Російська Федерація

d324co

Well-Known Member
Парад пройшов практично без міжнародних гостей. Не були присутні навіть президенти Білорусі та Казахстану, які вважаються близькими союзниками Путіна. Оглядачі відзначили відсутність і деяких російських посадовців, особливо генерала Герасімова.

"Чи я пропустив? - написав у Twitter колишній командувач силами США в Європі Бен Годжес. - Я не побачив генерала Герасімова на трибуні і ніде зранку. Лише Шойгу. Герасімов зайнятий деінде, відновлюється після можливого поранення, або його відтіснили з фото?"

Аналітик Джорджтаунського університету Андерс Аслунд порівняв парад військового обладнання з "музейною експозицією". Про це йдеться в його дописі в соцмережах.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Як живуть буряти.

You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
В России некоторые маркетплейсы и продавцы начали продавать новые смартфоны iPhone SE от Apple, привезенные в рамках так называемого «параллельного импорта». Об этом сообщают «Известия».

Отмечается, что часть этих смартфонов из «бюджетной линейки» первоначально купили в ряде стран, включая Австралию и ОАЭ (iPhone SE с памятью 128 Гб там стоит 40 500 и чуть более 37 000 руб. соответственно).

В России гаджеты перепродают за цену, которая в 1,5 и более раза выше. Предполагаемое количество ввезенных аппаратов составляет до тысячи штук.

«В страну они ввозятся легально, проходят таможенный контроль, а значит, не являются контрабандой или контрафактом. Но разрешение правообладателя для ввоза не требуется — это единственное отличие от «белого» товара. В целом, несмотря на возможность приобретения сейчас такого товара, исход непредсказуем — например, возможен отказ производителя от выполнения гарантийных обязательств», — заявила руководитель практики имущественных отношений Amulex.ru Галина Гамбург в разговоре с изданием.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А електроніку у вежах мобільного зв'язку вони теж "паралельним імпортом" будуть заміщати? Фахівців, які з тією електронікою працюють. Хто знає, у Північній Кореї мобільний зв'язок є?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Якось так. Палає так, що, здається, НАТО за них по повній взялось. Заслало там негров бендерівців з сірниками.
You must be registered for see medias

Слава Україні! Слава нації! Гори російська федерація!
 
Зверху