Законопроект про узаконення "Проти всіх"

Ви підтримуєте зняття з перегонів учасників 2-го туру, якщо "Проти всіх" буде більше?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    67

Kramar

Іван Богун
Законопроект повністю підтримую, от тільки я не депутат ВР. А депутати за нього не проголосують. Без такого закону голосування проти всіх не має сенсу.
 

Dobrofey

Active Member
хохма в интернете появилась: "Спаси Украину - проголосуй ногами! Арсений Протывсих" :lol:
 

Helena

Забанен
Dobrofey,
на самом деле хохма будет, когда тимошенко или янукович прийдет к власти, при чем это будет хохма отнюдь не виртуальная и интерентная, вот тогда и посмеемся...
 
Останнє редагування:

Master

Алхимик
Прямо таки местный украинский Джон Мщу-за-всех отыскался, и решил запустить по черной стреле в зады двум кандидатам, пробравшимся во второй тур!
Только надо это делать в Зеленом лесу, а не в стенах Верховной Рады, и не чужими руками.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Законопроект про узаконення "Проти всіх"

Люди добрі, не зовсім зрозумів. Якщо можна, поясніть...
Яценюк пропонує, щоби вибори вважати не дійсними, коли Тимошенко чи Янукович не наберуть більше 50% голосів (проголосує менше 50 % виборців), чи більшість проголосує проти обох кандидатів.
А що далі? Нові вибори? А з кого обирати будемо? Повернути назад тих 16 кандидатів, що відсіялися після першого туру? А хіба так справедливо? Коли фаворити набрали 35% і 25%, то їм треба зійти, а аутсайдери максимум 13% і їм треба повернутися? Значить слід нових кандидатів чекати? А якщо і їх народ відкине? А такий результат цілком ймовірний, враховуючи "хронічну любов" людей до політиків. А коли кожного разу всіх будуть відсіювати, то скільки спроб виборів можна допустити? А чи перейде це правило і на вибори до ВР? А чому б і ні? Не підтримали 20% виборців жодної партії - будьте люб'язні, залиште 20% місць ( 90 крісел) в залі порожніми :)... А що тоді буде з владою і хто керуватиме в цей час країною? :):):)
Тому тут висновок може бути один - цей проект відхилять, і лише проектом він залишиться назавжди...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Законопроект про узаконення "Проти всіх"

Фокс Малдер
Мета законопроекту тільки одна: якщо ви підете на вибори і проголосуєте в графі "не підтримую жодного з кандидатів" і таких буде більше 50%, тоді призначаються повторні вибори, на яких ні Тимошенко, ні Янукович не фігуруватимуть як претенденти на посаду президента", - сказав він.
Я б додав, що не 50%, а якщо більшість проголосує "Проти обох". Це, якщо стільки ж прийде, як на 1-й тур, і проголосують так само, результат буде 35%-25%-40%
Малдер, це має сенс. Можна знову за решту провести голосування, а можна за наступну пару. Але тільки так можна відкинути вибір серед меншим і більшим. Зараз реально жоден з першої пари не тільки не має половини підтримки, а навпаки, більшість до кожного з них відноситься різко негативно. Більш легітимним буде Президент, який не буде мати більшості підтримки, але буде мати більшість у хоча б нейтральному до нього відношенні.
До виборів у ВР це нема сенсу прив'язувати, там за партії йде голосування, і згідно голосам буде і частка у ВР, а у виборах Президента не можна взяти 35% від Януковича, 25% від Тимошенко і далі по рейтингу.
Проект будуть намагатись відхилити, але якщо зібрати у підтримку його майдан, то навряд. А майдан може бути цілком реальним. Але вже без організаторів і керуючих, які б охолоджували пил.
 

Luxury

Active Member
Раслабдесь) Только в Донецкой области живет почти 5 млн. человек. Добавить Днепропетровск, Запорожье, Харьков Луганск Крым. Так что Янукович будет президентом хоть иди на выборы хоть не иди)
 

ARISTOCRAT

модератор
Модератор
и это говорит только о том что Яценюк не умеет достойно проигрывать
 
Зверху