О ценностях: советских, демократических, христианских

arnisumy

Well-Known Member
Що там, лохи-малороси, какаяраздніца?

You must be registered for see medias
 

arnisumy

Well-Known Member
святий наш наріт-богоносець!

15.02.21 18:12
Чоловік вкрав з "Охматдиту" датчик від сканера УЗД за 250 тис. грн, його затримали, - поліція

Датчик знайшли вдома в підозрюваного і повернули медикам. Чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.
Про це інформує , передає .
Зникнення датчика виявили медики "Охматдиту". Вони звернулися в поліцію, і правоохоронці опитали свідків та подивилися відео з камер спостереження.
"Оперативники затримали ймовірного підозрюваного через кілька днів після скоєння злочину. Ним виявився 28-річний уродженець Кіровоградської області. Також провели невідкладний обшук у квартирі правопорушника, де знайшли викрадений пристрій - датчик від сканера ультразвукового діагностування", - розповів начальник Шевченківського управління поліції Дмитро Шумейко.
Він зазначив, що підозрюваного вже не раз притягували до відповідальності за крадіжки. Тепер йому загрожує до 6 років позбавлення волі.
 

d324co

Well-Known Member
Тарас Шевченко, знаменитый украинский поэт и художник, в годовщину со дня своего рождения во вторник, 9 марта, стал мировым рекордсменом по количеству установленных в его часть памятников.

Информацию о количестве памятников Кобзарю в течение года собирало Министерство иностранных дел Украины. Эти данные позволили зарегистрировать рекорд в «Книге рекордов Украины», сообщили в пресс-службе МИД.


Всего в мире существует 1167 монументов Тарасу Шевченко, из них 1068 – в Украине, а еще 99 – в 44 иностранных государствах.

«Мы хотели сделать Тараса Григорьевича Шевченко мировым рекордсменом и подчеркнуть, что Украина – там, где мы живем, разговариваем на нашем языке, помним нашу историю и исповедуем наши ценности. Украина там, где Шевченко. В наших сердцах, в памятниках, как символ борьбы за свободу, права и свободы», – отметил министр иностранных дел Украины Дмитрий Кулеба.

Старый анекдот советских времён :
- что такое "генеральная линия" ?
- это кратчайшая линия между двумя перегибами.
 

arnisumy

Well-Known Member
Як і торік, РПЦ в Україні проводить масові заходи, попри локдаун і пандемію
2021-03-22

РПЦ в Україні, яка називає себе УПЦ (МП), провела в низці міст хресну ходу, подекуди в заходах брали участь тисячі людей. Як видно з фото й відео, багато вірян не дотримуються дистанції та не носять масок.

You must be registered for see images

Про це повідомляють , сама , , черкаський

У Харкові в центрі міста пройшла хресна хода з молитвами за порятунок від пандемії, організована Харківською єпархією УПЦ (МП), повідомляє Суспільне.

У ході взяли участь 3000 людей, порушень правил карантину поліціянти не побачили — повідомила речниця Нацполіції області Ольга Грабар.

Віряни пройшли від Благовіщенського собору до Свято-Покровського чоловічого монастиря з молитвою за здоров'я та мир в Україні, розповів настоятель харківського Свято-Петропавлівського храму Валентин Ковальчук. Хода була присвячена святу "Торжества православ'я".

Водночас у Черкасах кілька тисяч вірян УПЦ (МП) пройшли хресною ходою територією Соборного парку, пише місцеве видання "Прочерк". Захід присвячено до неділі Православ'я – першої неділі Великого посту.

You must be registered for see medias

Як повідомляє сайт УПЦ (МП), хресна хода пройшла також у Запоріжжі та Херсоні, кількох менших містах, а також у Києві навколо Академічного храму на честь Різдва Божої Матері.

You must be registered for see medias

 
Зверху