої влади і зажадав звільнити "бандерівського" губернатора.

Так само сьогодні міський голова ДонецькаОлександр Лукьянченкозаявив, що наступного тижня відбудеться з'їзд Партії регіонів. З'їзд орієнтовно пройде в Донецьку 6 березня. На цьому з'їзді, за словами мера, партія виразить відношення до позиції Віктора Януковича, який не визнає своєї відставки.
 
Зверху