Да пішли ви з вашою Росією

Статус
Закрита.

zergius

New Member
Про гипермаркет ценой 5 млрд евро уже рассказывал, как Минаев с командой зарубили его.
А что это за гипермаркет такой в Сумах ценой минимум в 5 раз дороже чем Криворожсталь? Или автор попутал цифры маленько (5 миллионов еще куда не шло, хотя для гипермаркета в Сумах дороговато) или не совсем честен.
 

phoenix

Wanna Do Right
Только не надо вот таких вот обвинений.
Как раз на Украние хорошо жить могут только дармоеды, у которых папа-мама-кум-сват к власти приближённые и позволяют процветать бизнесу. Попробуй чтото на голом месте даже с морем бабок без лапы наверху чтото организовать и успешно работать! Про гипермаркет ценой 5 млрд евро уже рассказывал, как Минаев с командой зарубили его.
Вот что мы пока для себя действительно не сделали, так это как в России в 93м не взялись за оружие и не отстояли свои права. Новый КЗоТ, который активно пропихивают сейчас оранжевые дерьмократы вместе с рабовладельцами из ПР, это подтверждает. Поживём увидим. Если чё - русский вариант 93го не исключён.

может хватит скулить ,как пес бездомный а занятся своим будующем
тебе скоко лет вообще обиженый жизнью??
если кто то и виноват ,что у тебя денег нет так это только ты сам!!!!!!
 
Останнє редагування:

Merime

New Member
Re: Ответ: Да пішли ви з вашою Росією

У кожної хвороби бувають клінічні випадки настільки зримі, що впадають в око і без коментаря фахівця. Достатньо їх просто процитувати:

А мне не нужна родина...
Для меня родина там где сало...
А ось на це вже не можна не реагувати:
...мне важно превратить Украину в Россию...
Від себе: а для мене важливо зупинити вас.
 

Merime

New Member
Re: Відповідь: Ответ: Відповідь: Да пішли ви з вашою Росією

А тепер головне питання: "А чиє у Вас громадянство?". Особисто в мене - українське, але в моєму українському паспорті графа "національність" відсутня...
І в моєму також. І в паспортах молодих людей, яким надходить час національної самоідентифікації. Навіть в радянські часи підліток перед тим, як отримати паспорт, мав прийняти для себе надвичайно важливе рішення: хто він за національністю. Коли батьки були однієї національності - то вибір за нього вже був здійснений історично і генетично. А коли різні -то дитина визначалась самостійно. Зараз цей важливий аспект ліквідовано, і людина живе й не замислюється - хто він. Ви кажете: я українець! Доведіть. Де це офіційно зазначено?
Тому я глибоко переконаний в тому, що ми маємо вимагати повернення графи "національність" до наших паспортів. Нам немає чого приховувати. Але нам є чим пишатись.
P.S. Це цілком стосується й представників нацменшин, які живуть в Україні і які мають пишатися тим, що він росіянин, єврей, ром, гагауз..., а не приховувати це. Звичайно, це багатьом не вигідно. У першу чергу тим, які хочуть "зробити з України Росію". Ними ж це ганебне рішення й було інспіроване у свій час.
 

phoenix

Wanna Do Right
Re: Ответ: Відповідь: Да пішли ви з вашою Росією

Без сомнений "правдивый" источник!!!
Все кричат на нам Россия, а в то же время наши киевляне ездят фильмы смотреть в Москву с русским переводом, т.к. украинский им кажется смешным. В кинотеатрах Киева, при показе блокбастера смех стоит.
Да не Киевляне ездят смотреть кино а ГАСТРОБАЙТЕРЫ из Украины!такие как ВЫ!И гонят они а адрес Украины чтобы только с той целью чтобы завоевать авторитет а руководства пророссийского,чтоб повысили им зарплату!
 

Merime

New Member
Re: Ответ: Відповідь: Да пішли ви з вашою Росією

Сколько я знаю Украину всю историю разъединяли соединяли...
А скільки Ви її знаєте, шановний? Ви не клану безсмертних Маклаудів часом? А може просто Ваші знання з історії України неповні й тенденційні? Комусь (в принципі, і так ясно кому) було ж вигідно представити історію України як історію суцільних невдач. Американці, наприклад, викладають свою історію як історію успіху країни (хоча далеко не все там таке вже й райдужне). А нам нав'язали "історію неуспіху", хоча не мені вам розказувати, скільки славного й позитивного було в нашій історії (і не лише у військовій чи історичній частини, а й культурній та освітній, адже всім відомо, що до 18 ст. українські вчені, письменники, вчителі, священники, випусники Києво-Могилянського колегіуму несли неписьменним і темним московитам світло науки і Божого слова). Це ж стосується й української літератури, яка починається від "Повісті временних літ", "Повчання" Володимира Мономаха, Києво-печерського патерика, "Слова о полку Ігоревім" і через високий злет доби бароко і творчість Сковороди доходить до класичного етапу часів Шевченка, Куліша, Франка, Лесі Українки, Коцюбинського, Винниченка... Ця література охоплює найширші теми і проблеми. А нам нав'язували відчуття "неповноти" цієї літератури ,яка лише скиглить про невільницто та кріпацтво. Бо це було на руку імперському мисленню поработителів. Тому пора кожному ,самостійно, не чекаючи вказівок і нових підручників уважно переглянути нашу історію та літературу як історію та літературу успіху. Адже в історичному підсумку ми перемогли. За час існування українського етносу і його території зник не один десяток народів та держав. "Погибоша аки обри" - писав літописець про обрів/аварів ,які напали на Україну та Божим промислом були покарані і розсіяні по світу. Хто скаже тепер, де живуть ці обри/авари? А ми ось! А скиглити, що мала зарплатня, що "сала" тут мало? Чи буде це цікавити наших нащадків через сто/тисячу років, яким ми збережемо або просеремо Україну?
 

