Російська Федерація

d324co

Well-Known Member
Швеція ухвалила офіційне рішення про вступ до НАТО — заява провідної партії
Дата публікації01:20, 16.05.22

Шведські соціал-демократи, які мають найбільше місць у парламенті і формують уряд країни, підтримують приєднання до Альянсу.
Найпотужніша у Швеції політична сила - Соціал-демократична партія (S/SAP) - підтримує рішення подати заявку про .
Про це йдеться у заяві, 15 травня на офіційному сайті партії.
 

d324co

Well-Known Member
Rосійський військовий супутник, який у ніч на 30 квітня був запущений з космодрому Плесецьк на навколополярну орбіту на ракеті «Ангара-1.2», не зміг утриматися там й згорить в атмосфері.

Про це російський космоблогер Анатолій Зак.

Цей запуск глава Роскосмосу Дмитро Рогозін «розрекламував» у соцмережах повідомленням, що на корпус ракети було нанесено зображення літери Z – головний символ російської повномасштабної війни проти України.

Через пів години після запуску Міноборони РФ підтвердило, що все пройшло планово, апарат вийшов на розрахункову орбіту та отримав назву «Космос-2555». Космічні сили США відстежували його на орбіті 279х294 км з нахилом 96,5° (параметри, аналогічні параметрам військових супутників ДЗЗ «ЄМКА-1» та «ЄМКА-2»).


«До середини травня 2022 року орбіта «Космос-2555» знизилася до 231х246,2 км, і будь-яких очевидних спроб підняти її не помічено. Це свідчить про те, що супутник так і не активували», – пише Зак.

Американський астронавт Скотт Келлі, який активно висловлює підтримку Україні з перших днів вторгнення РФ, написав у Twitter: «Російська ракета з літерою «Z» на боці запустила військовий супутник, який відмовив».

«Здається, що символ «Z», який представляє воєнні злочини, тепер також є синонімом епічного провалу», – підсумував учасник чотирьох космічних польотів.
 

d324co

Well-Known Member
Текущая геополитическая ситуация является для России моментом истины, от которого зависит дальнейшая судьба всего российского народа, заявил пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков, слова которого приводит ТАСС.
Представитель Кремля подчеркнул, что текущая ситуация должна привести к повышению комфорта, стабильности и защищенности жизни россиян.
You must be registered for see images

Он напомнил, что Россия является одним из крупнейших мировых экспортеров, поэтому она стала бенефициаром роста цен на ресурсы.

Представитель Кремля подчеркнул, что президент России Владимир Путин знает, куда он ведет страну, обратив внимание на то, что наблюдается политический консенсус и чрезвычайно высокий уровень поддержки главы государства.

Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
...Представитель Кремля подчеркнул, что президент России Владимир Путин знает, куда он ведет страну, обратив внимание на то, что наблюдается политический консенсус и чрезвычайно высокий уровень поддержки главы государства...
Мабуть саме тому і родичі Піськова , і родичі Путлєра обирають для життя країни НАТО , або Швейцарію :wait:

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 
Зверху