О ценностях: советских, демократических, христианских

d324co

Well-Known Member
Це про нас, українців... нажаль...


·
День 122 бою.Кого ми захищаємо?
Заїхали в магазин придбати газові балони,заходимо по формі зі зброєю в шевронах видно що не ботаніки. Бачимо стоять продаються балони і на них наліплені ціни. Зразу вибираємо собі тей що подишевше і готові розплатитись і тут продавщиця каже ціна буде друга бо все подорожчало і треба перерахувати. Хоча закуповували вони по старій ціні і нічого не втрачають крім надприбутка ну хай буде вже так. Десь звонила з півгодини,шукала ціни в інтернеті,у нас часу було обмаль і хотілося тікати від такого іспанського сорому але більш ніде не було крім цього магазину і балон потрібен був щоб не розпалювати вогнище щоб не було видно позицію а підігрівати їжу на плитці. Нарашті вона знайшла чи склала ціну і сума вийшла в два рази більше. Ми переглянулись але розуміємо що заручники обставин і не сварливі базарні баби і кажемо що грошей нехватає і можемо розрахуватись карткою чи перевести на рахунок бо в банкоматах налічки небуло.Уявіть нам відмовили. Таке враження що хтось перед смертю хоче наїстися. Вийшли з магазину переглянулись,побратим каже уявіть собі кого ми захищаємо? Ми знайшли гроші у небайдужих та придбали балона але....
Місцеві ходять до військових с самогоном щоб поміняти на паливо яке в дефіциті і хлопці їх пачками відсилають за кораблем і лають що таке роблять. Краще б продукти принесли. Країна не має єдності і цілісності починаючи з кожного. У нас в середині різні світи і різні вектори протилежні один одному. Передова вчить людяності та любові де один живе раді іншого і ділиться і піклується а в тилах інший світ нереальних ілюзій. Почитаєш деякі коментарі і розумієш що реально хворі люди які відірвані від реальності а причина цьому Безбожництво або мертва віра і це є коренем всього що відбувається. Гидко читати як дивані війська щось там критикують чи радять військовим з теплих місць під дупою. Фронт має право критикувати або радити лише той хто там знаходиться чи був і розуміє всю біду в масштабі і знає ціну життя і допомоги а не той хто лише в інтернеті воюює і лише інколи чує вибухи. Ніхто не має права критикувати захисників та тих хто на передовій! Не маєте марального права! Гинуть кращі а непотріб залишиться далі воювати і критикувати в інтернеті і свої гнилі 5 копійок в коментарях вставляти. З фронту та окопів приймаємо критику а все інше то голоси з палат психіатрії. оли пропоную екскурс по передовій то де ті коментатори діваються,як криси зразу по норах піджавши хвости.Правду ніхто не любить але вона є і на ній тримається світ.Не для всіх ця війна Україно не для всіх...Мертвість, байдужість та Безбожництво.Чому я так різко це все окрашую бо це є реальне горе сьогодення.Зарплати хлопцям можуть рахували лише моральні уроди по іншому цих людей не назвеш.Хочете реально побачити стан байдужості народу подивіться скільки людей виходить попрощатись з загиблим героєм і дивлячись у відсоток зрозумієш чия це війна Україна.Народ в страшному духовному стані,він знає як і на якій мові кому розмовляти чи молитись,в яку церкву ходити,як кому і де воювати,як командувати армією чи як її забезпечувати і хто що кому винен а от як дохляків з власної душі повиймати шоб в розумі просвітлішало то за цю справу не беруться бо гнилість душі на сорочці не видно.Не каються,не звертаються до Бога не працюють на перемогу бо то НЕЇХВІЙНА!От
і маємо такий безтолковий баласт та тягар соціума який треба рятувати,допомогати та забезпечувати.До нас сьогодні прилетіло десятки крилатих ракет і наші захисники яких зарплати рахуєте і критикуєте і вчите воювати достойно справились з задачою по захисту.І саме до вас сьогодні не прилетіло щоб ви позасовували свої язики та критику подалі бо ЗСУ ще дає вам час щоб розкаялися привели свою душу в порядок та взялися за розум.Слава Богу та нашим ЗСУ!Разом до перемоги
You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member

