Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Янукович з народом

Невідомо, чи зможе бюджет обійтися без податкового кодексу, але Янукович без Партії Регіонів – може.

Якщо десять років тому гаслом дня було «Україна без Кучми!», то нині - «Янукович без ПР!» Навіщо вона йому, якщо в нього вже є міліція, СБУ, прокуратура і стара Конституція?

Партія Регіонів формулює, голосує і захищає податковий кодекс, а Янукович накладає вето. І всі в партії розуміють, що це вето не на кодекс, а на партію. Перед цим Янукович дає публічну вказівку прокуратурі не зважати на партійну приналежність корупціонерів, тобто грести своїх.

Майданні конспірологи кажуть: це донецькі навмисно розіграли, щоб збити хвилю народного гніву.

Весела собі гра: Азаров у лайні, Клюєв у лайні, Єфремов у ньому ж таки, і тільки Чечетов гадає, що це крем-брюле. Заразом і Тігіпко, який йшов в уряд, як захисник інтересів бізнесу, виявився душителем бізнесу, бо бізнес здатен захистити тільки Янукович.

Два слова за нашу делікатну хвилю народного гніву.

Легальні акції протесту – мов волання зґвалтованої жінки: не зрозумієш, від чого кричить – від обурення, чи від оргазму. Азаров був впевнений, що від оргазму.

Добрих людей, які взялися організовувати протестний майдан можна зрозуміти: невпорядкована публіка поштовхається з «Беркутом», поб‘є кілька машин, а на допити тягатимуть тих, хто стояв на трибуні. Тому вожді зазвичай є найкращими помічниками міліції.

Саме на допомогу громадського активу завжди сподівалися есесівці в їхній важкій і відповідальній роботі – охороні концтаборів. Купки подвижників у чорній формі вистачало на багатотисячну юрбу в‘язнів. Потрібно було лише охороняти периметр. Все інше «унтерменші» робили самі – підтримували порядок у бараках, наглядали один за одним на роботах, забезпечували безперебійне функціонування газових камер.

Отже, якщо ви справді деструктивний елемент і готуєте втечу, вам спочатку доведеться відібрати мегафон у блок-капо на трибуні, який весь час закликає зберігати спокій, не піддаватися на провокації і не перешкоджати охороні крематорія. І вже тільки по тому братися за представників печерського районного управління есесівських справ.

Замість того, щоб лякати владу, підприємці вирішили її розчулити. Вони вдалися до тактики отця Федора з «12 стільців», який не наважувався відібрати гарнітур і не міг вкрасти, тому виплакав його. Підприємці виплакали вето. Це означає, що плакати доведеться довго. Бо сміятися собі дозволяють лише люди з протилежними поведінковими стереотипами. Як кажуть у нас у Єнакієво, «лучше крякнуть братком, чем кукарекнуть пєтушком».

Потроху зливаючи Партію Регіонів, Янукович перебуває в загальному есенгівському тренді: Лукашенку не потрібна правляча партія. Медведєва правляча партія виразно обтяжує. Вона потрібна Путіну, бо він вимушений тримати на президентській посаді Медведєва.

Правляча партія потрібна олігархам, які тримають президентом Януковича. Але правляча партія – ніщо без Януковича. В цьому зерно майбутнього конфлікту.

З усіх наполеонів справжнім наполеоном є той, кого визнає наполеоном головлікар психіатричної лікарні. В політиці не так: головлікар обирається загальним таємним демократичним голосуванням наполеонів.

Отже, змістом українського життя буде протиріччя між принципами клінічної психіатрії та мареннями вітчизняної політики, хоч як би вони не були подібні.
 

mangust

патріот
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Проект Указу Президента «Про систему центральних органів виконавчої влади» передбачає ліквідацію 40 державних структур. Зокрема, зникнути повинні Держкомітет з питань національностей і релігій, Держслужба туризму і курортів, Держслужба контролю за переміщенням культурних цінностей через державний кордон України, Держсоцслужба для сім`ї, дітей і молоді, Державна гідрометеорологічна служба, повідомляє УНІАН з посиланням на COMMENTS.UA.

