Російська Федерація

mangust

патріот
Відповідь: Російська Федерація

«Євразійська Імперія, напередодні відродження якої ми знаходимося, поверне наші народи до єдиного простору від Владивостоку до Дубліна. І рухаючою силою створення нашої імперії будуть і Казахстан, і Білорусь, і інші братські народи Великої Росії; ми повернемо Росії Україну, а Україні – Росію», - таким «оптимістичним» прогнозом завершується один з розділів нової збірки одного з лідерів так званого Євразійського союзу молоді (ЄСМ) Валерія Коровіна «…Напередодні Імперії».

«Книга Валерія Коровіна – це політичний лікнеп, певним чином підручник для практичного застосування, здатний навести лад в головах і розкласти по полицям величезний потік різнорідних світових подій», - стверджує Михайло Лєонтьєв. Насправді ж ця друкована продукція більше схожа на марення божевільного реваншиста, ностальгуючого на руїнах колишньої Росії.

Недоцільно переказувати зміст «твору», в якому автор «аналізує» світову ситуацію і тенденції. Занадто широкий спектр його зацікавлень: Індія, Китай, Кавказ, Білорусь, Казахстан, США… Проте значну частину збірки присвячено Україні, оскільки, за точним визначенням Коровіна, без України Росія не може бути імперією, а юний євразієць марить не просто відродженням СССР, а створенням континентальної імперії (звісно з «керуючим і унапрямлюючим»центром у Москві).

В одному з розділів Коровін висвітлює стан і перспективи «проросійської коаліції», яка на його думку формується в Україні і на яку Москва має розраховувати і всіляко підтримувати в її боротьбі проти влади. До цієї «п’ятої колони» автор зараховує (і не безпідставно) «авангард антипомаранчевого фронту»: ПСПУ Вітренко, «Русский блок» Свистунова і … «Братство» Корчинського (!), який, за словами Коровіна, «переглянув свої крайні націоналістичні антиросійські погляди на користь геополітичного зближення України з Росією». «Його всеукраїнська партія «Братство», хоча й відрізняється проявами крайнього радикалізму в проведенні своїх акцій, все ж послідовно відстоює імперські засади єдиного простору…»

Хвалиться Коровін і міфічними успіхами українського відділення ЄСМ, яке, за його словами захоплювало кабмін, штурмувало й проривалося до Верховної Ради та здійснило інші, подивугідні «звершення». «Талановитий і послідовний однодумець» Дугіна розійшовся не на жарт в своїх рецептах, як розділити й заарканити Україну, от лише Кремль, на його думку, недостатньо приділяє уваги підтримці проросійських сил в нашій державі, що його не просто турбує, а глибоко обурює.

Навряд чи варто було би звертати увагу на подібну публікацію, якби вона була поодинокою, і якби Україна не стояла напередодні нових виборів, на вислід яких Москва покладає неабиякі сподівання. …І якби наші політики намертво закарбували собі в свідомість слова із заповіту маршала Маннергейма: «Я хочу, щоб у свідомості майбутніх генерацій закарбувався лише один урок: незгода у власних лавах є смертельнішою за ворожі мечі, а внутрішні розбіжності відчиняють двері іноземним загарбникам». Воістину.
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Російська Федерація

Tigr, ой нарешті завтра піст закінчіться і в вашому організмі побільшає жирів, а можливо, разом із тим, і сірої речовини. хоча,не факт.

для початку давайте розберемось, як розшифровується ЦРУ - центральне розвідувальне управління. ви тут вихваляєтесь, що багато людей знаєте, то дипломата, то суддю. а агента ЦРУ не знаєте жодного? я дуже сподіваюсь на ваші зв"язки.
як ви самі зазначили,ЦРУ із головою дружить, чого і вам бажаю.

хвалитесь, що можете написати сотню статей? а хоч 1 спробували тезово накидати? середній дипломований журналіст пише до сотні гарних статей у рік. а ви, професійний бовтун / бо саме так і виглядаєте/, вирішили змагатись у майстерності пера? то прошу. чекаємо вашу пасквіль на обговорення.
 

