Другий відкритий лист депутатської групи "Стабільність та розвиток" міському голові

Stein

Well-Known Member
Другий відкритий лист депутатської групи Сумської міської ради "Стабільність та розвиток" міському голові міста Суми Геннадію Мінаєву

Шановний Геннадію Михайловичу!

Нагадаємо Вам ще раз одну аксіому з нашого попереднього листа - наше місто належить територіальній громаді і немає жодного сумчанина, який би не бажав жити тут спокійно і комфортно. Майно територіальної громади - комунальне майно, має використовуватись виключно в її інтересах, і громада має бути поінформована про ефективність та доцільність його використання.
Відповідно, правоохоронні органи, в т.ч. органи прокуратури, мають контролювати законність його використання.
Ваша активність під час ведення сесійних засідань з різнобічними коментарями, на недопустимість якої Вам неодноразово вказувалось, дезорієнтувала депутатський корпус під час розгляду питання "Про розгляд протесту прокурора м. Суми від 15.01.2010 року №84 вих. на рішення Сумської міської ради №3183-МР від 25 листопада 2009 року". І як результат - він тоді був більшістю відхилений, на жаль.
Суть питання - доля "нежитлового приміщення по вул. Петропавлівській, 79 площею 387,8 кв.м.", яке відповідно до матеріалів інвентаризаційної справи №135446 КП "Сумське міське бюро технічної інвентаризації" відноситься до комплексу будівель Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 і не підлягає вилученню (відповідно до ст.63 Закону України "Про освіту"). Це приміщення будівлі спортзалу школи, в якому до початку 90-х років харчувались школярі. Потім його нещадно експлуатували різні бізнесмени. І жодної політики - результати такого колективного "безгосподарського господарювання", як мовиться – "на лицо": їх можна і зараз подивитись в підвалі під самим приміщенням!
Майже не сумніваємося, що ідея використання колишньої їдальні ЗОШ №4 під «Єдиний офіс» належить виключно Вам, як головному генератору ідей нинішньої владної команди міста. Цей психологічний факт недавно яскраво проявився під час засідання виконкому - Ви немовби обмовились і заявили, що начальник управління житлової політики, комунального господарства та благоустрою Ярослав Куц говорить те, що Ви думаєте!.. Однак сьогодні не будемо відволікатися від Вашого господарювання на посаді міського голови.
ЗОШ №4 вже багато років просто "задихається" від браку площ для проведення нормального навчально-виховного процесу, через що змушена використовувати приміщення дитячого садочка. Надалі цього допускати не можна, бо вже сьогодні в місті можна спостерігати наслідки кількарічного буму щодо дітонароджуваності!
Тому просимо від Вас тільки одного спокійно поміркуйте і відмовтеся від невдалої ідеї перепрофілювання приміщення колишньої їдальні ЗОШ №4 під «Єдиний офіс» (бо буму оформлення підприємницької діяльності навряд чи можна очікувати в найближчі кілька кризових років!). А вже відремонтоване за кошти міського бюджету приміщення потрібно просто повернути до використання цим навчальним закладом. Звичайно, ми разом з педколективом і батьками розуміємо, що для відновлення "Bарочного цеху" шкільної їдальні потрібні чималі кошти з міського бюджету, однак для харчування дітей замовленою в іншому місці їжею - приміщення цілком підходить.
Давайте разом повернемось обличчям до нашого майбутнього - дітей!
Запевняємо, що всі депутати групи "Стабільність і розвиток" будуть одностайно голосувати "за" таке рішення.

З повагою і надією на порозуміння
За дорученням депутатської групи "Стабільність і розвиток" Сумської міської ради
Олексій Мовчан
 
Останнє редагування:

FreeBSD

Дешево и сердито
Re: Другий відкритий лист депутатської групи "Стабільність та розвиток" міському голо

А результат есть?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Другий відкритий лист депутатської групи "Стабільність та розвиток" місько

Мінаєву начхати на дітей, підприємці ж важливіші, тому доки він мер - ні хто Єдиний офіс в 4-й школі не відмінить...
 

Freddi

New Member
Re: Другий відкритий лист депутатської групи "Стабільність та розвиток" міському голо

Да хоть третий пишите, только третий пусть будет закрытый, можно?
 
Зверху