Крім того, проект указу передбачає ліквідацію низки державних департаментів. Зокрема, Держдепартаменти з питань банкрутства, з питань зв`язку, автотранспорту, адаптації колишніх військових, інтелектуальної власності, пожежної безпеки і т.д.

У тому ж списку – ержавне агентство України з інвестицій та інновацій і ряд інспекцій, зокрема, державно житлово-комунальна, по контролю якості вугільної продукції і по використанню і охороні земель, а також комітет контролю за наркотиками.

Останнім підпунктом в «ліквідаційному» розділі проекту президентського указу стоїть Інститут національної пам`яті.

З повним текстом проекту Указу Президента можна ознайомитися тут:
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Азарова освистали на концерті

Прем'єра Миколу Азарова освистали в неділю, 5 грудня, коли він прийшов на концерт оперної співачки Анни Нетребко.

Так, за словами очевидців, Азаров з'явився в залі палацу "Україна" приблизно о 19:20.

Про його прибуття оголосила ведуча вечора.

Однак, коли Азаров увійшов до зали, люди почали вигукувати "Ганьба!" та "Фу-у!".

Після закінчення концерту, коли на сцену винесли квіти від Азарова, публіка так само відреагувала невдоволеними вигуками.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр обурився, що в Києві люди не хочуть працювати двірниками з зарплатою 1800 гривень.

"У Києві на 1800 грн не знайти двірника. Не хочуть мести вулиці, на Майдані хочуть стояти! Ну, там платять 100 грн на день, тому, в принципі, вигідно на Майдані стояти, ніж вулицю підмітати", - сказав Азаров.

Нагадаємо, що у травні Микола Азаров обіцяв, що протягом 2010 року мінімальні зарплати в бюджетній сфері зростуть щонайменше 5 разів.
 

KariK_1983

Member
Витрати на Януковича і Кº зростуть

У проекті держбюджету України на 2011 рік пропонується збільшити витрати на утримання Державного управління справами на 27%, або на 292 млн. 856,7 тис. гривень - до 1 млрд. 343 млн. 862,3 тис. гривень.

Про це пише "Дзеркало тижня" із посиланням на оприлюднений Мінфіном документ.

Так, на організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності президента запропоновано 204 млн. 743,3 тис. гривень у порівнянні з 131 млн. 968,7 тис. гривень у 2010 році.

Водночас, витрати на обслуговування Адміністрації президента та інших держорганів запропоновано встановити в розмірі 107 млн. 396,2 тис. гривень (131 млн. 968,7 тис. гривень у 2010 році).

На міжнародні візити глави держави в 2011 році планують виділити 29 млн. 151,5 тис. гривень (26 млн. 526,3 тис. гривень у 2010 році).

Окрім того, витрати на Генпрокуратуру в 2011 році пропонується збільшити на 77,8% - до 2 млрд. 201 млн. 142,3 тис. гривень у порівнянні з 1 млрд. 237 млн. 456,3 тис. гривень.

У проекті бюджету також пропонується збільшити витрати на стаціонарне медичне обслуговування народних депутатів та керівного складу органів державної влади - до 200 млн. 355,2 тис. гривень (на 45,6%).

Як повідомлялося, 10 грудня Кабінет міністрів подав до Верховної ради проект держбюджету на 2011 рік.

8 грудня Кабмін схвалив проект держбюджету-2011.

Голова парламенту Володимир Литвин 9 грудня заявив, що держбюджет має бути прийнятий не пізніше 24 грудня.

Ось таке затягування поясів по донецьки!
 

KariK_1983

Member
Рейтинг Януковича продовжує падати

Майже 40% українців не підтримують діяльність президента Віктора Януковича.

Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 18 по 22 листопада 2010 року, повідомляє Уніан.

Згідно з опитуванням, у листопаді, порівняно з жовтнем, зросла частка тих, хто не підтримує діяльність президента, Верховної Ради та уряду.

