Акции от Укртелекома

nets

Все пройдет
твой вариант к сожалению настолько запутан......

варианты АВУ тоже рассматриваются
 

nets

Все пройдет
Новини маркетингу:
ВСТИГАЙ ЗА ЛІТОМ!
Море літніх пропозицій від Укртелеком!

Шановні колеги!
Пропонуємо Вам, Вашим рідним та друзям скористатися спеціальними умовами літніх акцій «ОГО!» та Utel.

АКЦІЯ «ОГО!»
За умовами акції «Встигай за літом» з 03.06 до 31.08.2009, Ви маєте можливість підключитися до швидкісного Інтернету «ОГО!» на надзвичайно вигідних умовах:
 Підключення 1 грн.;
 Знижка 50% на абонплату до кінця літа для абонентів міст Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса, Харків, Кривий Ріг, Севастополь;
або
 Знижка від 40 грн. до 50 грн. на абонплату до кінця літа для абонентів (див. у переліку на корпоративному сайті товариства)
Для того, щоб скористатися акційною пропозицією, Вам необхідно замовити підключення до послуги найбільш зручним способом:
 На сайті
 За телефоном Контакт-центру 8-800-506-8-800 (безкоштовно з телефонів мережі ВАТ «Укртелеком)
 У найближчому відділенні «Телекомсервіс», центрі або цеху ВАТ «Укртелеком»
Не пропустіть можливість скористатися вигідними умовами підключення до послуги «ОГО!» та поринути у глибини Інтернету.

АКЦІЇ Utel
З 22 червня по 31 серпня, завдяки акції «Твій Подвійний U'try», кожен хто придбає лише за 50 гривень стартовий пакет U'try та активує USIM карту (зробить перший оплатний дзвінок) протягом дії акції, отримає подвійний набір послуг: 50 хвилин, 50 SMS, 256 Мб Інтернет.
Стань абонентом Utel з 16 червня по 31 серпня та купуй телефони від 1 гривні в залежності від обраного тарифного пакету! Поспішай підключитись до пакету унікальних послуг нового мобільного стандарту та стати власником телефону за найкращими цінами! Кiлькiсть акційних телефонів обмежена!
З 10 червня по 1 вересня спеціальна пропозиція для контрактних абонентів Utel. Високошвидкісного мобільного Інтернету стає ще більше! Кожен, хто протягом літа підключить друзів до мережі Utel, зробить подарунок i собі, i друзям - по 1 Гб трафіку кожному!
До 1 січня подовжено підключення до тарифного плану U'family 3, завдяки якому стає легше заощаджувати на розмовах між абонентами мобільного та фіксованого зв'язку. Безкоштовні розмови між 3 абонентами, та додатково лише 7 копійок за хвилину розмови з 5 абонентами Utel або з 1 абонентом фіксованої мережі Укртелеком та 4 абонентами мережі Utel.
НОВИНИ РОУМІНГУ ВІД Utel
Відтепер абонентам нового мобільного стандарту Utel послуги міжнародного роумінгу доступні і в Іспанії. Роумiнг-партнером Utel в Іспанії став оператор мобільного зв'язку Xfera Moviles.
Постійне розширення території покриття роумінгу Utel дозволяє користувачам нового мобільного стандарту вільно подорожувати за кордоном, здійснювати i приймати дзвінки, обмінюватися повідомленнями, залишаючись завжди на зв'язку зі своїми рідними та знайомими. Компанія й надалі активно розвиватиме послуги міжнародного роумінгу, пропонуючи збалансовані тарифи на свої послуги за кордоном.
Сьогодні для абонентів Utel відкрито роумінг у понад 40 країнах світу. .
З усіх питань щодо послуг, тарифів та технічних питань роботи в мережі Utel звертайтесь до Контакт Центру Utel за телефоном 8 800 500 11 88 (безкоштовно в мережі фіксованого зв’язку України) або 11 88 (безкоштовно в мережі Utel).
Дякуємо за увагу!
Бажаємо всім наснаги та виключно приємних подій, як у роботі, так і приватному житті!
 

