Выборы, выборы! Кандидаты в.... !

arnisumy

Well-Known Member
"підрахуї" - підрахували, тепер можна і замінить...


Порошенко очікує від депутатів пропозицій щодо кандидатів до нового складу ЦВК


Петро Порошенко30.10.2015

Президент України Петро Порошенко очікує від парламентських фракцій пропозиції щодо кандидатур до нового складу Центральної виборчої комісії після оголошення результатів виборів.

«Одразу після оголошення результатів виборів очікую від парламентських фракцій пропозиції щодо кандидатур до нового складу Центральної виборчої комісії. Це питання сьогодні на порядку денному», – йдеться у зверненні президента щодо місцевих виборів.

Спостерігачі громадянської мережі «Опора» та Комітету виборців України повідомляли про понад тисячу порушень під час проведення місцевих виборів, однак, незважаючи на це, вибори загалом визнають демократичними.

Раніше повідомлялось про ініціативу коаліції змінити нинішній склад ЦВК, зокрема у партії , що склад Центральної виборчої комісії буде змінено упродовж місяця.

Сьогодні у ЗМІ з’явилися повідомлення, що заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна начебто оголосила голодування через погрози від низки народних депутатів, які вимагають відставки членів ЦВК. Згодом у ЦВК цю інформацію підтвердили.

Верховна Рада України призначає на посади та звільняє з посад членів ЦВК за поданням президента України. У поданні враховуються пропозиції депутатських фракцій і груп. Кандидатури попередньо обговорюються в депутатських фракціях. До складу ЦВК входять 15 членів комісії. Згідно з чинним законодавством, каденція членів ЦВК становить сім років.
 

Haup

козаченько
Решают свои коммерческие вопросы. Бабки делят. Сейчас все обострено, потому что бабок меньше. А аппетиты прежние. А Украиной займутся потом, после следующих выборов :D Наше же высокоинтеллектуальное население сначала воду от телевизора заряжало, а потом удивляется: "Как так? Порошееенко же обещал войну закончить за месяц". Ну да, закончил войну, но только в телевизоре...а по факту потерь все больше.
 

goool

Well-Known Member
Согласно данным эксит-полла, избиратели Мариуполя проголосовали следующим образом:

  • Вадим Бойченко (71,7%)
  • Максим Бородин (9,5%)
  • Юрий Тернавский (7,2%)
Вадим Бойченко - директор по персоналу и социальным вопросам на ММК им. Ильича, который входит в холдинг "Метинвест" Рината Ахметова.

По результатам эксит-полла Research & Branding Group, на выборах в городской совет Мариуполя больше всего голосов набрал "Оппозиционный блок" - за него отдали свои голоса 66,5% избирателей. Второе место заняли партия "Сила людей" с результатом 10,5%, третье - "Самопомич", которая не преодолела 5% барьер, набрав 3,5% голосов. Следовательно, в горсовете Мариуполя будут представлены только две политсилы.
 

sokoloff

...Честь и Совесть...
Ничему жизнь не учит
их блин уже больше года всем чем можно русня фигачила...а они рыгов на трон...
шо с даунов взять
видать у голосовавших нема родни ни в днре ни в крыму...
 
Зверху