Я вас прошу. Умоляю. Как только вы видите, что дело начинает пахнуть керосином и орды приближаются слишком быстро — берите детей подмышку и увозите. Увозите не оглядываясь, не думая, не рассуждая!
Это ваша обязанность как родителей.
Это сейчас ваша первейшая обязанность!
Как родителей.
Там у них сейчас начинает раскручиваться новое видео, как разведка ЮВО «спасает» украинцев из зоны огня. Выводят около десятка человек из какого-то села, где идут бои. Видимо, будут новый миф лепить и новый героический подвиг создавать. Как спасли русских от бандеровских фашистов.
И вот я смотрю как, как очередной зеленый человечек без лица с измененным голосом перебегает простреливаемую улицу с украинским ребенком на руках, и у меня только одна мысль — что вы там сидели?
Вот, что вы там сидели? Что вы хотели высидеть?
Телевизор с ковром охраняли?
Спасли? Ну, и?
Что теперь?
А теперь вашу девочку насильно увезут в Россию. Потом вы долго-долго будете пытаться выехать оттуда. А ресурсов помогать вам почти уже не осталось. А потом, когда — и если! — у вас все же получится выехать, вы будете свою дочь годами — ГОДАМИ!!! — если не десятилетиями — лечить от ПТСР. За эти несколько дней смертельного ужаса, что ей пришлось пережить в этом вашем подвале, потому что вы не могли бросить свой ковер с телевизором.
А то и несколько часов.
Иногда и нескольких часов хватает, чтобы отравить жизнь на десятки лет.
Если за вашим домом стоит миномет, а в вашем доме живете вы — миномет уже нельзя накрыть ХИМАРСАМИ. Это -то вы понимаете? Если бы на Змеином сейчас жили несколько семей, которые не хотели бы эвакуироваться — из него нельзя было бы раз за разом устраивать островную Чернобаевку.
Вы понимаете, что своим нахождением в зоне боев вы просто обнуляете все поставки? Весь вот этот замечательный лендлиз, который можно использовать за десятки километров, не подставляя жизни украинских военных под ближний бой?
Но там, в подвале, вы. С вашими детьми. И реактивку использовать уже нельзя.
И кому-то придется лезть и стрелять в этот долбанный миномет в вашем дворе вручную.
И кто-то будет убит. И еще чей-то ребенок останется без отца.
За ваш ковер с телевизором.
А уезжать-то потом придется все-равно! Человек не может противостоять войне. Как он не может противостоять цунами, тайфуну или взрыву вулкана.
Только потом уезжать уже придется с квадратными от ужаса глазами, на полной истерике, и хорошо еще, если с руками-ногами.
Я понимаю, что те, к кому я обращаюсь с этими своими воплями, вряд ли меня читают. Но у вас же наверняка есть такие знакомые. Постарайтесь донести до них эту мысль.
Они — не своими жизнями рискуют.
Они — чужими жизнями рискуют.
Позавчера моя дочь сдала язык на В1. Через восемь лет у неё будет паспорт жителя Евросоюза, пять языков, полностью открытые границы и стартовая площадка, которой не было ни у кого из нас.
У ваших детей сейчас открываются перспективы. Которые были вообще очень мало у кого на этой планете.
Бесплатно — БЕСПЛАТНО!! — дать ребенку возможность опыта жизни в европейской стране.
Возможность изучения языка с полным погружением.
И возможность получения образования на одном из еврпоейских языков.
Блин, да люди за такую возможность с утра до ночи горбатятся.
А вы ковер с телевизором бросить не можете.
Да, потом, через год или два, вы заберете его домой. Вернетесь. И будете жить на своей освобожденной земле. В своей стране.
Но его мозг уже будет открыт миру, он уже будет знать, что границ не существует, его уровень коммуницирования с окружающим миром будет на порядок выше, чем у нас с вами, и у него уже будет языковой базис, который в их возрасте закладывается очень быстро — через год он уже будет более-менее понимать язык — и остается очень надолго.
Зачем вместо этого держать своего собственного ребенка в подвале?
Под смертью каждую секунду от бомбы?
Наверное, здесь я должен сказать Владимиру Зеленскому спасибо. Наверное, особенное, персональное спасибо я должен сказать Ивану Баканову. Вы же в курсе, что Баканов вышвырнул мою семью с охраняемой территории — ровно точно так же, как и Василя Бурбу, ровно из этой же самой Конча-Заспы? Не меня даже, мою семью. Когда я был в отъезде. Сняли охрану в течение двадцати минут и попросили освободить территорию.
Ставить эксперименты в стиле «Интересно, а если „сотрудники КГБ“, которыми Украина тогда насыщалась просто по самое горлышко, будут вешать меня в парке рядом с беларуским активистом Виталием Шишовым, моя дочь останется в живых или её тоже уберут, как свидетеля?» — я не стал. Взял семью в охапку и свалил.
И сейчас она обнимашки с отцом считает кринжем кринжовым.
И не зовет меня на выпускной.
Не в развалинах выпускной.
В европейской школе.
 

d324co

Well-Known Member
" Кур..а, українці, не кажіть мені, що Ви купуєте авто на армію і хочете знижки"!!!
22:00 05.07.2022 3 995

