О ценностях: советских, демократических, христианских

goool

Well-Known Member

У Великобританії, в місті Кроулі, графство Західний Суссекс, лікарі врятували життя 12-річного хлопчика, який постраждав через "жарти" інших дітей. Про це повідомляє .
 

d324co

Well-Known Member
31.10.20 15:28 Местные жители объяснили избрание Лозинского главой ОТГ: То, что он человека убил, то такое. А сколько он добра людям сделал. ВИДЕО
Журналисты поинтересовались у жителей Подвысоцкой ОТГ Кировоградской области, почему они проголосовали на местных выборах за осужденного за убийство экс-нардепа Виктора Лозинского.
Об этом говорится в сюжете , передает .
 

goool

Well-Known Member
"Засранцы, которые выписались из госпиталя и украли устройства для увлажнения кислорода! В них кислорода нет! Кислород через них проходит и увлажняется для кислородной терапии! Помните! Зло рано или поздно будет наказано!", – обратился директор больницы к ворам.
 

d324co

Well-Known Member
Лівий берег Києва знеструмлять, названо причину
КИЇВ
Електролінію, що живить лівий берег столиці, буде знеструмлено. Поліція та рятувальники зніматимуть чоловіка, який видерся на високовольтну електроопору.
Як КМДА з посиланням на ДТЕК «Київські електромережі», невідомий громадянин, порушив правила охоронної зони електромереж та піднявся на високовольтну електроопору на лівому березі Києва. Туди вже виїхала поліція та співробітники ДТЕК «Київські електромережі». Але для того, щоб зняти чоловіка, потрібно знеструмити обладнання, що живить увесь лівий берег столиці, що викличе перебої світла у мешканців. Енергопостачання буде відновлено, щойно порушника знімуть з електроопори.
Інколи гуманізм виходить за рамки розуміння...
 

d324co

Well-Known Member
В Україні можуть узаконити одностатеві шлюби
14.11.2020
Партнерський договір для одностатевих пар незабаром можуть закріпити на державному рівні.
You must be registered for see images

Ось воно, те, чого так не вистачає...
 
Зверху