Російська Федерація

x3mal

In Trance
Это реклама, но видео прикольное
You must be registered for see medias
 

Fil 74

Well-Known Member
Филатов: если Янукович-младший утонул, мы, по всей видимости, потеряем и экс-президента.
По мнению народного депутата Бориса Филатова, набожный Виктор Янукович может воспринять смерть сына как кару Божию и окончательно сойти с ума.

You must be registered for see images


Вслед за сыном Януковича может погибнуть отец, считает Филатов


Если все-таки Виктор Янукович младший утонул, скорее всего это приведет к смерти и экс-президента Украины Виктора Януковича. Такое мнение высказал в своем Facebook народный депутат Борис Филатов.
По мнению нардепа, основная проблема экс-президент заключается в том, что он реально набожен.
“Пузатые бородатые негодяи нашептали ему когда-то, что “вся власть от Бога“, забыв при этом сообщить, что Сын Божий был первым великим революционером и борцом за права людей“, – написал Филатов.
По информации нардепа, Янукович “сильно саморефлексировал над происходящим в Украине“, постоянно молился и много пил. Если сын Януковича действительно погиб, тот воспримет эту ситуацию как кару Божию и окончательно сойдет с ума.
“Тяжела работа эфэсбешников. Теперь им придется ходить с Януковичем в туалет не только по-большому, но и по-маленькому. Чтобы не повесился“, – подытожил Филатов.
 

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Оце так: У Москві ветеранів війни не пустять … на Парад Перемоги Березень 23, 2015 10:51 | Тематика: Політика | 4 Comments Читати про: ветерани, парад перемоги, РФ 17 1 29 3 1 53 Мовляв, можуть зашкодити безпеці заходу. Ветеранам не раді. Фото: Ветеранам не раді. Фото: Влада Москви не пустить на парад, присвячений 70-річчю Перемоги, тих ветеранів, які приїдуть до столиці без запрошення, за власною ініціативою. Про це заявив член оргкомітету з підготовки до святкування 70-річчя Перемоги віце-мер Москви Леонід Печатников, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Комерсант». За словами віце-мера, ветеранів, які приїхали в столицю без запрошення, будуть зустрічати на вокзалах і безкоштовно відправляти на автобусах в Клініку респіраторної реабілітації в Звенигороді. «Опрацьовано також питання альтернативного розміщення ветеранів в готелях Москви за мінімальними розцінками», – сказав Печатников. Як повідомляє видання з посиланням на московських чиновників, без запрошення потрапити на парад буде неможливо через «особливі заходів безпеки» на заході. «Ми при всьому бажанні не зможемо гарантувати прохід на парад всім, хто приїхав до Москви ветеранам, хоча вони і заслуговують цього», – розповів один з чиновників комітету громадських зв’язків Москви, зазначаючи при цьому, що деякі люди похилого віку «переоцінюють свої сили і здоров’я» і саме тому регіональні влади при розподілі запрошень не ризикують відправляти їх до Москви.
Джерело:
 

arnisumy

Well-Known Member
православненько дедывоевали:
You must be registered for see medias
 
Зверху