Чмырь - наш губернатор

как вам,а? =)


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    98

Merime

New Member
Re: Чмырь - наш губер. Ура!

На початку місяця Чмирь на зустрічі з молодіжними лідерами пообіцяв повернути гроші, які влада заборгувала за виконані ще у минулому році на замовлення обладміністрації проекти. Залишився тиждень. Щось нічого не чути...
 

Andys_sumy

Member
Re: Чмырь - наш губер. Ура!

это правда, что жена Чмыря - выпускница политеха?
 

mangust

патріот
Відповідь: Чмырь - наш губер. Ура!

Від комунальних ЗМІ Сумської області влада вимагає підписати угоду, яка зобов'язує головних редакторів письмово повідомляти про зміну своїх політичних поглядів.

Як повідомив "Обкому" головний редактор газети Сумської міськради "Суми й сумчани" Микола Чернотицький, до нього надійшов лист такого змісту за підписом заступника губернатора Сумської області Сергія Грицая.

За словами Чернотицького, лист із вимогою до 13 вересня підписати типовий договір, який зобов'язує головних редакторів у письмовій формі повідомляти про зміну своїх політичних поглядів, Грицай розіслав усім комунальним ЗМІ регіону.

"Типовий договір зобов'язує всіх головних редакторів у місячний термін повідомляти засновникам видання про своє членство в політичних партіях і громадських організаціях", - сказав головний редактор газети "Суми й сумчани".

"А крім того, у ньому є така абсурдна вимога "у випадку зміни власних поглядів редактор повинен негайно письмово повідомити про це власника", - сказав Чернотицький.

За його словами, у листі облдержадміністрація пояснює свої дії виконанням доручення Кабміну.

Чернотицький також є депутатом Сумської міськради, членом фракції громадського блоку "Нічний дозор".

 
Re: Чмырь - наш губер. Ура!

Азаров назвал имена губернаторов, которых могут уволить

Чмыря и Хоменко могут снять, если они не исправят ситуацию



Сегодня, 19 января, на заседании Кабинета министров Украины глава правительства Николай Азаров выразил недовольство работой председателей Сумской и Черниговской областных государственных администраций Юрия Чмыря и Владимира Хоменко.

«В Сумской и Черниговской областях объем промышленного производства оказался даже меньше, чем в 2010 году. Такое отставание – это серьезные претензии к руководителям, и я обращаю внимание Чмыря и Хоменко, что с такими результатами работы правительство мириться не будет», - заявил Азаров.

Вместе с тем, он отметил, что задание экономического развития стоит перед всеми областями.
 
"Сухой закон" в Администрации

:) Губернатор Сумской области Юрий Павлович Чмырь принял решение о полном запрете застолья на рабочем месте в областной Администрации. Он рекомендовал городской власти поступать тем же образом.
:idea: Ура, здоровый образ жизни! :idea:
 

Grosso

wonderwall
Re: "Сухой закон" в Администрации

сухий закон на пстрадянських теренах завжди мав специфічні та далекоосяжні наслідки.
Без різниці: чи то у масштабі держави, чи то у окремо взятій структурі :mrgreen:.
Але за старання можна Чмиря привітати.
 

Z3RG

Забанен
Re: "Сухой закон" в Администрации

Полная фигня. Потому как они там не бухают, для этого есть "гандэлыки". Я так понимаю что Чмырю делать нечего, уж очень все хорошо, наверно, в нашей области.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чмырь - наш губер. Ура!

Пафос, не більше. Все одно майже ніхто зі "смертних" не святкує в робочий час. Святкують лише ті, на кого дія розпорядження "не розповсюджується", та і то доволі рідко...
 
Зверху