Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Тема для обговорення Януковича і Партії Регіонів.
Попередня тема: .
Нова створена через обрання Януковича Президентом України і новим вимогам відносно обговорення його персони.
Заборонено перекручення прізвища Президента, образи на його адресу, відверте приниження його честі і гідності.
Дозволяється обговорення його дій і минулого, якщо вони самі по собі є приниженням його честі і гідності, порушенням це не вважається, якщо це буде проводитись у коректній формі і без образ.
Як і у будь якій іншій темі, присвячений окремому політику і його політичній партії, будь які порівняння і переведення розмови на інших політиків вважається оффтопом і буде видалятись з теми.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Символи інавгурації


Напередодні інавгурації засновники Києва остаточно відкололися від старшого брата. Вночі зруйнувався відомий монумент Кию, Щеку, Хориву та їхній сестрі Либіді.

Проте запам‘ятається Янукович іншою знаковою подією. Коли той урочисто входив у будівлю Верховної Ради, двері раптом зачинилися прямо перед його носом та в центрі уваги камер. Божественний Юлій, можливо, зміг би обернути цей знак на добро. Подібно до того, як він, висаджуючись на берег перед усім військом впав із човна, розкинувши руки. Але піднявся зі словами «Африка в моїх руках». Янукович проковтнув мовчки.

Тимошенко вже заявляла, що вона та вся її фракція ніколи не визнає Януковича президентом через фальсифікації. І в переповненій залі Парламенту дійсно порожнім був лише сектор БЮТ. Але один штрейкбрехер таки прийшов і сидів одиноко, як дуля в кишені.

Віктор Федорович чомусь запросив на свою інавгурацію московського патріарха (який провів молебень у Лаврі та особисто благословив Януковича), а не голову «повністю автономної УПЦ (МП)». Тепер до БЮТівців ще додадуться люди, які не визнаватимуть президента з релігійних переконань.

Біля трибуни ВР сидів голова ЦВК, що оголосив результати виборів. Та ще один дядько в малиновому підряснику. Як з‘ясувалось, голова Конституційного суду. Колись університети були богословськими, і студенти, природно, ходили в підрясниках. Потім ВУЗи стали світськими, і ряси перейменували на мантії. В наші часи мода на малинові піджаки трансформувалась в моду на малинові підрясники. Тому, очевидно, цей дядько символізував не скільки самого себе, скільки московського патріарха. Чи, може, Світовий уряд. Хто там розбере тих символістів…

Дядько повісив Януковичу на шию масонське намисто. Вручив посвідчення президента з мокрою печаткою. Що зайвий раз наштовхує на думку про Світовий уряд, бо завжди головніший той, хто видає і підписує посвідчення, а не той, кого засвідчують. І саме в тому сенс цього важливого документу – весь час нагадувати, хто «в домі хазяїн». Ну дійсно, навіщо ще президенту посвідчення. Кому його показувати? Водію маршрутки? Всупереч протоколу, Янукович любовно поклав посвідчення до кишені, поближче до серця, чим підкреслив свою особливу лояльність світовому уряду. Замість кельми та циркуля – вручили булаву і печатку. Добре, хоч в цьому дотримались національних традицій.

Потім Янукович заговорив, і всі зрозуміли, що означав знак із Щеком та Хоривом. Ані слова про Росію, дешевий газ та ковбасу за 3-30. Натомість, чомусь зайшла мова про євроінтеграцію і постіндустріальну економіку. Може образився, що Путін не приїхав…
 

Vlad_S

Скептик
Кстати, достаточно Януковичу было стать Президентом, как сам нашелся :)
 

Dobrofey

Active Member
Кстати, достаточно Януковичу было стать Президентом, как сам нашелся :)
Явка с повинной - сказки для прессы... Лишнее подтверждение тому, что лояльная к Партии регионов прокуратура всё это время знала, где находится Лозинский, и только ждала развязки президентских выборов. Похоже, в скором времени нужно ожидать также ареста фигурантов по "делу педофилов" и депортации Лазаренка в Украину... :mrgreen:
З.Ы. Вона працюэ... Вона - цэ прокуратура :police:
 

Faradey

Живой
Лишнее подтверждение тому, что лояльная к Партии регионов прокуратура всё это время знала, где находится Лозинский, и только ждала развязки президентских выборов. Похоже, в скором времени нужно ожидать также ареста фигурантов по "делу педофилов" и депортации Лазаренка в Украину...
Но при этом нелояльная ПР милиция Лозинского никак не могла отыскать... Как сквозь землю провалился:)
 

Dobrofey

Active Member
ну мы же знаем, на чьей стороне до выборов была милиция (вернее, её руководство), а на чьей - покуратура и президентская СБУ. Теперича власть поменялась, и некоторых силовиков самих за решетку могут упечь, да и не только их. Как говорил Янукович на телеканале Интер: "Восстановим несправедливость!" :lol:
 

Cergey...

Well-Known Member
Подождали бы месяц два,посмотрели бы на то что и как новый президент делает ,а потом бы и пообсуждали бы.А что сейчас обсуждать то?Свои фантазии,и своих тараканов в голове?
 

Petrovich-UA

Рухівець
Президент Віктор Янукович під час перебування в Брюсселі черговий раз допустив географічний конфуз.

Під час запису інтерв'ю каналу "Євроньюз" Янукович переплутав Косово із Сербією і Чорногорією, а Північну Осетію – з Південною.

Це сталося, коли журналіст запитав Януковича, чи визнає Україна незалежність Південної Осетії й Абхазії.

"Я висловився у свій час, що ми проти політики подвійних стандартів. Це на прикладі Сербії... Або, вірніше, визнання незалежності Чорногорії... Визнання незалежності Косово", - сказав Янукович.

"Ще тоді було зрозуміло, що конфлікти на території заморожених конфліктів будуть тільки загострюватися. І наступний яскравий приклад був приклад Північної Осетії", - додав Янукович, переплутавши Північну Осетію з Південною.

"Моя точка зору – ми повинні в черговий раз підкреслити, що міжнародні правила, які мають працювати для усіх, не повинні мати винятків", - додав Янукович.

На уточнююче питання, чи готовий Янукович визнати незалежність Південної Осетії та Абхазії, він відповів: "На сьогоднішній день це питання не стоїть на порядку денному. Ми мали прецедент, якого могли не мати, однак, ми його допустили".
 
Зверху