Частка тих, хто не підтримує діяльність президента, зросла з 34,8% у жовтні до 39,3% у листопаді.

При цьому частка тих, хто повністю підтримує його діяльність, залишилася незмінною (відповідно 20,8% і 20,4%).

Частка тих, хто не підтримує діяльність Верховної Ради, зросла з 44,3% у жовтні до 50,1% у листопаді (при цьому дещо зросла також – з 8,1% до 11,0% – повна підтримка її дій).

Частка тих, хто не підтримує діяльність уряду України, зросла з 38,6% у жовтні до 44,9% у листопаді.

Частка тих, хто повністю підтримує урядову діяльність, статистично значуще не змінилася (відповідно 14,0% і 13,2%).

При цьому, рівень оптимізму громадян стосовно розвитку подій в Україні продовжував знижуватися, порівняно з першою половиною 2010 року.

Так, лише 20,4% респондентів вважають, що події в Україні розвиваються у правильному напрямі, і 53,9% - у неправильному (у травні 2010 року ці показники становили відповідно 42,7% і 32,6%).

Найчастіше вважають, що події розвиваються в неправильному напрямі, жителі Західного регіону (63,8%), найрідше – жителі Півдня країни (42,3%).

Дослідження проводилося соцслужбою Центру Разумкова з 18 по 22 листопада 2010 року.

Було опитано 2001 респондента віком від 18 років у всіх областях України, Києві та АР Крим за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками.

Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.
 

denial

Amhrán na bhFiann
Re: Рейтинг Януковича продовжує падати

ну где же вы? где все эти сторонники янека, которые ссали кипятком во время выборов выгораживая его?!! ауу, я вас не вижу!
 

KariK_1983

Member
Янукович забув, як називається ялинка. Відео

Президент Віктор Янукович не зміг згадати, як буде слово "ялинка" українською мовою.

Конфуз стався під час прес-конференції в п'ятницю, коли Янукович прокоментував розгін наметового містечка на Майдані.

"...Дотримання законів в Україні обов'язкове для всіх. Сьогодні в Києві на тому місці, де вчора стояли намети, встановлюється новорічна..." - тут Янукович запнувся і почав підбирати слова.

Як виявилось, президент довго не міг згадати, як буде українською ялинка. Кілька секунд він блукав очима по залу в пошуках підказки, але зрештою мусив вжити російську назву "йолка".

 

kaAs^^

Забанен
Re: Янукович забув, як називається ялинка. Відео

Почему "мусив", может он забыл названия вечнозелёной на любом доступном языке.
 

M.aY

Member
Студентов заставляют целыми факультетами вступать в Партию регионов

Студентов принуждают целыми факультетами вступать в Партию регионов.

Об этом заявил депутат от КПУ Леонид Грач, сообщает его пресс-служба.

Коммунист считает, что власти развращать молодежь.

"Сгоняют в аудитории студентов и принуждают целыми факультетами вступать в Партию регионов. Билет регионала становится пропуском в жизнь", - заявил Грач.

"Перед выборами в эту партию записывались предприниматели, боявшиеся проблем с бизнесом. Теперь эта же участь постигла студентов, которые тоже не хотят себе проблем, ведь впереди экзамены, сессии, защита диплома", - сообщил он о ситуации в Крыму.

Коммунист добавил, что "тотальные фальсификации выборов происходили не просто на глазах у молодежи, но и с вовлечением в эти деяния самих молодых людей".

"Именно их, вчера только получивших паспорта, регионалы принудили с помощью подкупа предать свою совесть и принять участие в так называемых "каруселях", когда целыми автобусами перевозили ребят от одного участка к другому, где они по подложным визитным карточкам многократно голосовали" - возмущается Грач.


А ти вже вступив?
 

KariK_1983

Member
Более показательное видео))))



kaAs^^, как ты называешь смесь украинского и русского языков?
правильно суржик, президент в официальных выступлениях не имеет морального права на нем говорить! плюс много значительная пауза говорит о многом) как будто завис под белым)
 
Останнє редагування модератором:
Зверху