Російська Федерація

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Російська Федерація

пропаганда на материальные блага никак не влияет сколько ты плакатов и ефиров не сделай жрать все равно будет хотеться, люди живут довольно не плохо( кто работает или пытается работать), а кто пьет тот в ауте...
Ну не скажіть...

Найважливіші речі в світі ірраціональні, невагомі, невловимі. Слава, любов, краса, душа і віра. Економіка лежить на них як на скелі. 11 вересня було здійснено дослід, який підтверджує це. Тоді зруйнували три будинки та чотири літаки. Дуже важливі будинки і дорогі літаки. Проте для економіки ці втрати не мали б бути відчутними, позаяк профіцит американського бюджету десь 180 млрд. доларів США.
А втім, можна було тоді піти до кіоску обміну валют і переконатися, що економіка США в нокдауні. Бо американці зневірені і розгублені. Цифри і покажчики повзуть донизу під впливом явищ, які не можуть бути обчислені, лише відчуті. Економісти не зарадять. Потрібні поети, а вони, чорт забирай, всі сьогодні мусульмани.
Буш, будучи людиною недалекою, втім, не позбавлений своєрідної селянської кмітливості. Він не займається економікою. На те є бухгалтери. Він переймається колективним підсвідомим. Він думає не про те, як підняти індекс Доу-Джонса, а про те, як підняти віру, Тому він і вийшов з договору по ПРО коли найбільше потребував підтримки інших його учасників. Це не таліби були противниками виходу Америки з цього договору. їм все одно. Проти були всі союзники США по анти терори стичній коаліції. Це була навмисна нетактовність. Американці мали відчути, що вони, як і раніше, не залежать від світу. А світ від них залежить. Бажаючи витягти економіку, Буш не збирається вкладати в неї гроші. Натомість багато мільярдів він вклав у війну. Себто у віру.
І саме це вчасно збагнули росіяни. Ви думаєте вони воювали у Грузії за гроші чи за права осетинів?
 

-=alchemist=-

Забанен
А причем тут стабфонд, нефтепроводы в России строятся за счет Транснефти, а делает она это своими деньгами или заемными это ее внутреннее дело :)
Тобто ви вважєте адекватним те, що ДЕРЖАВНІ компанії беруть довгострокові позики під високі проценти у іншої країни (дозволяючи на Росії заробити грошики, та землі), коли існує величезна купа грошей у самій державі, які просто лежать та знецінюються? Чи може там не купа, а купка ;)
 

МАХ

Active Member
з.і. Закривайте тему.
Підтримую… тема просто мало актуальна… і мало кого цікавить як на мене… мені що РФ, що Польща, Румунія чи США однаково… тому навіщо кожній країні приділяти окрему тему… ще й обговорювати їх внутрішні проблеми… якщо хтось думав що всі, як дехто називає «патріоти» чи «свідомі» почнуть поливати Росію брудом, мушу засмутити мені особисто байдуже бо у мене особисто немає звички когось або щось обхаювати як у декого.. у кого? Варто зайти в схожу тему США… як кажуть «почуствуй разницу»… різницю саме в менталітеті «руських народов»…
 

-=alchemist=-

Забанен
Вона актуальна, просто с-п-а-с-и-б-о потрібно сказати модерам, які свідомо її перетворили у флудовідстійник (в принципі таке в усіх темах - повний офтопік). Тільки не кажіть що вам часу не вистачило і бла-бла-бла, т.як повідомлення ви все ж таки тут видаляли. Тема несла статистичний характер про тенденції "розвитку" про безцінну країну, під яку декотрі в силу власної звички пропонують прогинатися. А в результаті про якусь Латиніну "трьоп", та про те що декотрі поставили собі план прожити мінімум 20 років і сподіватися що в РФ почнеться голод. Та навіть нахабності вистачає залишати два мої пости в яких я прошу як топікстартер привести тему до відповідності.
 
Останнє редагування:

Vlad_S

Скептик
Тобто ви вважєте адекватним те, що ДЕРЖАВНІ компанії беруть довгострокові позики під високі проценти у іншої країни...
Естественно, если деятельность этих компаний рентабельна и позволяет выплачивать предложенный кредит, то почему нет :)
Что же касается самих ресурсов РФ, в т.ч. Стабфонда, то он создавался именно на случай когда цены на нефть упадут и вместо профицита госбюджета наступит дефицит, что сейчас и произошло. Насколько я помню, дефицит российского бюджета на этот год планируется в размере 10% и вся эта сумма будет покрыта из Стабфонда. А Транснефть, чья деятельность была рентабельна даже когда цена нефти падала до 10$ за баррель и так не обедняет. К тому же китайская ветка Восточно-сибирского нефтепровода строится по просьбе самих китайцев, поэтому проценты по этому кредиту, скорее всего, будут чисто символическими :)
 

-=alchemist=-

Забанен
Головне самого себе в цьому переконати:)
Якщо Китай просе, то хай і оплачує: бізнес є бізнес. Але те що державна компанія віддає частину свого прибутку (який отримала з надр РФ) "лівій" країні, а не направляє його до дефіцитного бюджету (як відомо дефіцит бюджету - недоплата по надходженням), тим самим зменшуючи показники цього самого дефіциту, не є логічним судженням (хіба що хтось отримає відкат). Чи може сума кредиту настільки сміхотворна, що на отримані дивіденди російській владі "начхати" ;)? Щось мені здається, що поцілунок у дупу фіннам, так блискуче оформлений медвєдкою у Хельсінкі (я викладував статтю нещодавно), "бєздвозмездная" передача о. Таманський (тепер на китайській він означає "бажаний"), за який полягло від тих же кітайцов-дзедуністов більше 200-т чоловік, передача в довгострокову аренду земель Сибіру (по площі як пів України) є не що інше як лизання оного самого тим же китайцям та фінам (бо інші навіть цього не дозволили б, тому що Росія їм так огидна своїми діями). Можливо пора вже перейти до здорового глузду, і перестати хизуватися тим що по наказу з Москви вєлікій русскій народ може незліченну кількість свої синів (мамки нарожають), і перейти до конструктиву, а саме інтеграції у нормальне суспільство?
 

Vlad_S

Скептик
Я думаю, они сами прекрасно без нас разберуться кому отдавать свои острова, у кого и как брать кредиты, а так же - кого и куда целовать. Нам же лучше побеспокоится о своих делах, которые, увы, выглядят пока куда более грустно нежели российские...
 

damn3d

люди=скот
Многие наверно видели, а может кто и нет.... но эта картинка передаёт мои мысли относительно Россия-Украина лучше чем я написал бы словами)


You must be registered for see images
 

Вкладення

Зверху