Політична Партія За Україну !

simon_

New Member
simon_, а що Вас привело до цієї партії? На форумі раніше Ви цікавилися здебільшого мобільними телефонами (подивився статистику)
на вопрос что привело в эту партию дак это скорее всего , то что побывав и поработав не много с разными остальными партиями, она меня привлекла тем что в основном в этой партии больше молодёжи, а не закостенелых чиновников, которые выросли практически все из комунистического прошлого ! и это только одна из причин их гараздо больше ! пока что эта партия развиваеться в нашем регионе и я буду содействовать её развитию до того момента пока деятельность её будет соответствовать моей жизненой идеологии ! А так вообще что как и по чему здесь можно писать очень много и от того что мы тут будем писать или читать раздел форума политика не чего не измениться и по этому надо чтото делать! А кого поддерживать надо определяться, так как мы зависили, зависим и будем зависить от власти и именно нам молодому поколению надо строить эту власть !!!
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Re: Політична Партія За Україну !

Согласен, потому всех политических проституток и комсомольцев типа Кириленка - в топку, гнать сраной метлой. Накомандовали!
В"ячеслав Кириленко - один з учасників студентського голодування 1990 року на Майдані Незалежності. Коли більшість з вас ще пішки під стіл ходили, він вже ризикував життям, виборюючи незалежність України. Називати його комсомольцем - абсурд повний.

Я один з організаторів Сумської студентської революції 2004 року. Так от можу сказати, що Кириленко був одним з небагатьох людей в Україні, які нам тоді допомагали. Зокрема, під час розгрому пішого походу під с. Андріяшівка він був поруч. І так само був затриманий міліцією, хоча це й незаконно!

Так що в мене особисто Кириленко користується величезною повагою.

А щодо обласної організації партії "За Україну!", то її очолює Віктор Анатолійович Бобиренко (донедавна був начальником управління молоді та спорту Сумської ОДА). Теж людина дуже поважна. До його приходу на посаду гроші на молодь в Сумах витрачались лише на 2 заходи: організація дискотек на День молоді та День незалежності! І все, на цьому молодіжна політика закінчувалась. З приходом Бобиренка був організований конкурс проектів молодіжних громадських організацій, через який було проведено дуже багато заходів: студентські байдаркові сплави, туристичні походи для молодіі, табори наметового типу для дітей та молоді, КВНи тощо. Повірте мені, як члену організації, яка не раз брала участь у конкурсі проектів управління молоді та спорту Сумської ОДА.
 

Назарий

New Member
Дорогі форумчани, допоможіть будь-ласка знайти значок політичної партії "За Україну" ( фото додаю ), я б купив для колекції, також цікавлять значки інших політичних партій України. Якщо в когось є, можете писати мені по ел. пошті orativ2009@gmail.com.
You must be registered for see images attach
 
Зверху