Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Да кто бы это не сказал, хоть представитель власти, хоть культурный деятель - ваша братия все равно бы подняла вой. У вас на всё двойные стандарты.
Щось не зовсім зрозуміло, слабенький аргумент, який і аргументом то назвати ніяк не можна. Принаймні від людини, що має вищу освіту можна було б чекати чогось суттєвішого...
Невже підтримка чувака, що "відновлював несправедливість" та "перероблював зерно на м'ясо та м'ясні продукти" дає результати?
 

mangust

патріот
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Після 130 днів напруженої роботи в ранзі Президента України, проффесор взяв відпустку для відпочинку на 1,5 місяці.
 

*Elf*

New Member
Re: Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Ні. Просто цитита твоя набагато глибше за своїм змістом, ніж деякі твої пости.
Погодься, ну кому це цікаво, шо Янек чи Нахрапов пішов у відпустку. Що тут такого глобальног? Аби що бовкнути. Погодься.
Уважаемый Нахрапов....поясню специально для Вас, наверно для вас это будет НЕПОЗНАНОЙ истиной, согласнл КЗОТа работающий человек имеет право пойти в отпуск только после отработки как минимум 6 месяцев(если вы это незнали), и отпуск не может превышать 24 дней(это за год), а случае 6 месяцев -всего 12 дней...... Читайте законы....

P.S. Перед законом ведь все равны....правильно???Нахрапов...И президент и дядя Вася на заводе...
 

Kramar

Іван Богун
Цікава стаття про те, як на Сумщині регіонали, прийшовши до влади, тиснуть на керівників управлінь.

Віктор Бобиренко: "Технології неототалітаризму, або звільнення не за власним бажанням"


Сьогодні багатьом чиновникам та працівникам бюджетних установ доводиться робити непростий вибір. Між власною совістю та бажанням займатися своєю справою.

У мене не було ілюзій від самого початку. Будуть пресувати - факт. Думалося лише – як? Адже на своїй презентації в перший день новий губернатор Юрій Чмирь заявив, що він сформує команду професіоналів. А я очолював підрозділ адміністрації, успішність якого ніхто не ставив під сумнів. Перше місце в Україні з неолімпійських видів спорту.

Друге із зимових видів. Перше у групі малих областей із літніх. В галузі молоді було сформовано європейський принцип управління – коли до здійснення політики в галузі були залучені громадські організації – і кількість заходів зросла на порядок при незначному збільшенню фінансування. Ми довели, що реформи можуть здійснюватись на регіональному рівні. І вперше в Україні впровадили систему фінансування наметових таборів за кошти бюджетів.

Після того, як кожного року в наметових таборах стали оздоровлюватись більше тисячі старшокласників - процес став незворотнім. Його не зможе відмінити навіть Партія регіонів.

До Сум їздили вчитися Донецьк, Львів і Київ. За що мене можна зняти? За те, що в кабінеті не висить портрет Януковича? Так і Ющенка не було.

Я очолюю обласну організацію партії “За Україну” В’ячеслава Кириленка. Очолив її вже після виборів, тоді, коли, вона заявила про свою опозиційність в парламенті. Усі говорили – чиновника із такими поглядами – розчавлять.

А мені ніхто не погрожував. Ніхто не ставив під сумнів мій професіоналізм.

Губернатор просто сказав, що поважає мене як фахівця, але місце це обіцяне людині нардепа Андрія Деркача. Технологія заміни керівництва проста: управління молоді та спорту реорганізується в два нових – молоді та спорту.

В кожне призначається новий начальник з партквитком ПР. І запропонував мені стати заступником в управлінні молоді. Мене буквально вмовляли. Не били, а лоскотали: хто ще, крім тебе, так знає галузь?

На кого ти все це залишиш? Все це без тебе пропаде, залишайся. Твій наступник буде тільки номінально першим – всім керувати будеш ти.

"Давили" на болюче: на любов до справи, на амбіції, на бажання працювати в сильному колективі.

І було реальне роздвоєння. І реально нікуди йти. Всього лише – поступитися власною гордістю.

Здоровий глузд підказував – залишатися.

Пасіонарність – мінімум "послати".

До речі – тиха зміна керівників проходила скрізь – а люди навіть не помітили. До кожного був індивідуальний підхід.

І тільки поспілкувавшись з колегами – кого і як ламають, я зрозумів – це технологія. Залишити мене потрібно не тому, що я професіонал (насправді їм начхати), а тому, що треба мене нейтралізувати під вибори – чиновник завжди на поводку. А зараз не тільки чиновники, а й всі бюджетники.

Або ти в правильній партії – або ми тебе виштовхаємо в маргінали. А далі у кожного одна дорога – творити міф про “велику людину, яка створила сильну вертикаль влади”. Ну, прямо український Сталін. Чи Путін. Хоча розумні люди розуміють – навіть до Брєжнєва не дотягує.

