Робота розділу Політика.

Доповнити правила забороною образ на адресу політиків:


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    27
Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Президентські вибори скінчились. В.Ф. Янукович офіційно став Президентом України. Подобається це комусь, чи ні, але такі реалії. Президент, який би він не був, є одним з символів незалежної держави Україна. Образи на адресу Президента України є образами держави Україна. В зв'язку з цим, далі будь яке перекручення прізвища Януковича, використання образливих назв відносно нього, буде розцінюватись як образи України. До повідомлень які будуть містить вищевизначене і до їх авторів, модераторами будуть вживатись відповідні дії. Дозволяється, але не схвалюються, не образливе скорочення прізвища, обмеження лише ініціалами. Місяць на звикання, за який до порушників-авторів не будуть вживатись ніякі заходи, крім попереджень. Через місяць можливо будуть застосовуватись червоні картки і бани. Висловлена без образ і приниження Президента критика цензуруватись не буде.
Попередній абзац не обговорюється. Правило вступає в силу з 1 березня 2010 року.
Обговорити пропоную наступне. Після великої кількості бруду і взаємних образ під час президентських перегонів, потрібно переходити до нормального цивілізованого спілкування. Враховуючи те, що багато хто на цьому форумі, всеодно буде намагатись робити адекватні відповіді на вислови прихильників Януковича, але буде позбавлена прав через те, що визначено у першому абзаці, вважаю необхідним і доречним створити рівні умови, які, крім того, будуть сприяти розвитку цивілізованого спілкування. Тож, пропоную опитування, згідно якого через тиждень буде визначено, або ні, ще одне правило: заборона на вживання образливих і перекручених прізвищ усіх діючих українських політиків. Якщо ви за таке правило проголосуєте, то те, що стосується висловів відносно Януковича, згідно цього рішення, буде автоматично розповсюджено і на інших.
Запрошую активніше приймати участь у опитуванні, але не поспішати. Опитування буде йти тиждень до понеділка 8-го березня.
 

Grosso

wonderwall
Я тільки не розумію, чому ж за час перебування на посаді Президента Ющенка (а таке звання залишається за ним довічно) у гілці допускалися перманентні образи на його адресу...
 

Vlad_S

Скептик
Я бы из вопроса: "На адресу будь кого з діючих українських політиків." исключил слово "украинских". Имхо, не должно быть не только "ющей" и "яныков", но и "саак" и "гномов'. Т.к. культура, в т.ч. и политическая, местами не бывает - она или есть или её нет...
 

Agat

New Member
Я тільки не розумію, чому ж за час перебування на посаді Президента Ющенка (а таке звання залишається за ним довічно) у гілці допускалися перманентні образи на його адресу...
Мне кажется, что такую подоплеку дал сам Ющенко, когда в 2004-м называл своих оппонентов бандитами без решения судов. В итоге ему отплатили тем же. Есть такая вещь бумеранг - никогда не нужно забывать о нем.
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Лично я с высочайшим уважением относился к бывшему Президенту Земеле. Вы это все можете подтвердить. С не меньшим уважением буду относиться к новому Президенту, видному українському вченому, доктору економічних наук, профессору Віктору Федоровичу Януковичу. Берите с меня пример. Всё таки от доктора наук можно ждать больше способностей к работе, чем от кандидата наук. Так шо прорвёмся. В бабле не потеряем. Согласитесь.
 

Dobrofey

Active Member
Образи на адресу Президента України є образами держави Україна. В зв'язку з цим, далі будь яке перекручення прізвища Януковича, використання образливих назв відносно нього, буде розцінюватись як образи України.
а иронично-стёбные характеристики в его адрес, типа "большой знаток украинской поэзии Чехова и Ахметовой" или там "проФФессор, доктор шапкоснимательных наук" будут считаться за оскорбления или как горькая правда жизни? :mrgreen:
 

bard

New Member
Смотря что понимать под оскорблением, если любые подколы и критические замечания, то это уже цензуркой попахивает.
 
Я тільки не розумію, чому ж за час перебування на посаді Президента Ющенка (а таке звання залишається за ним довічно) у гілці допускалися перманентні образи на його адресу...
согласна :)

КОСТа, хватит форум превращать в институт благородных девиц, вы еще запретите на форуме писать с ошибками...у вас и так отличная привычка все удалять и стирать, то что вам неугодно, и баны налево-направо раздавать...
в опросе отсутствует еще одна строка: ничего запрещать не нужно....а то вы уже пример берете с наших политиков, ставите нас в рамки выбор без выбора...что с людьми делает хоть минимальный кусок власти....поражаюсь...
з.ы.в ветке про ющенко столько гадостей, вы ниразу не удосужились там запретить эти гадости...
з.ы.ы. если власть моей страны позволяет себе фразы в сторону народа "быдло", то и я имею право поносить наших "политиков", и это может быть только лишь моя проблема - культурно я выгляжу или нет...и покуда в стране демократия, я бы попросила вас "культурничать" в свое удовольствие, но не урезать права форумчан в свободном выражении мыслей и своих позиций, тем самым убивать саму идею форума и интернета, мало того нарушать мои личные конституционные права в свободе слова. темболее учитывая то, что у вас на форуме есть общепринятые правила, за нарушение которых вы имеете право лепить баны...думаю банов и карточек вполне как для форума предостаточно!!!
 
Останнє редагування:
КОСТа, вот как минимум две статьи Конституции, которые вы пытаетесь своими действиями нарушить.
Стаття 15. Суспільне життя в Україні ґрунтується на засадах
політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності.
Жодна ідеологія не може визнаватися державою як обов'язкова.
Цензура заборонена.
Держава гарантує свободу політичної діяльності, не
забороненої Конституцією і законами України.

Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і
слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.

Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і
поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій
вибір.



Я думаю вам не стоит упиваться своими "властными" полномочиями и "якобы бороться за политическую культуру на форуме" дабы не нажить своей персоне ненужных неприятностей :) В жизни кроме "банов" бывают наказания посерьезней, если вы не догадываетесь :)
 
Статус
Закрита.
Зверху