mangust

патріот
Верховний отаман Союзу Козацьких військ Росії і Закордону, депутат російської Держдуми Віктор Водолацький наказав сформувати та відрядити до Севастополя козацькі команди для охорони пам’ятника імператриці Катерині II, встановленого за рішенням міськради, яке севастопольський Господарський суд визнав незаконним.
Пам’ятник Катерині II був встановлений за ініціативою місцевих депутатів таємно 13 червня напередодні 225-ї річниці з дня заснування Севастополя. Міська держадміністрація, яка раніше попереджала про незаконність таких дій, була змушена звернутися з позовом до суду, який 4 липня ухвалив відповідне рішення. Занепокоєнні можливістю знесення пам’ятника, проросійські організації Севастополя організували біля нього цілодобове чергування. Саме їм на допомогу за наказом російського Верховного отамана Водолацького мають прибути „миротворчі козацькі команди”. В інтерв’ю «Німецькій хвилі» кримський депутат Леонід Пілунський вказав, що такі дії відбуваються в рамках ідеологічного наступу Росії на Україну. „Це намагання підтримати проросійські організації Севастополя та Криму для того, щоб розбурхати міжнаціональну ситуацію на півострові”, - зазначив він. На думку депутата, прибуття до автономії російських козацьких формувань загрожує територіальній безпеці країни, оскільки вони мають підтримувати сили, що намагаються відокремити Крим від України.
 

mangust

патріот
2008.07.09
Трудовые мигранты из Казахстана, задействованные на строительстве четвертого энергоблока БН- 800 на Белоярской атомной электростанции (БАЭС) в Свердловской области, планируют в среду начать голодовку под открытым небом. Как сообщила агентству "Интерфакс-Урал" машинист башенного крана Арман Акильжанова, группа рабочих из 35 человек уже предупредила о голодовке главу города Заречный Владислава Быкова.

"Мы просили дать нам для этого помещение, но такой возможности нет, поэтому мы ляжем прямо на улице, чтобы на нас обратили внимание", - пояснила А.Акильжанова.

Напомним, что конфликт возник после того, как казахским рабочим было отказано в выплате заработной платы. Трудящиеся попытались привлечь внимание к своей проблеме, объявив о начале забастовки. Параллельно строители обратились в суд. По итогам суда, который состоялся 8 июля 2008, было вынесено пять решений не в пользу казахских гастарбайтеров
 

mangust

патріот
Лондонська «Дейлі Телеґраф» вважає, що «Кремль скоро опам’ятається, коли усвідомить, що його чванлива поведінка у світі, базована на одних лише нафтових багатствах, несе серйозну загрозу майбутньому благоденству Росії». А відомий американський знавець Росії, професор Річард Пайпс, наголосив у інтерв’ю польському «Дзенніку», що «в економічному плані Росії не бракує впевненості у собі, але можна сказати, що у певному сенсі – це країна «третього світу», і якщо вона черпатиме свою економічну силу лише із натуральних природних ресурсів, то вона ніколи не буде загрозою для більш економічно розвинутих країн. Річард Пайпс також зауважує, що «якби поляки краще розуміли бажання Росії бути великою країною і з більшою інтуїцією діяли у плані зближення України з Європою, то це не викликало б таких запальних реакцій з боку Росії». Окрім цього, американський фахівець закликав Польщу не затягувати переговорів щодо розміщення у себе елементів американської ПРО та не боятися при цьому Росії, бо Польща, «як член НАТО, може розраховувати на допомогу інших держав – членів Альянсу зі США на чолі».
 

bsv

Странник
Александр Пушкин


КЛЕВЕТНИКАМ РОССИИ

О чем шумите вы, народные витии?
Зачем анафемой грозите вы России?
Что возмутило вас? волнения Литвы?
Оставьте: это спор славян между собою,
Домашний, старый спор, уж взвешенный судьбою,
Вопрос, которого не разрешите вы.

Уже давно между собою
Враждуют эти племена;
Не раз клонилась под грозою
То их, то наша сторона.
Кто устоит в неравном споре:
Кичливый лях, иль верный росс?
Славянские ль ручьи сольются в русском море?
Оно ль иссякнет? вот вопрос.

Оставьте нас: вы не читали
Сии кровавые скрижали;
Вам непонятна, вам чужда
Сия семейная вражда;
Для вас безмолвны Кремль и Прага;
Бессмысленно прельщает вас
Борьбы отчаянной отвага -
И ненавидите вы нас...

За что ж? ответствуйте: за то ли,
Что на развалинах пылающей Москвы
Мы не признали наглой воли
Того, под кем дрожали вы?
За то ль, что в бездну повалили
Мы тяготеющий над царствами кумир
И нашей кровью искупили
Европы вольность, честь и мир?..
Вы грозны на словах - попробуйте на деле!
Иль старый богатырь, покойный на постеле,
Не в силах завинтить свой измаильский штык?
Иль русского царя уже бессильно слово?
Иль нам с Европой спорить ново?
Иль русский от побед отвык?
Иль мало нас? Или от Перми до Тавриды,
От финских хладных скал до пламенной Колхиды,
От потрясенного Кремля
До стен недвижного Китая,
Стальной щетиною сверкая,
Не встанет русская земля?..
Так высылайте ж нам, витии,
Своих озлобленных сынов:
Есть место им в полях России,
Среди нечуждых им гробов.
 
Статус
Закрита.
Зверху