Vlad_S

Скептик
Из статьи Юлии Латыниной "Прокурор Владивостока только назначенный на должность тут же кинул в СИЗО руководителей пяти самых крупных предприятий...
Если бы такое произошло на самом деле, мы бы знали об этом не из статей Латыниной :)
Достаточно пару раз посмотреть её передачу "Код доступа" по RTVI, чтобы понять, что объективность там и близко не стояла. Интересно, что эта передача одновременно транслируется радиостанцией "Эхо Москвы", принадлежащей Газпрому...
 

-=alchemist=-

Забанен
Невже не зрозуміло? Такий собі, ліберастично-кишеньковий канал Кремля, для ілюзії свободи.
 
Весь абсурд в том что вы тянесь к стране которая благодаря своему сырьевому придатку выезжает на своих же гражданах которых чисто на производство и так осталось мало, а по сути и сущности в основном ничем не отличается от Украины.Как была московией так и осталась.Как цап он и есть как цап.Милитари репорт читали?Бумажный тигр?Да нет скорее "империя в агонии".Такую площадб контролировать таким "угрупованням"бантитов типа 58 армии(которая доблесно разбила армию 5 миллионной Грузии)Доблесть и честь?Да уж лучше совок и реформы Горбачова чем ваши проросийские выпады которые ни к чему не приведут, чем сотрясение воздуха в виде бзда который исходит от империи!!!!!!!!Дай бог в этот день что бы Украина была обьеденина.+Про Петра первого зачотно.Муху не обманишь)))) многие поймут))))
 
Останнє редагування:

POLTERGEIST

Active Member
Прежде чем чёто писать, лучше самому взять и проехаться по России, посмотреть, поговорить там с людьми, пожить хотябы по пару недель в 2-3 разных местах, связаться со знакомыми и друзьями в неохваченных поездками регионах...

Статья - бред сивой кобылы, сочинённый ЦРУ, чтобы подорвать веру россиян, соседей и всего мира в великую державу. Я насчитал больше 20 грубых нестыковок в разных выкладках, потом просто перестал считать. Смех да и только...:)
+1 чем постить очередную флудотему и радоваться тому что написано в этой серой статейке, лучше поехать в Россию да самому поглазеть как там и что там, сам я удивляюсь россиянам- они ничего толком не делают но у них все есть, братья украинци пашут от зори до зори и срам не чем прикрыть остается лишь кричать во все горло про "незалежнисть" и "навики братаймося", разваливается Россия? поживем- посмотрим, в данный момент такой тенденции не наблюдаю...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Російська Федерація

+1 чем постить очередную флудотему и радоваться тому что написано в этой серой статейке, лучше поехать в Россию да самому поглазеть как там и что там, сам я удивляюсь россиянам- они ничего толком не делают но у них все есть, братья украинци пашут от зори до зори и срам не чем прикрыть остается лишь кричать во все горло про "незалежнисть" и "навики братаймося", разваливается Россия? поживем- посмотрим, в данный момент такой тенденции не наблюдаю...
Просто Росія зрозуміла роль Віри в житті країни і не шкодує грошей на пропаганду. Тому і живуть вони краще. А наші продовжують гратись в демократію... А розмови про розвал - то за нинішніх тенденцій скоріше розвалиться Україна, нажаль...
 

POLTERGEIST

Active Member
Re: Відповідь: Re: Російська Федерація

Просто Росія зрозуміла роль Віри в житті країни і не шкодує грошей на пропаганду. Тому і живуть вони краще. А наші продовжують гратись в демократію... А розмови про розвал - то за нинішніх тенденцій скоріше розвалиться Україна, нажаль...
пропаганда на материальные блага никак не влияет;) сколько ты плакатов и ефиров не сделай жрать все равно будет хотеться, люди живут довольно не плохо( кто работает или пытается работать), а кто пьет тот в ауте...больше возможностей для простого смертного чем у нас- страна большая есть куда податься(в плане работы)...
 

mangust

патріот
Відповідь: Російська Федерація

Президент США Барак Обама, що обговорює з Росією ядерне роззброєння, помилково вважає цю країну наддержавою, впевнений журналіст американської газети The Washington Post Джордж Ф. Вілл. Сьогоднішня Росія — це «потьомкінське село» з відсталою економікою, а її населення стрімко вимирає.

