Новорічний квест: визволення Діда Мороза

Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Дідусь Мороз разом зі своєю онучкою Снігуронькою закінчив роздавати подаруночки дітям і відправився до дому. Його шлях проліг через ліса і пустелі, гори і моря. І нарешті, коли він був вже майже вдома його сані з оленями зупинили, діда і Снігуроньку зв'язали і потягли у невідомому напрямку. Єдине, що Дід встиг зробити, це дати чарівну сніжинку гному, який побіг на допомогу. На сніжинкі було написано, де злодії напали на дідуся з онучкою. Але гному не пощастило. По дорозі його спіймали і з'їли. Єдиним ключем до того, де зник Дід Мороз і Снігуронька залишилась сніжинка...

Ось таким був початок історії.

... Двоє хоробрих лицарів почули про біду, яка трапилась з Дідом Морозом. Вони сміливо відправились на пошуки. їм було відомо, що гнома з чарівною сніжинкою останній раз бачили у Льодовому данжі. Туди вони і спрямували своїх коней. Піднявши високо свою шаблі, ці доблесні лицарі безжалісно знищили усіх злобних потвор у цьому підземеллі. Але пошуками сніжинки у речах повержених потвор себе не обтяжували. Тому чарівну зірку так і не знайли...

На цьому можна було б поставити і крапку у цій сумній історіі.
Але у нас добро завжди повинно перемагати зло. Тому добра фея вирішила допомогти хоробрим лицарям порадою. Вона запропонувала їм звернутись до Сфінкса, який, як відомо, усе знає. Але ніколи не дає пряму відповідь на запитання.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Новорічний квест: визволення Діда Мороза

... Прознали добрі молодці про мудрого Сфінкса і пішли спитати у нього поради. І запити вони у нього:
- Скажи нам, Сфікс, де нам шукати Діда Мороза?
І Сфікс їм відповів запитанням:
- А що ви знаєте про Діда Мороза?
- Ми знаємо, що він старий, ходить з Снігуронькою, дарить дітям подарки на Новий рік.
- А де живе Дід Мороз?
- У Лопландіі, на краю світа.
- Добре, - сказав Сфінкс - вам відомо, що Дід Мороз їхав на край світу у Лопландію, майже добрався і тут на нього напали злодії. Гном, якого відправив Дід Мороз за допомогою плив по морю. Скажить тепер мені, чому він плив по морю?
- Може тому що по суші ніяк не можна було до людей дістатись?
- Де вам відомо, що спіймали гнома?
- У Ледяному підземеллі.
- З якого входу гном потрапив у це підземелля?
- З Лостланду.
- Які моря у Лостланді є поруч входом у це підземілля?
- Одне.
- Ну тож шукайте сліди Діда Мороза на краю землі, там де сніг і єдиний шлях, яким туди можна дістатись лежить через море.
На цих словах Сфінкс зник, а хоробрі войни відправились на пошуки слідів Діда Мороза.
На жаль вони відразу забули що той їм казав і почали шукати сліди Діда Мороза по пустелям і островам поруч з морем. Потім вони висадились у місці, з якого можна було і пішки дістатись до інших міст на суші. І головне вони переплутали землю на який зник Дід Мороз і поїхали його шукати у Траммел. Але все буває. Доки вони шукали Діда Мороза там де він не міг бути, Снігуроньку вирішили з'їсти, а Діда Мороза відправили до іншого підземелля...


Час спливає. А наши добрі молодці застрягли на самому початку нашої казочки. Як кажуть, вони легких шляхів не шукають.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Новорічний квест: визволення Діда Мороза

... Нарешті, після довгих пошуків загін бійців знайшов сані Діда Мороза і місце, де на нього напали. Перебивши ледяних імпів і решту потвор у одного з сніжних тролів вони знайшли сніжинку з таким написом:

Шахта орків. 16°41'N 21°39`W

Судячи з усього це були координати наступного місця, де треба було шукати Діда Мороза. І наші відчайдушні герої відправились на подальші пошуки. Попереду їх чекали нові пригоди.
А тим часом справи Снігурки були вже зовсім погані. Але вона не впадала у відчай, бо знала, що знайдуться справжні лицарі, які визволять її з лап злобних орків, які збираються її з'їсти. І ще вона розуміла, що лише їй одній відомо, де можна знайти Діда Мороза, а якщо вона загине, діти на Новий Рік більше ніколи не отримають від дідуся подарунків...


І от, нашим героям потрібно звільнити Снігуроньку і піти разом з нею туди, де знаходиться Дід Мороз, щоб звільнити його з неволі.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Новорічний квест: визволення Діда Мороза

.. Наші герої приклали немало зусиль і знайшли Снігурку. Купа орків на чолі з їх гловарем протистояли їм, але відважні лицарі їх перемогли. І все ж їх таки чекала невдача, коли вони супроводжували Снігуроньку з орочої шахти. Гловар орків з останніх сил зібрав підмогу і став у них на дорозі. Відбулась битва, під час якої Снігурка загибла смертю хоробрих. Наші герої низько схилили свої голови над її тілом. Але вона загинула не даремно. Перед смертю вона повідомила, що Діда Мороза відвели у підземелля Дісеїт.
Хоробрі воїни, поховали Снігурку і відправились далі. Цього разу вдача була на їхньому боці. Вони легко дістались до підземелля, і швидко знайшли Діда Мороза. Цього разу все відбулось на стільки швидко, що навіть охорона не встигла відреагувати.
Дід Мороз у цілим і не ушкодженим дістався Бріта, після чого його охороною вже стала опікуватись державна охорона Лорда Брітіша. А своїм визволителям дідусь пообіцяв ніколи не забути їх імена і через пару діб зробити особливі подарунки.
І ми також запам'ятаємо цих героїв: SHAMAN, Undertaker і ZevsMan.
Слава героям!


Ось і казочки кінець, а хто слухав молодець.
 

dzehv

Active Member
Модератор
Трое неудачников у разбитого корыта. +))) Дед мороз спасен, но праздник испорчен, они оказались не такими богатырями, коими мнили себя, Снегурочку не уберегли. Детишки будут в печали, обматерят их, закидают рыцарей гнилыми помидорами и тухлыми яйцами, а сладостями тем-более не поделятся, хотя за старания троица все-же получит по безделушке от доброго дедушки, иначе он не был бы собой, оставив горе-героев нисчем после своего освобождения. Хе +\
 

Вкладення

  • 184.4 КБ Перегляди: 583
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Новорічний квест: визволення Діда Мороза

Дід Мороз нарешті зробив подарунки своїм визволителям. У кожного з героїв у сумці сніжинка. Йдіть на вільний ринок ( телерум ), там Дід Мороз. Кидайте дідусю сніжинку, він за це вас нагородить. Поспішайте. Дідусь затримався через хворобу, але йому пора вже і до дому їхати, тож через тиждень він поїде.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Новорічний квест: визволення Діда Мороза

Непогано так. По статам під'єм.
А що нам SHAMAN і Undertaker скажуть? Хвалиться :).
 

dzehv

Active Member
Модератор
Ледяной браслет:
Фокус +11
Разговор с духами +9
Бонус ловкости 10
меньшее потребление маны 6%
ночное зрение

Стамины конечно побольше станет, не 209, а 219 :), но в остальном - ноу коментс. ))) Менять на старый, наверное, и не буду. Привяжу на полу, пусть лежит, как декор. ;)
 
Останнє редагування:

Ali

Member
у тебя еще норм выпали)) у меня серьги вообще лажа. у Зевса хорошие серьги выпали... "кто не работает тот ест...."
 
Статус
Закрита.
Зверху