Выборы, выборы! Кандидаты в.... !

Feuer

root@ded-desktop:~#
Модератор
думали бы за кого голосовали не было бы такого а то блин отстаивали Шершавого на майдане.. и чего вы этим добились? волны русофобства? раскола Украины на русскоговорящих (кремлевских жополизов) и украиноговорящих (свідомих українців) так ведь теперь складывается ситуация? а может надо было сделать наоборот и выбрать другого кандидата а не американского прихвостня? хотите второго Цхинвала в Крыму? так он вам будет и опять мировая эээ простите американская общественность будет орать о восстановлении конституционного порядка у нас же теперь модно слушать америку "она же нас спасет от зловредной России" а вы подумайте что сотворила бы Америка с Грузией если бы там погибла пара их граждан, а то что погибли более 2000 мирных граждан это "восстановление конституционного порядка" короче как говаривал дедушка Ленин "Вегной догогой идете товагищи" верной к позе рака перед США
 

Smart

двухпедальник
НУНС пройдет но в малом количестве, БЮТ количество тоже уменьшется, Регионы пройдут в большем количетве чем были и Литвин тоже, социалисты не пройдут...
 

Pan sonic

_____A_____
Підтримую!!!!
Економіка летить в тар тарари, а вони вирішили в політику погратись!!! Ганьба!
особенно понравилось то, что во время таких экономических и политических "непоняток", в то время как остальные хоть чем-то занимаются, или хотя бы делают вид что занимаются, наш "шершавый" занимается "приоритетной" задачей для всей страны - открытием, на пару с королем Швеции, выставки якихсь доисторических куфаек!:razz:
 

Ориген

в пути
особенно понравилось то, что во время таких экономических и политических "непоняток", в то время как остальные хоть чем-то занимаются, или хотя бы делают вид что занимаются, наш "шершавый" занимается "приоритетной" задачей для всей страны - открытием, на пару с королем Швеции, выставки якихсь доисторических куфаек!:razz:
А это всегда так, народ надо отвлечь от насущных проблем, заменив их вымышленными - голодомор, Грузия и т.д., укры - прародители всех и прочее, в общем и целом-- очковтирательство и как следствие -- геноцид собственного народа, печально.
 

madwolfa

USA, Midwest
Песец, в мире наступает глобальный анал, а они всё выборы-шмыборы..... достало...
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Выборы, выборы! Кандидаты в.... !

А это всегда так, народ надо отвлечь от насущных проблем, заменив их вымышленными - голодомор, Грузия и т.д., укры - прародители всех и прочее, в общем и целом-- очковтирательство и как следствие -- геноцид собственного народа, печально.
Згоден, навіщо треба згадувати якихось там співвітчизників замордованих голодом. Краще розбити лоба перед іконою чужого монарха, за його людяність названого "Кривавим", проплакати над фільмом про долю російського вояки-монархіста (прочитав пости сьогодні до "Адмірала" в СОЛАРі) або розпустити шмаклі від іншого фільму про нещасне кохання Алєксандра ІІ до своєї пасії (серіал "Бєдная Настя"). Щодо геноциду власного народу, то може розкажете про факти сьогодення, коли вилучають все до останньої крихти, а потім періодично їздять по вулицях збирають трупи, коли переслідують за інакодумство ти кидають до психушок, забивають концтабори а то і просто "пускають в расход". Дуже цікаво було б почути.
 

Satori

Well-Known Member
Вообще то я не заметил в приведенной Вами цитате Оригена преклонение перед какой то иконой - следовательно Вы опять - достраиваете желаемое.
Типичный метод идеологической работы. У Вас образование или от рождения талант такой?
Особенно "страшны" Ваши последние слова про психушки, концлагеря, и прочее.
Вы не опоздали по времени? Надо было родиться все же несколько раньше...
Уж извините, не сдержался, что б в очередной раз не поиронизировать над парнойей висящей над некоторыми как наваждение.
 

