Анатолій Гриценко

Проголосували б Ви за Гриценко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    115

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Анатолій Гриценко

Это произошло _после_ выборов, и это был первый сговор БЮТ и ПР, умные люди сразу сделали вывод, от кого воняет. Теперь готовится фаза номер ДВА, Президентом станет либо Она, либо Оно.. результат одинаков для нас. А Гриценко, он ПРОСТО НЕ ПРОЙДЕТ. % 20 тех людей, у кого я спрашивал знают что Гриценко вообще существует.
Ну я за Гриценко буду голосувати. Намагаюсь тут поширювати про нього інформацію. І мій голос ніхто із згаданих двох у першому турі не отримає.
А у є Вас кращий варіант?
 

MotoMan

Забанен
Чесно говоря, я пессимистичен в данном вопросе. Сами виноваты. Меньше надо было уши развешивать и слушать всякую чепуху. Теперь ищем на кого перекласть ответственность. Мой выбор - Ющенко или Сеня :). И я был бы доволен если бы Гриценка (и Качура тоже) Взяли бы на руководящие должности в исп. власти страны, но этому увы не суждено. Поэтому проголосую либо за Сеню, либо за Витю (только не Федоровича).
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко

MotoMan, щоб тут не оффтопити, я у загальній темі відповів:
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко


Гриценко нагадує, що на війні мародерів розстрілюють
«У держави є гроші і на лікаря, і на вчителя, і на солдата, і пенсіонера. Однак їх розкрадають», - заявив в інтерв’ю газеті «Сільські вісті» кандидат на пост Президента України, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій ГРИЦЕНКО.

Як повідомили УНІАН у прес-службі А.ГРИЦЕНКА, за його словами, лише за останній рік понад 120 мільярдів гривень під патронатом голови Нацбанку Володимира СТЕЛЬМАХА і Президента України Віктора ЮЩЕНКА було спрямовано на так звану «підтримку комерційних банків за непрозорими і закритими схемами».

«Ці гроші насправді до людей не дійшли. Не дійшли вони ні до вкладників, ні до робочого місця. Ці гроші через валютний ринок вивели за кордон у кишені банкірів, або чиновників-хабарників, - повідомив голова Комітету ВР. – Ще 40 мільярдів, за офіційними даними Рахункової палати, розікрали в урядових структурах під час проведення непрозорих тендерних процедур. Разом – 160 мільярдів гривень. До них можна додати десятки мільярдів гривень, які набивають у свої кишені хабарники при поверненні ПДВ, на митниці, на контрабанді. Разом виходить понад 200 мільярдів гривень. Їх достатньо для підняття соціальних стандартів, села й міста, для підтримки тих, хто працює, і тих, хто вже на пенсії».

Як вважає кандидат у президенти, для того, аби грошей не розкрадали, «цю ворожу, злодійкувату і корумповану державу потрібно змусити працювати для країни».

«Коли в країні складно, коли криза, не можуть люди бідувати, а чиновники - мародерствувати. Я військовий і знаю, як на війні чинять з мародерами. Їх розстрілюють перед строєм. Зараз не війна, щоб розстрілювати, але мародерство треба зупинити. Рішучими діями! Бо суспільство вкрай розчароване, зневірене, і більше не може жити за такої несправедливості. Це – не та держава, яку ми мріяли збудувати вісімнадцять років тому», - наголосив А.ГРИЦЕНКО.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко


Гриценко: не можеш платити, не створюй підприємство, готуйся
Кандидат на пост Президента України Анатолій ГРИЦЕНКО наполягає на законодавчому забезпеченні громадянам мінімального пакета медичних послуг на безоплатній основі.

Як повідомили УНІАН у прес-службі А.ГРИЦЕНКА, про це він сказав в інтерв’ю газеті «Сільські вісті»

За словами кандидата у президенти, «на тлі епідемії грипу й оголошеної вищими посадовими особами паніки, яка паралізувала на місяць життя в країні, ми ще раз побачили, в якому жалюгідному стані знаходиться наша медицина».

Як повідомив А.ГРИЦЕНКО, ще у січні, не чекаючи епідемії, він оприлюднив законопроект, де чітко записано: саме законом має бути визначено мінімальний пакет медичних послуг, який держава гарантує кожній людині на безоплатній основі.

«Незалежно від того, де людина живе, справно сплачуючи податки на утримання цієї держави, держава й мусить їй гарантувати пакет медичних послуг, - переконаний він. – Якщо цього не зробити, залишиться несправедливість. Одні – у столиці чи обласному центрі – можуть знайти для себе і лікарню, і ліки. А інші в цей час – не можуть навіть викликати швидку допомогу з райцентру в скрутний момент. Знаю про це сам. Пам’ятаю, у мене помирала 83-річна бабуся. Дізнавшись про її вік, з району відмовлялися надсилати машину швидкої допомоги. Мовляв, бабуся вже старенька. Сусідам довелося піти на обман, щоб отримати допомогу й обіцяти бензин».

Кожна людина, на переконання А.ГРИЦЕНКА, має отримати гарантію медичної допомоги у вигляді закону.

«Якщо в нашій Конституції є право на безоплатну медицину, то ця гарантія має бути зафіксована відповідним законом. Я доб’юсь, щоб його було прийнято. І щоб він виконувався», – наголосив він.

Також кандидат у президенти розробив ще один законопроект – щодо гарантування законом мінімальної погодинної оплати праці для людини, яка не може бути нижчою прожиткового мінімуму.