«Сучасна російська економіка, як і економіка СРСР, — це, по суті, економіка збирачів і мисливців, заснована на сировинних галузях», — цитує статтю InoPressa. Вілл з іронією відзначає, що з російських товарів іноземців можуть зацікавити хіба що горілка та ікра — та й за ікру треба дякувати рибі, а не російським виробникам.

Володимир Путін приємно здивований тим, що американський президент бажає поводитися з Росією як з великою державою, пише журналіст. Президента Дмитра Медведєва в своїх розрахунках Вілл не враховує: за його словами, це «потьомкінська людина», а реальна влада в країні належить Путіну.

Вілл цитує статтю з журналу World Affairs, присвячену російським демографічним проблемам і відзначає, що вимирання населення Росії вже, можливо, незворотне. У країні дуже низька народжуваність, система охорони здоров'я в занепаді, широко поширене запійне пияцтво і наркоманія. При цьому депопуляція відбувається в нормальних за російськими мірками соціально-політичних умовах.

За даними ООН, смертність чоловіків в Росії в три-п'ять разів вища, а жінок — в два рази вища, ніж в країнах на схожому ступені розвитку. Через десять з дещицею років чисельність працездатних росіян щорічно скорочуватиметься на 1 млн. осіб, а загальна чисельність населення, за прогнозами, в 2030 році становитиме лише 115 млн.

За словами Вілла, в сучасному світі немало реальних загроз, але президент Обама вважає за краще бачити лише стару загрозу: російський ядерний арсенал. При цьому він не усвідомлює, чим загрожує Росії «гіперсмертність».
 

-=alchemist=-

Забанен
Россия поставит Китаю нефть в обмен на кредиты
Долгосрочное соглашение о сотрудничестве в нефтяной сфере, предусматривающее строительство нефтепровода из России в Китай и предоставление крупных китайских кредитов государственным компаниям "Роснефть" и "Транснефть", подписали во вторник в Пекине вице-премьеры двух стран Ван Цышань и Игорь Сечин В соответствии с ним, Москва построит ответвление на Китай от нефтепровода "Восточная Сибирь - Тихий океан" от российской нефтеперекачивающей станции в Сковородино до аналогичной китайской станции Мохэ, включая подводный переход через Амур. Объем прокачки составит 15 миллионов тонн в год в течение 20 лет, начиная с 2011 года, когда планируется завершить строительство.

Со своей стороны, Банк развития Китая предоставит кредиты "Роснефти" на 15 млрд. долларов и "Транснефти" - на 10 млрд. долларов также сроком на 20 лет.

Кроме того, соглашение предполагает освобождение от ввозной пошлины, налога на добавленную стоимость и сборов за таможенное оформление материалов и оборудования, транспортных средств и услуг, поставляемых для строительства из Китая.

"Это не просто рыночная сделка, это уникальное соглашение, которое может быть заключено только между такими надежными партнерами, как Россия и Китай. Наше энергетическое сотрудничество стало носить более системный, плановый и пакетный характер с учетом взаимных интересов обеих стран ", - заявил Сечин перед подписанием документа.

Ван Цишань сказал, что подписание соглашения "ознаменует существенный прорыв в двустороннем энергетическом сотрудничестве" и особо подчеркнул, что Китай и Россия начинают новый крупный и долгосрочный проект в условиях мирового экономического кризиса.

Параметры будущего соглашения были предварительно согласованы в октябре 2008 года. В феврале, во время предыдущей поездки Сечина в Пекин, стороны парафировали проект. 13 апреля сделку официально одобрило правительство РФ.
Так деж той хвалений СтабФонд з грошима за газ від Укріїни (про який тут ХНІВ бризкався слюнею???) І звідки вони візьмуть гроші для Тимошенко? Чи може буде бартер по-Тимошенковськи: РФ нам позику під кабальні проценти, а ми їм підприємства подаруємо на металобрухт?
 
Зверху