Кожен робить свій вибір сам. Я нікого не засуджую і всіх розумію. Кожен сам вибирає – наскільки далеко можна зайти у співпраці з режимом, чесно роблячи свою справу.

Тим більше, коли здається, що вони прийшли надовго. Проте давайте згадаємо, що у вересні 1941 тисячолітній рейх теж прийшов до нас, і здавалося, надовго.

І хтось просто вчив дітей, лікував хворих, а хтось пішов у поліцаї. З образи, з кар’єрних міркувань, або просто, щоб годувати сім’ю.

Але наші повернулися. І потрібно стало, як говорять у Донецьку, “держать атвєт”.

Для себе я усе вирішив. Я не гратиму за донецьку команду. Просто у нас в Сумах вболівають за “Динамо”.

Вони поїдуть, а мені і моїм дітям ще жити в цьому місті. Я чесно дивитимусь їм у очі.

Віктор Бобиренко, 23 липня 2010 р.
джерело:
 

hed1n.ru

стебанутый
Меньше медуничных "вышколив" будет. Меньше будет финансирования молодежным националистическим организациям, Бойко и ко. Кстати, Бобыренко курить уже бросил или нет?
Вот ещё и Иванущенко снимают, что не может не радовать.

P.S. Разве не каждая новая власть пытается на всех постах устроить своих людей? По-моему это обычное дело. После 2004 всех "кучмовских" чиновников работать оставили? Али как? Понабирали неопытных мальцов, которые "выборолы це право на майдани".
 

blackboy

New Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Ты уже насобирал денежку на оплату газа? Хватит тут про националистов писать, нужно денежку готовить, любимому лидеру надо угождать =)
З.Ы. кстати, а что ты скажешь по поводу газа? Вроде как ваш лидер обещал цену не поднимать в замен на флот..
???
И еще один вопрос вспомнил.. а почему на вашем сайте ненаписано про повышение цен на газ? От про бандеровцев, ущимления рассийскоговорящих и их геноцид зачитатся можно :lol:
 
Янукович и Путин обсудят передачу Крыма России

Во время встречи президента Виктора Януковича с премьером России Владимиром Путиным будет стоять вопрос передачи Крыма России.

Об этом заявила российская правозащитница Валерия Новодворская в интервью Радио Свобода.

"Это очередной ялтинский заговор. Темой будет, как бы России вновь отдать Крым", - сказала она.

"Скоро сказка сказывается, да не скоро дело делается. Лужков опять сказал, что Крым будет российским. К чему бы это? Наверное, не к дождю, а именно к этой встрече. Эдакая прелюдия. А он сказал, что и Севастополь должен быть российским, и Крым должен быть российским. Что у Путина на уме, то у Лужкова на языке. А Янукович за это что-то попросит", - добавила Новодворская.

По ее мнению, Янукович и Путин "вообще будут торговаться и о языке, и о нефти, и о газе, Путин будет учить Януковича жить по российской модели и модели Лукашенко".

Новодворская также отвергла утверждение о том, что визит Патриарха Московского и всея Руси Кирилла в Украину является пасторским.

"Извините, но какой же Кирилл Пастор? Он ко Христу не имеет никакого отношения. Это государственный чиновник. Человек, если во что-то и верующий, то никак не в Бога. У Кирилла своя задача - забрать верующих из украинской церкви и приписать их Москве", - сказала она.

"Вы лучше о последствиях подумайте. Воронье не слетается на живое тело, оно слетается на труп. Они считают, что свободная Украина - покойник. И остается только заклевать ее", - добавила Новодворская.
 

digitalFoto

New Member
Янукович и Путин обсудят передачу Крыма России
да он всё продаст или просто отдаст
есть новости про то, что в Керчи собираются строить мост Керчь-Кубань

страшно подумать о том, что ждет страну через год.... а то и раньше...
из страны и её граждан выжимают всё что можно, не думая о последствиях

а тем временем
 

hed1n.ru

стебанутый
да он всё продаст или просто отдаст
есть новости про то, что в Керчи собираются строить мост Керчь-Кубань
Ну и чем плохо строительство моста? Скоро олимпиада в Сочи и значительный поток пойдёт через Крым.
При желании захватить Крым мостов не нужно :)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Скоро олимпиада в Сочи и значительный поток пойдёт через Крым.
А чого б це йому через Крим іти? Невже літаки до Сочі не літають?

Ну и чем плохо строительство моста?
А навіщо він потрібен? Щоб замість того аби нам самим знімати податки з суден що проходять по каналі - ми з росіянами знімали порівну? І навіщо нам таке щастя?
 
Зверху