nets

Все пройдет
Уважаемые форумчане!
В телекоме сейчас действует очень выгодное предложение – тарифный план « Довгі розмови». Особенно выгодно перейти на него тем, кто платит в месяц 45-60 грн. и экономит на минутах местной телефонной связи, междугородней по области и Украине! Тарифный план « Довгі розмови» -это стабильная плата 60 грн. в месяц. Что сюда входит: абонплата, безлимитные местные разговоры, т.е. по городу вы говорите не ограниченно! Также, сюда входит 300 минут разговоров в месяц по области, Украине и в сети Утел. Вам не нужно экономить, разговаривая с родственниками! Предоставляется огромная скидка по международным разговорам- 70%!!! Например, минута разговора с Америкой всего 1 грн. 20 коп.! К тому же каждый подключившийся получает 3 флаера, которые дают возможность подключиться к мобидьной связи Утел. Вы будете иметь возможность выходить на 3 мобильных номера и говорить совершенно бесплатно. Более подробно о преимуществах пакета можете почитать на сайте Укртелекома, там же заказать эту услугу или в своих абонотделах. Умейте считать свои деньги, господа! Звоните больше! Телефон для справок 8 800 506 8 800, а после 14 октября 8 800 506 800.
 

Skripka

Жизнь кажется другой...
На данный момент для сумчан продолжается акционное подключение за 1 грн. !!!!
При подписании договора за 1 грн. !!!!, вы сразу выбираете удобный для вас тариф:
"ОГО256+" - 256 кбит/с на 128 кбит/с - 60 грн.
"ОГО1+" - 1 Мбит/с на 512 Мбит/с - 100 грн.
"ОГО2+" - 2 Мбит/с на 1 Мбит/с - 150 грн.*
"ОГО4+" - 4 Мбит/с на 1 Мбит/с - 200 грн.*
"ОГО8+" - 8 Мбит/с на 1 Мбит/с - 250 грн.*

* в стоимость пакета входит ОГО!Антивирус и почтовый ящик "Укрпост" 1 Гб

Переход с меньшего тарифа на больший - бесплатный, наоборот - 20 грн.

Есть возможность взять модем в оренду на год (12 грн./мес.) с правом выкупа.

Для с.Сад, Верхняя Сыроватка, Бездрик, а также для г.Сумы можно подключится к интернету на бездоговорной основе, купив стартовый пакет "ОГО! Старт". Стоимость пакета 120 грн. В течении месяца вы можете пользоваться бесплатно любым из тарифных пактов (даже 8 Мбит/с), а дальше на 29 день бесплатно(!) перейти на тот тариф, который вам удобен.

За более подробной информацией обращайтесь в марктинговый отдел по тел. 62-12-11, 62-11-09 или по адресу: ул.Воскресенская, 16, 2-й этаж (над магазином Utel)
 

Skripka

Жизнь кажется другой...
По поводу АТС-62, есть два пути решения проблемы: первый - это произвести замену телефонного номера, второй - вывести прямую связь.
Хочу сделать замечание, что не все номера на 62 имеют чисто цифровые окончания, часть номеров - аналоговые.
Если есть желание подключится, обращайтесь в маркетинговый отдел по адресу: ул.Воскресенская, 16 2-й этаж (над магазином Utel) или по тел. 62-12-11, 62-11-09.
 

nash

Chillout
тарифы меняют обычно в декабре...
Обычно, но по моим наблюдениям максимум укртелеком может поднять скорость еще на 4 мегабита, но может они что с ценами придумают ) хотя в пору данного кризиса кажется врядли.
 

Пух

كنت بلهاء
Модератор
Обычно, но по моим наблюдениям максимум укртелеком может поднять скорость еще на 4 мегабита, но может они что с ценами придумают ) хотя в пору данного кризиса кажется врядли.
лично мне хватит и 1мбит/с =) Лучше пусть цену понижают))
 

Skripka

Жизнь кажется другой...
Обычно, но по моим наблюдениям максимум укртелеком может поднять скорость еще на 4 мегабита, но может они что с ценами придумают ) хотя в пору данного кризиса кажется врядли.
Скорость зависит от того в каком районе города вы живете. Много зависит от расстояния от вашего дома до станции. Каждый случай индивидуален! :)
 
Останнє редагування:

nets

Все пройдет
упс
ОГО - это торговая марка, под которой кроется технология aDSL.
Инет через оптику в дом - это технология FTTH (частный случай технологии FTTx - fiber to the ... home - в данном случае)
Есть варианты для аДСЛ использования выносных DSLAM, но это дорогой и наверное уже устаревший вариант.
Укртелеком в Сумах для ОГО использует исключительно медь, волокно только для корпоративных клиентов под VPN.
 
Зверху