очч много не работает , аж перечислять не охота)А что с ним не так? вроди ж работает...
1. Правилами цього форума заборонено викладувати малюнки, росташовані за межами локальної мережи, тому малюнок я видаляю з повідомлення.Случайно кроме как у меня, такой ошибки нет?
А то такими темпами я и не поиграю.да... и если что... как это можно исправить?
Доби через 2, може раніше, але поки що без реклами, бо за цей час встигну лише перевірити загальну работу серверу, і виправити деяки помилки. А офіційно буде коли доведу до ладу квестову систему хочаб.Что там на счёт выхода в интернет? Примерной даты нет пока что?
або просто одна строка:;Loginservers for Ultima Online
;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup.
:LoginServer=10.0.11.152,2593 - рабочий сервер
LoginServer=10.0.11.151,2595 - тествый сервер
;LoginServer=127.0.0.1,2593 - сервер на своём компе
;Loginservers forND
;LoginServer=217.20.163.89,2593
;Loginserver for Infinite Travel
;LoginServer=62.183.50.135,2593
;Loginservers for Novial World
;LoginServer=82.200.8.242,2593
;LoginServer=81.222.127.97,2593
;SunUO - RuOSI
;LoginServer=193.41.174.98,2593
;LoginServer=ultima.ua,2593
;LoginServer=login.owo.com,7775
;LoginServer=login.owo.com,7776
; Razor Generated Entry
;LoginServer=10.0.11.151,2593
Ото ще проблема з монітором. Грай у віконном режимі, чи перенеси ігрове вікно ближче до середини. Як на мене, так навпаки здоровий монітор дозволяє зробити більш вільного місця у вікні ультими, де можна більш усього різного-корисного росташувати.костя а с новым клиентом никак ничего совсем не поделать?у меня просто монитор здоровый и както плоховато в старый клиент смотреть )
я нашел сайт там где етим занимаютсяВибачаюсь, забув зняти серв з фаєрвола і пійшов спати, тому ніхто ззовні не міг приєднатись. Виправив, заходьте.
Ото ще проблема з монітором. Грай у віконном режимі, чи перенеси ігрове вікно ближче до середини. Як на мене, так навпаки здоровий монітор дозволяє зробити більш вільного місця у вікні ультими, де можна більш усього різного-корисного росташувати.
Ну, а якщо по темі, то КР клієнт, звісно, незабаром прилаштують до РанУО. Справа вся у тому, що у 2Д клієнті кожне меню складається з багатьох частинок зображення, тексту і кнопок. А у 3Д клієнті, на скільки я зрозумів, ця структура складається або по іншому, або взагалі там вже є заготовки кожного меню. Це потрібно довго експерементувати, щоб з'ясувати і якось виправити. Післі цього робити окреме меню для 3Д клієнта, дивитись яким клієнтом користується той, хто це меню викликав і відповідну структуру йьому відправляти. Щоб усім цім зайнятись і довести до ладу, потрібно витрачити багато часу. У мене, поки що на це його нема. Крім того є вже люді, які цім питанням зайнялись і якихось там успіхів досягли, тому поки що почекаємо, що вони там зроблять, або я займусь, коли доведу до ладу те що я відносно гри запланував. Ну, якщо з'явиться доброволець, який самостійно спробує це питання вирішити, я допоможу.