- Найдорожчим авто, завезеним за нульовим розмитненням, стала Ferrari Roma 2020 року за $221,4 тис - про це повідомив один із депутатів України.
Сума наданої від держави митної та податкової пільги на розмитнення власнику суперкара склала $71,3 тис!!!
Реальна Війна.
- Рівненщина. Розповідь одніє жительки регіону: "Ми купили шість авто, мали зайві гроші, тепер побачимо що робити далі" - говорить вона.
- Кур..а, українці, не кажіть мені, що Ви купуєте авто на армію і хочете знижки. На початку повномасштабної війни, ми, поляки останнє віддавали, щоб допомогти вам у боротьбі проти русні. Проте, коди я бачу, як стоять величезні черги на кордоні, ви купуєте в Європі по кілька автомобілів, вартість яких просто безмежна, я вже жалію, що почав допомагати вам.
Ми збираємо вам на Байрактари, щоб ваша армія воювала, а ви самі, не бажаєте допомогти своїй армії? Замість одного авто собі, віддати гроші на фронт??? - говорить поляк, який з лютого 2022 року, допомагає Україні.
Ось така ситуація з так званим розмитненням автомобілів. Бідні українці, які не мали грошей, вме рівно не купували авто, адже бережуть їх на одяг, їжу.
Всі, хто купував авто для власних потреб -, далеко небідні. В умовах війни, тим паче, вони мали платити податки.
Танкісти попросили в мене придбати два автомобілі. Один з них попав під остріл - ремонту не підлягає, інший - просто вийшов з ладу.
Артилеристи просять теж два автомобілі, щоб возити боєкомплект та особовий склад.
Розвідники просять два автомобілі для виконання поставлених завдань.
Запитання до чиновників. Хто дасть мені кошти на купівлю шести авто для нашої армії??? Можливо власник Ferrari, який через ваш ідіотський закон, не заплатив в бюджет більше пів мільйона гривень???
PS. Діаспора виділяє мільйони доларів на війну проти росії. Ідейні пенсіонери, які отримують більше тисячі гривень, виділяють кожного місяця по сто гривень на армію.
Українські чиновники, які знаходяться в стані - їжака в тумані, не можуть зрозуміти елементарного. Тоді може вам час окопи копати?
 

Loner

Well-Known Member

Їдемо до перемоги...
Какойтой то сюр. Читаю и не понимаю как народ на полном серьезе может это обсуждать ?
Гомосеки и лесбиянки как главная часть украинского народа...самое время во время войны
 

d324co

Well-Known Member
Шукали нацизм? а він є - серед прибічників рузького міра !

Ультраправий прем’єр-міністр Угорщини каже, що країни, де змішуються раси – «більше не нації».

Ультраправий прем’єр-міністр Угорщини каже, що країни, де змішуються раси – «більше не нації». А також здійснив чергову критичну заяву щодо підтримки України з боку Заходу у війні з Кремлем.


Орбан каже, що країни, де змішуються раси – «більше не нації»
, прем’єр Угорщини Віктор Орбан у своїй нещодавній промові виступив проти змішування європейських і неєвропейських рас. Слова негайно спричинили обурення опозиційних партій і низки європейських політиків, пише
«Ми [угорці] не є змішаною расою... і ми не хочемо ставати змішаною расою», — сказав Орбан у суботу. Він додав, що країни, де змішуються європейці та неєвропейці, «більше не є націями».

Орбан робив подібні заяви протягом багатьох років, але саме останні коментарі вищезгадане британське видання називає такими, що були сформульовані в особливо різко ультраправих термінах.
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Це не росіяне, це ми, Українці...


27.07.2022 08:00
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images


Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох псевдоволонтерів та дружини одного з них за фактом використання благодійних пожертв для особистого збагачення під час воєнного стану.
Розслідуванням встановлено, що на початку війни обвинувачені за зібрані на підтримку Збройних Сил України добровільні пожертви придбали для власного використання автомобілі Range Rover та Audi Q5, а також мобільні телефони, ювелірні вироби та інші матеріальні цінності на загальну суму близько 2 млн грн.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі поліції.
За матеріалами Тернопільської обласної прокуратури
 

d324co

Well-Known Member
о свободе слова

Изменение правил (04.03.2022)
В связи с принятым Государственной Думой законом 207.3 "Публичное распространение заведомо ложной информации об использовании Вооруженных сил Российской Федерации" на сайте вводятся особые условия публикации.
  1. Принцип "публикуется всё, что присылается" временно отменяется.
  2. Во всех разделах выпуски "всякая всячина" отменяются.
  3. Отдельные выпуски злободневных мемов отменяются.
  4. Обсуждения злободневных материалов закрываются.
  5. Обсуждение военного конфликта в комментариях и гостевых (в том числе и в личных гостевых) не допускается вне зависимости от занимаемой позиции. Нарушители предупреждаются, при повторном нарушении - банятся.
 
Зверху