Ориген

в пути
Шановний Фокс Малдер, я вам відповім вашою же фразою - де продається той ладан який ви нюхаєте, бо, пробачте, треба бути сліпим, або під кайфом, щоб не помічати те як старенькі лазять смітниками, як ціни взлетіли до неба, і нема можливості на з/п найшанованіших професій купити найнеобхідніше. Проте дуже легко всього цього не помічати. а вишукувати зовнішніх ворогів і з піною з рота вимагати признати щось там.
Доречі, готуйте свічки та сірники, оскільки цією зимою будуть вимикати струм в мережі, передало сумське радіо, а ви кажете вибори.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Выборы, выборы! Кандидаты в.... !

Я все помічаю. Коли ж я не пишу про бабусь, що щось вишукують на смітниках, то це не означає, що я задоволено ляскаю в долоні від цього факту. Звичайно, це дуже гірко, як і те, що колишня власність всіх нас стала власністю купки "обраних" багатіїв, як і те, що країну роздирає корупція та соціальна несправедливість. Але ж розмова не про те зараз. Ви свідомо чи несвідомо перекручуєте поняття геноциду (тобто дій спрямованих на знищення населення за певною ознакою) з падінням життєвого рівня і таким, що виходить з цього показником домінування смертності над народжуваністю. Тож ще раз прошу Вас навести факти, коли, на Вашу думку, в наш час мали місце навмисні дії, спрямовані на винищення українців, а також переслідування інокодумства, численні репресії, депортації, судові засідання так званих "трійок", розстріли тощо, тобто все те, що можна підвести під визначення "геноциду"...
Проте дуже легко всього цього не помічати. а вишукувати зовнішніх ворогів і з піною з рота вимагати признати щось там.
Доречі, якщо Ви маєте можливість знайомитись з новинами лише на основі російських ЗМІ, то повторю спеціально для Вас, що Ющенко постійно наголошує про те, що Україна через Голодомор не звинувачує жодну з країн, і не має наміру ні від кого вимагати компенсації. А те, що Ви називаєте "признати щось там" - близько 10000000 людських життів Ваших співвітчизників (звичайно, якщо Ви такими їх визнаєте, бо маю думку, що смерть Романових для Вас більша трагедія, ніж Голодомор). Десять мільйонів мирного населення. Це втрата більша від тієї, яку нам завдали фашисти. І шанувати одних загиблих, але плювати на пам'ять інших (через те, що так вимагає сусідня держава) - це як мінімум не по християнськи...
 

Ориген

в пути
Я вважаю дії сьогоднішньої української влади - геноцидом власного народу, навмисно чи з дурості це питання інше. А про тройки, та таке інше, так серед тих хто і кого рострілювали і українці і білоруси і росіяни були- то був один радянський народ.
Але, Ющенко, як виявилось президент ніякий і тому він намагається зробити з себе батька нації, такого українського Кемаля Ататюрка, на мою думку саме через це підіймається питання голодомору 32-33 року, ніхто не заперечує що це трагедія і таке інше, проте, з мого досвіду, середньстатичному українцю начхати з високої дзвінниці чи признають його геноцидом чи ні, а більше турбують ціни в магазинах, це по-перше, по- друге, невдала "Операція національна Церква", яка зазнала невдачі цим літом.
А про те що нікого не звинувачують послухайте Українське радіо, ввечорі в четвер, або в п"ятницю - почуєте багато нового.

З.І. І останнє - досить приписувати мені те, що я не говорив, бо діалог не зказав так подумав, не робить вам честі.
З.З.І. саме останнє - цар-страстотерпець Микола 2 - визнаний всіми помісними церквами святим, і якщо Кієвській Патріархат якимось чином ввійде в родину православних церков (проте я дуже в цьому сумніваюсь), то вони будуть забовязані визнати його таковим.
 
Зверху