СОО "Молодий Народний Рух"

Sorel

Member
You must be registered for see images

You must be registered for see images
Молодий Народний Рух -молодіжна громадська організація патріотичного спрямування, молодіжне "крило" Народного Руху України
- Ми віримо в те, що кожного дня кожен з нас, власними вчинками і думками вирішує долю країни. Ми самі - творці нашого життя і нашої країни.

- Ми вважаємо демократичні перетворення в Україні найбільшим здобутком незалежної Держави.

- Ми спрямовуємо сої зусилля на те, щоб прискорити процес розвитку українського суспільства, української нації та української держави.

- Ми плекаємо в собі толерантне ставлення до інших, взаємодопомогу та вміння знаходити консенсусні рішення.
Рухаємось впред і рухаємо з собою Україну

Молодий Народний Рух ставить перед собою ідеал України успішної, сильної та єдиної. І ми віримо в те, що нашими спільними зусиллями, ми зробимо з України таку країну, народитись у якій буде вважати за щастя кожний. З рештою віра, підкріплена діями і є найпотужнішим двигуном поступу. І нехай це буде нашою справжньою стратегічною метою.
Вільний розвиток особистості - запорука розвитку вільної України
Лише за умов забезпечення державою індивідуальної свободи, можливий розвиток України як сильної та вільної країни з сталими демократичними цінностями. І в цьому процесі важливу роль відіграє не тільки державна політика, але й усвідомлення громадянами себе як вільних особистостей, що здатні змінювати життя навколо себе.
Ти - співтворець Молодого Народного Руху
Молодий Народний Рух вважає кожну людину, що поділяє ілеали нашої організації, і бере участь у її діяльності - творцем Молодого Народного Руху. Наша організація позиціонує себе, як об'єднання вільних людей. Людей, які прагнуть творити нове

Наші інтернет-ресурси:









Долучайся до Молодого Народного Руху на Сумщині: вул. Горького, 2, тел. 22-23-48, 80669901393 (Андрій)

Україна понад усе-YouTube
Спротив. Молодий Народний Рух. Суми
 
Останнє редагування:

Petrovich-UA

Рухівець
23 серпня о 9:00 біля юридичного корпусу УАБС відбудеться урочисте підняття державного прапора.
Протягом дня з нагоди Дня державного прапора члени Молодого Народного Руху даруватимуть сумчанам синьо-жовті прапорці.
 
W

White_Power

Guest
- Ми плекаємо в собі толерантне ставлення до інших, взаємодопомогу та вміння знаходити консенсусні рішення.
Что же вы там плекаете,есле вы самые обычные русофобы?!А вот в вашем презентационном ролике самое толеГантное выступление было у Олега!Теперь понятно от куда корни ростут...
 

Petrovich-UA

Рухівець
:))) тобто ми русофоби, а White_Power "плекає в собі толерантне ставлення до інших"? Може і так. До речі, а якою діяльністю White_Power може похвалитися. Чи нік це просто "понти"?
 
W

White_Power

Guest
Да вот моя деятельность в отличии от некоторых не ограничиваетса войной на форумах :)От подробностей я воздержусь.А вот ваша меня очень заинтересовала.Какая цель то хоть у вас?(ну кроме как "москаляку на гіляку!")
 

Petrovich-UA

Рухівець
Ми, українська молодь, усвідомлюємо, що наша свобода і воля нашої держави – це не історична випадковість чи збіг обставин. Незалежність будь-якого народу здобувається в боротьбі. Ми знаємо, що паростки нашої свободи зросли на полях, политих кров'ю . Ми шануємо всіх тих, хто поклав життя і віддав здоров'я за Українську Самостійну Соборну Державу.
Ми можемо вільно жити і розвиватися тільки тому, що протягом століть такі ж як ми, свою молодість провели в боях, криївках, тюрмах , таборах. Ми живемо тому, що тисячі з них померли. Схиляючись перед їх пам'яттю, ми відчуваємо на собі нестерпний обов'язок належним чином цінувати і шанувати їхню боротьбу. На жаль, в нинішніх реаліях українська держава часто не може наважитись належним чином визнати заслуги тих, хто за цю ж державу боровся. Яскравим прикладом є те, що за вісімнадцять років незалежності України залишаються невизнаними ветерани Української Повстанської Армії. Цим сивочолим людям не потрібні пільги і чини, а лише усвідомлення того, що їхні побратими не даремно віддали життя за Українську Державу і що ця держава наперекір всім ворогам відродилася і цінує їхню боротьбу.
Півстоліття тому молоді повстанці не чекали, що вільна Україна буде подарована, сьогодні ми тішимо себе ілюзіями, що визнання боротьби УПА станеться саме по собі. Ми хочемо подати приклад того, як держава повинна ставитися до своїх Героїв. Ми будемо робити все, щоб донести до суспільства правду про УПА і добитися всенародного визнання. Ми впевнені, що кінцевим результатом наших зусиль і зусиль всіх патріотичних громадян буде державне визнання ветеранів УПА борцями за незалежність України, а Української Повстанської Армії – воюючою стороною за незалежність України.
 
W

White_Power

Guest
Был я сёдне на этом шествии факельном.Думал будет интересней.Жаль,что коммунистам не вломили.И ещё меня огорчило,что когда пели гимн Украины,то коммуняки кричали "ганьба!".
З.Ы.А ты Андрюха хорошо поёш :)
 
Зверху