«Якщо бізнесмен відкриває підприємство, то держава має зобов’язати його платити зарплату не нижче від прожиткового рівня. Не можеш платити, не створюй підприємство, готуйся. Іншого — не буде. Не можуть наші люди в третьому тисячолітті, працюючи, жити за межею бідності. Бо тоді це не життя, а рабство. Україна має достатньо ресурсів для того, щоб люди жили достойно», - підкреслив А.ГРИЦЕНКО.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко


Гриценко: хтось тільки обіцяє, а я вже роблю
Кандидат на пост Президента України, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій ГРИЦЕНКО пропонує закріпити землю за місцевими громадами.

Як повідомили УНІАН у прес-службі А.ГРИЦЕНКА, про це він заявив в інтерв’ю газеті «Сільські вісті».

«Сьогодні всі кандидати у президенти обіцяють передати ресурси і повноваження на місця. Різниця в тому, що хтось це тільки обіцяє, а я вже роблю», - сказав він.

За словами А.ГРИЦЕНКА, задовго до виборів він вніс до парламенту три законопроекти, спрямовані на передачу коштів із Києва до місцевих бюджетів. Головний з них – про передачу права контролю і розпорядження землею до місцевих рад і громад, до базового рівня самоврядування.

«У нас склалася «унікальна» ситуація. З уряду я отримав довідку про підконтрольність земель місцевим громадам. З’ясувалося, вони контролюють використання лише 12% земель. Рештою 88% розпоряджаються не обрані людьми посадові особи, а призначені Президентом голови адміністрацій. Саме ці чиновники одним розчерком пера приймають будь-яке рішення щодо використання землі, - зауважив кандидат у президенти. – Вони можуть на невигідних умовах здати її в оренду, можуть дозволити будівництво шкідливого заводу, якого люди не хочуть. Вони не питають думки і не погоджують своє рішення з сільською чи селищною радою. Це треба невідкладно зупинити», - наголосив він.

Саме тому А.ГРИЦЕНКО вніс законопроект, згідно з яким уся земля буде закріплена за місцевими громадами.

«Це означає, що в середньому надходження до місцевого бюджету від податку на землю зростуть у сім разів. На ділі це означатиме, що в тому ж ФАПі з’являться ліки, можливість утримувати фельдшера й медсестру, надавати людям реальну медичну допомогу. У місцевої ради буде змога відремонтувати школу, дорогу, лікарню, клуб. Без згоди громади ніхто не зможе розпоряджатися її землею», - пояснив він.

Однак А.ГРИЦЕНКО наголосив, що уряд проти запропонованих ним змін, бо йдеться про сотні мільярдів гривень.

«Це величезна за розмірами земля, яка дуже дорого коштує. Чиновники хочуть залишити за собою право розпоряджатися нею. Але цього не буде! Буде реальна передача повноважень разом з ресурсами до місцевих громад, - наголосив А.ГРИЦЕНКО. – Мене ніхто не переконає в тому, що міський голова міста Ватутіне, де живуть мої батьки, для того, щоб відремонтувати школу чи лікарню, має їздити у міністерство до Києва й погоджувати там свої плани з людиною, яка в місті ніколи не була, але чомусь приймає такі рішення. Це – втрата часу, грошей, і таке нікому не треба. Тому я зламаю таку систему».
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко


Гриценко: Корвет – останній шанс відродити військову суднобудівельну галузь
«Програма «Корвет» – останній шанс відродити в Україні військову суднобудівельну галузь. Іншого шансу вже не буде», - заявив у Миколаєві кандидат на пост Президента України, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

Він розповів, що програма «Корвет» – це багатомільярдний проект, розрахований на 10 років, якій задіє десятки підприємств по всій країні.

«Без Корвету в Україні не буде Військово-Морських Сил, - переконаний екс-міністр оборони. - Цей проект дозволить відновити кооперативні зв’язки десятків українських підприємств. Він дозволить сказати, що в нас дійсно є єдиний Військово-промисловий комплекс, а не купка розкиданих по країні вмираючих підприємств», - наголосив голова Комітету.

Гриценко повідомив, що займався проектом «Корвет» ще на посаді міністра оборони, й зараз, працюючи в Комітеті Верховної Ради, також не забуває про нього.

«Коли з’явилася інформація, що міноборони під керівництвом Єханурова вирішило віддати за кордон виробництво перших 2 корветів, Комітет з питань нацбезпеки і оборони провів засідання, на якому прийняв чітке рішення – корвет буде вітчизняним кораблем, - розповів голова Комітету. - 60% обладнання буде вітчизняного виробництва, решту 40% – озброєння, системи управління та навігації – ми не можемо виробляти самі, тому вони будуть виготовлені в інших країнах», - зазначив він.

За словами Гриценка, заради належного фінансування важливих для ВПК проектів, у грудні минулого року пішов на свідомий шантаж уряду і добився того, щоб у бюджет силових структур були включені додатково 1 мільярд гривень.

«На програму «Корвет» зараз, хоча із запізненням, вже надійшли 79 мільйонів гривень. Залишилося профінансувати близько 60 мільйонів», – наголосив голова Комітету.

Він підкреслив, що вже виконане ескізне та технічне проектування кораблів і проект готовий виходити на стадію виробництва.

«Міністерство оборони вже провело тендер і визначило виробника-переможця. Очолюваний мною Комітет обов’язково перевірить прозорість цього конкурсу. Однак у будь-якому випадку український корвет буде!», - підкреслив Гриценко.
 

Zenith

Хронограф
Ребята, а у кого нибудь есть фото часиков Гриценко или название модели? Интересно просто какую модель предпочел он.
 
Зверху